Dogo Argentino
Публикувано: 20 February 2007 - 11:26 PM
Финландската специалка е една от най - силните в Европа. Тази година тя ще се проведе на 17. 06. като за съдия е поканена г-жа Ана Мария Тадески, която в края на миналата година отсъди и специалката на испанската АЕДА.
За повече инфо вижте тук: MONOGRAFICA FINLANDIA
Тази година, в чест на 100 годишния юбилей от раждането на създателя на породата Антонио Норес Мартинез, ще се проведе първия интер шампионат за лов с дого. За повече инфо вижте този пост на Марчело в DACA.
На 22. 07. в Шабла ще се проведе специализираната изложба на клуб "Дого Аржентино" - България.
Съдия ще бъде д-р Массимо Инзоли от Италия.
Той е собственик на развъдника "Angelo Demonio".
В същия ден ще се проведе и състезание - тест на прасе.
Скоро ще има допълнително инфо.
За повече инфо вижте тук: MONOGRAFICA FINLANDIA
Тази година, в чест на 100 годишния юбилей от раждането на създателя на породата Антонио Норес Мартинез, ще се проведе първия интер шампионат за лов с дого. За повече инфо вижте този пост на Марчело в DACA.
На 22. 07. в Шабла ще се проведе специализираната изложба на клуб "Дого Аржентино" - България.
Съдия ще бъде д-р Массимо Инзоли от Италия.
Той е собственик на развъдника "Angelo Demonio".
В същия ден ще се проведе и състезание - тест на прасе.
Скоро ще има допълнително инфо.
Публикувано: 21 February 2007 - 02:46 PM
На това му се казва новина bravoS И то хубава super best
Публикувано: 22 February 2007 - 04:03 PM
Дано наистина да има мноооогооооооо догита и публика естествено. Колкото повече толкова по-готино ще е и ще е по-интересно. По този повод приканвам всички в тази тема да кажат на свои познати които имат дого но не пишат тук и незнаят за специалката, че никак няма да е лошо да се включат като участници в нея. До колко съм запознат тази година се очаква да е още по-хубава от минало годишната. А минало годишната беше страхотна wink Страхатен съдия, страхотни участници и наистина много добър шанс кучето да бъде оценено от съдия които разбира от дого. Какво по-хубаво от това един собственик на дого да си "свери часовника" Още повече ако кучето му не е участвало на изложба. Никого не се знае може пък да изкочи някои скрит диамант wink
Публикувано: 22 February 2007 - 04:15 PM
Д-р Massimo Inzoli е един от най - добрите съдии за дого изобщо.
Неговата оценка е наистина ценна.
За първи път ще направим в един ден екстериорна изложба и тест на прасе.
(Участието на теста е по желание.)
Лично аз се надявам да стане истински празник на породата.
Вече имаме голям награден фонд от нашия спонсор "ROYAL CANIN".
Неговата оценка е наистина ценна.
За първи път ще направим в един ден екстериорна изложба и тест на прасе.
(Участието на теста е по желание.)
Лично аз се надявам да стане истински празник на породата.
Вече имаме голям награден фонд от нашия спонсор "ROYAL CANIN".
Публикувано: 23 February 2007 - 07:45 PM
Я очень хочу приехать на вашу изложба на клуб "Дого Аржентино" со своими Дого!
b)
bravoS
b)
bravoS
Публикувано: 24 February 2007 - 09:02 PM
Цитат
In4et0, на 103-та стр. от този форум си публикувал/а снимка на 8 кучета. 7 Дого и едно черно. Какво е черното? Да не е Кане Корсо? Не се вижда добре.
Да, корсо е. b)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 24 February 2007 - 09:03 PM
.......и още една.
Прикачени файлове
-
ladyanddogo2.png (64.53K)
Брой сваляния: 85
Публикувано: 24 February 2007 - 09:06 PM
Dogoman, супере, държи класа яко. Някога исках да си взема дого но една моя приятелка, която имаше уникално дого, Херос се казваше, беше нападната от него и завърши с 11 шева на рамото, та това ме разубеди. Ясно е, че тя нещо беше сбъркала с възпитанието на кучето, тя сама си го признава и не го обвинява за това, но аз имам дъщеря (тогава беше на 4 год) и не посмях да рискувам. Сега имам кане корсо (това е второто ми кане) на 10 месеца и съм възхитен от тази порода. Ако влезеш нашия форум ще ги видиш и двете ми канета (ако не си влизал вече де) Но твоя Черо е страхотен и дано те радва още дълго.