Dogo Argentino
Публикувано: 04 January 2007 - 09:32 AM
За мен истинското обучение е когато отидат и стопанинът и кучето на "училище" и се учат заедно 1super

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 04 January 2007 - 05:37 PM

www.infidance.com
Публикувано: 04 January 2007 - 07:40 PM
Цитат
Нямам нищо общо с тази статия пич!
Нещо си се объркал, някой просто си е направил лоша шега! wink
И е сложил моя ник!
П.С да не стане само така че, като накарам модератора да провери IP
на P.C-то от което е писано съобщението да се окаже че е твоето wink

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 04 January 2007 - 08:39 PM
Цитат
Нещо си се объркал, някой просто си е направил лоша шега! wink
И е сложил моя ник!
П.С да не стане само така че, като накарам модератора да провери IP
на P.C-то от което е писано съобщението да се окаже че е твоето wink
За да напишеш статия в новините на dog.bg трябва да влезеш със собствения си ник и парола,друг няма как да го направи.Не искам да се заяждам с теб.Едно извинявай щеше да свърши по добра работа...

www.infidance.com
Публикувано: 04 January 2007 - 09:35 PM
Цитат
Повтарям ти че нямам нищо общо !!!!!!
Друг нямало как да го направи, b) b) b) Убеден ли си в това ?
Да не мислиш че е кой знае колко трудно да се ( Хакне) една парола и то в този сайт който едва ли е кой знае колко защитен,
Човека с когото живея в момента ми каза че му е нужно 1 час за да влезе и да напише нещо с ника на който си поиска
П.С спомена също че това е келешка работа wink
П.П.С Мисля че ти обясних приятелски как седят нещата , но ако продължаваш да ме обвиняваш за нещо което не съм направил мисля че нещата ще придобият друга светлина !
Ти би ли се извинил за нещо което не си направил??

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 05 January 2007 - 12:05 PM
Цитат
Аз не се карам ! просто му убяснявам човешки как седят нещата.
Преспокойно можех да взема бутилка Уиски на съквартиранта ми и тази сутрин да има 3 новини в сайта под които да стои ника на shnorhi ,за да му докажа че не е прав. Но не е това начина! Както споменах преди ,
това са " Келешки истории".

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 05 January 2007 - 02:48 PM
Това е истинската същност на "кучетата убийци". Те са пълни с любов и толерантност. Защо медиие веднъж не показаха такава новина, а винаги изкарват наяве само черните хроники?Някой да е чел последно време за куче спасило човешки живот? Но задължително присъства материал за нахапана бабка, същата която преди седмица например е изтровила всичките квартални псета и това е голямо геройство. a)
Хора отнасяйте се към животните така, както искате и другите да се държат спрямо вас... w)
Ето и кратко видео от деня
Прикачени файлове
-
Picture_Package_copy.jpg (147.05K)
Брой сваляния: 72

www.infidance.com
Публикувано: 05 January 2007 - 04:17 PM

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 05 January 2007 - 04:49 PM
Публикувано: 08 January 2007 - 08:22 PM
Прикачени файлове
-
ABCD0010.JPG (49.02K)
Брой сваляния: 63
Публикувано: 08 January 2007 - 11:02 PM
Цитат
На 9 - 10 месеца догото е на 90% от размера си. Някои твърдят, че и спира напълно развитието на височина.
Наскоро четох изказване на титуляра на един от водещите развъдници в Европа, който съветваше новите собственици на дого, да скрият кучетата си от хорските погледи докато не навършат поне 10 месеца.
На възраст от 7 месеца е малко рано да се обсъжда кучето, още повече по една снимка...
В зряла възраст холката трябва да е на нивото на крупата.
Поне от това, което се вижда от снимката, кучето се развива нормално и добре.
Публикувано: 09 January 2007 - 09:56 AM
Прикачени файлове
-
holka_krupa.JPG (11.54K)
Брой сваляния: 59

Публикувано: 09 January 2007 - 09:35 PM
Цитат
Цитат
d) ей, какво ще ми кажеш за моето куче, не знам с какво да го храня ?
Здравей sneji_suni ! Не виждам какво общо има цитата с храната на едно куче bl) Какво да ти кажа за твоето куче bl) недоумявам. Даже и на снимка не съмго виждал. А да го видя невиждам какво мога да ти кажа r)
П.С. За храната си питал и на правелните места. Там има хора които наистина могат да ти дадът добър съвет 1super