Dogo Argentino
Публикувано: 27 December 2006 - 12:01 AM
Публикувано: 28 December 2006 - 09:37 AM
Цитат
Колко е голямо кучето ти сега?
Ами сега вече е на година и 3 месеца!
А за социализацията от малко трябва да кажа че той постоянно беше сред кучета.Не е да кажеш да съм го държал изолиран.Просто като почна да приближава 1 година и вече се забелязваше агресията в него.Явно почваше да се "осъзнава" и желанието му да доминира над другите мъжки предизвикваше тази агресия.Не ми се мисли като стане на 2-3 години ouu ouu
Публикувано: 28 December 2006 - 12:06 PM
Зависи според мен и от твоята реакция на моменти,nufc. Мога да ти дам примери от личен опите. Когато се връщахме от поредната ни разходка из София пеша до Младост, в градинката зад КАТ засякохме мъжко кокерче. Аз в началото извиках Лексис по навик (и аз незнам защо го извиках). С това аз съм му дала явно някакви опасения, че може да стане нещо и той реагира лошо на кучето. Това е единствения момент, в който Лексис е нападал друго куче без причина. Разбира се тогава изяде шамарите за постъпката си, а сега забелязвам, че ако не му казвам нищо като се приближи към куче той не реагира. И след всяко разминаване с куче аз го хваля-много. Но пък и това не важи за всички кучета, аз имам доверие на Лексис и знам че няма да набие без причина. Съвсем незначи, че той не се прави на интересен на другите кучета. Ходи, дуе се, понякога настръхва, но не реагира. Просто души и се разминава.

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 28 December 2006 - 02:33 PM

www.infidance.com
Публикувано: 28 December 2006 - 06:57 PM
Явно съм попаднал на доста добричко дого
Даже до скоро се притеснявах че е прекалено добра и страхлива, но сега се пооправиха нещата, самочуствието започна да идва лека полека.
Но никога не напада други кучета , единствено в случаите когато я насъскам и то срещу куче което не харесва примерно , но и тогава го напада колкото да ми задоволи желанието и бързо губи интерес след това, и си продължава все едно няма никакво куче наблизо,

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 28 December 2006 - 08:06 PM
Цитат
Това как да го разбирам?!? a)
Значи аз мога да не харесвам твоето дого щото тъй ми е кеф, и да си насъскам кучетата по него за да ми задоволят желанието??? Браво, браво! Умно, няма що! bash

JulyVell Siberians
Публикувано: 29 December 2006 - 03:55 AM
Цитат
Цитат
Това как да го разбирам?!? a)
Значи аз мога да не харесвам твоето дого щото тъй ми е кеф, и да си насъскам кучетата по него за да ми задоволят желанието??? Браво, браво! Умно, няма що! bash
Знаеш ли колко ме интересува мнението ти?
Позна точно николко . Ха - ха - ха
думичката псевдо .. бла бла бла говори ли ти нещо?
Писнало ми е да се съобразявам с такива като теб , дето само си четат и си кротуват и чакат някой да напише уж нещо нередно ,
Ти перфектен ли си? Аз не съм , ама не ми и пука да ти кажа чесно , ха ха ха wink
Жив и здрав!!
П.С . а кучето по което я насъсках е безпородно и обича често да се храни със кокошките на съседа, ти ако видиш такова куче как си хапва в двора ти някой твой домашен любимец какво ще направиш? ще му заколиш още една ли, че поне да се нахрани като хората?

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 29 December 2006 - 02:41 PM
Цитат
Ако ме беше попитал както трябва можеше и да ти обясня какво имах в пред вид, но нали знаеш каквото почукало такова се обадило!
Ти какво мислиш че като и кажа" Дръж" и тя се нахвърля и разкъсва кучето ли? b) b) просто се спусна колкото да го сплаши, и мисля че го клъвна един път по гърба и това е , Все пак трябва да знаят уличните кучки кой е шефа в този район wink
Ара е послушно куче минавал съм с нея пусната до мен на команда "Редом "
покрай улични кучета които обикалят и лаят около нас , и няма никакъв проблен , и преди казах че не от Доготата които влачат стопаните си подире си.

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 30 December 2006 - 12:05 AM
Извинявам се предварително да не обидя някой w) w) w)
Публикувано: 30 December 2006 - 12:48 AM
Цитат
Извинявам се предварително да не обидя някой w) w) w)
b) b) b) Ти ме разби чесно!
Не можах да схвана нищо от целия ти пост.
Как можа да напишеш толкова много глупости в толкова малък пост b) b) b) b) Дори и да се напъна ще ми бъде трудно да го постигна това,
Така и не разбрах за какво съм виновен? и какво общо имат изложбите bl)
п.с вземи накарай някой да ти обясни как седят нещата с изложбите
че това с родословията , беше уникално worthy

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 30 December 2006 - 12:53 AM
Публикувано: 30 December 2006 - 05:19 PM
сърказъм- да признавам си ! wink
По принцип гледам да съм здържан тук , но се случва и да се отпусна понякога. Не е в стила ми когато някой има претенции към мен да се крия като шушомига и да си кротувам.
Пожелавам на всички "Весело посрещане на НОВАТА ГОДИНА" cheers

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 30 December 2006 - 08:56 PM
Ето и няколко нейни снимки.

Публикувано: 30 December 2006 - 09:09 PM
Публикувано: 30 December 2006 - 11:26 PM
Цитат
и аз не рабирам но съм на същото мнение че кучето е слабо,той е още малък и трябва да се храни често,кучетата от големи породи,когато ръстът им е нужно само сън и храна,това те правят по цяла ден

Cane Corso Italian Mastiff[br][br]Приказката продължава за некой олигофрени във форума