Dogo Argentino
Публикувано: 17 January 2007 - 09:54 PM
Цитат

Поздравления , много е хубав Черо :-) много време не бях влизал в сайта и не го бях виждал прекрасен като преди ...... браво 1super , поздравления и за Лексис на Инчето , много е хубав е станал голям и развит , супер е инче БРАВО

I Love DOGO ARGENTINO !
Публикувано: 17 January 2007 - 11:37 PM
Цитат
Това защо ли ми е познато bl) b) cheers
Публикувано: 18 January 2007 - 01:01 PM
Цитат
И на мене l) тези кучета са спецалисти май в отварянето на врати b) Преди няколко дни заварих Арес на стълбището bl) добре,че най-външната врата към двора е почти винаги заключена r) беше си отворил 3 врати напълно сам.
Публикувано: 18 January 2007 - 02:40 PM
Прикачени файлове
-
Copy_3_of________3_.jpg (11.28K)
Брой сваляния: 52

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 18 January 2007 - 02:41 PM
Прикачени файлове
-
Copy_2_of________5_.jpg (9.19K)
Брой сваляния: 57

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 18 January 2007 - 02:47 PM
Dog4e, ще почерпя cheers
Прикачени файлове
-
Copy_2_of________6_.jpg (11.24K)
Брой сваляния: 59

Публикувано: 18 January 2007 - 02:50 PM
И мойта лигла я бях научил поне в спалнята да не влиза ... Да , ама не!!!На жена ми и трябваше точно 1 седмица (докато бях в командировка),за да я научи да влиза с взлом навсякъде bl) Незнам как е успяла ...Опитах се да оправя нещата,но вече беше късно s)
Явно при нас дръжките не важат,защото вече сме успели да ИЗКЪРТИМ БРАВАТА с голямата тиква worthy (и без това не се затваряше добре,ама...).Явно е голям кеф да влизаме в спалнята,да си отваряме гардероба и да си спим в него върху дрехите super best -нямат чистене после тия къси бели косми.
Ей така си живея аз весело с мойте 2 жени w)
Публикувано: 18 January 2007 - 03:55 PM
Прикачени файлове
-
DSC01090aaaa.jpg (50.79K)
Брой сваляния: 59
Публикувано: 18 January 2007 - 03:59 PM
Прикачени файлове
-
DSC01080aaaa.jpg (52.05K)
Брой сваляния: 55
Публикувано: 18 January 2007 - 04:42 PM
Цитат
Dog4e, ще почерпя cheers
хехе мерси инче :-) , ще ме извиняваш но едно странично въпросче ..... знаеш дали мога да си намеря 1книга за Дого Аржентино някъде ??? да си ги закупя заедно със втората ?

I Love DOGO ARGENTINO !
Публикувано: 18 January 2007 - 04:53 PM

Публикувано: 19 January 2007 - 02:03 PM
Цитат
Доста от снимките на първите кучета у нас (плюс още някои), ги няма във второто издание. Но не е болка за умиране...
Инче твоите приятели Бекерен, с кучетата си ли са се преместили в Чехия? Франческо Пинели също е отишъл там. До колкото знам, той има над 50 догота. Толкова ли "удобна" за развъдчиците е Чехия? bl)
Вижте една нова видео страница от изложбата на 10. 12. 2006 в Италия.
На който му е интересно и разбира италиански, може да види и един видео семинар с д-р Массимо Инзоли (Angel o Demonio). Ако ни "огрее" може да дойде за съдия на следващата ни специалка. За сега имаме предварителното му съгласие.
Още едно филмче на домашните ми любимци:
Черо и Ицко
Класиране от специалката на Щатите и Световното в Полша можете да видите на този адрес Dogocentral. Повечето снимки от Световното са направени от dog.bg super best
Всъщност те станаха много дого - сайтовете, които се възползват от твоите снимки Нанко. cheers Виж и тази датабаза. На практика най - известните развъдници ползват снимките ти - Perro Pelea Cordobes (Дания), Divina Fortitudo (Италия), Blanshe Esperance (Франция), Cazador del Pampa (Франция)... да не ги изброявам всички. b) b) b)
И едно пояснение към поста на Kamenagi от темата "лов с дого". Това филмче (специално момента с пумата), е част от по - голям филм за породата. Освен пумата има кадри с лов на прасе, различни приложения на дого като служебно куче, водач на слепи, кадри и от къщата на Мартинез ("бащата" на породата), първите му записки и т.н...
От няколко дни чета, че в Италия забраниха купирането на ушите. Някой знае ли нещо повече?
Публикувано: 19 January 2007 - 09:57 PM
Цитат
DogoMan,правилно си чул!И не само на ушите,майче и на опашлите.Инфото е достоверно,баща ми живее в Италия 3 години и половина и онзи ден ми каза същото.Даже че праавителството го е галсувало.И още
са споменавали и нещо за по-опасните породи,но не ми каза какво точно.Пак ще го питам за повече инфо.
Публикувано: 20 January 2007 - 01:29 PM
Цитат
Не. Но има популярни части от него, които можеш да изтеглиш от "Di Casa dei Marchesi".
Филмчетата са от страници 1, 2 и 3 "Addestramento".
Вижте видео на едно от любимите ми дого, което е именно от този развъдник:
Ninocaliente di Casa dei Marchesi.
За жалост на много догероси той почина твърде млад.