Dogo Argentino
Публикувано: 09 May 2007 - 04:20 PM
Браво на Мат, браво и на вас с Хуго!
Как мина изложбата? Доволни ли сте?
Андон Тодоров не е голям почитател на догото, но не съм чула някой да се оплаче от съденето мъ на тази порода.
Интересни кучета е имало на изложбата. Жалко, че не са се включили.
Как мина изложбата? Доволни ли сте?
Андон Тодоров не е голям почитател на догото, но не съм чула някой да се оплаче от съденето мъ на тази порода.
Интересни кучета е имало на изложбата. Жалко, че не са се включили.

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 09 May 2007 - 04:45 PM
Ами аз за първи път чувам някой да се изкаже толкова положително за кучето ми, доволен съм от съдийството. А и организаторите на тази изложба бяха се погрижили да вземат по-сериозна уредба, цялата информация която изнасяха по микрофона се чуваше идеално.

www.infidance.com
Публикувано: 10 May 2007 - 08:24 PM
Ми, че той Хуго си е супер! Как ще се изказват зле за него - то не бива! Той най-сладурското дого. b) Ще го "намашкаме" като се появи на тренировките. Той обича. super best

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 10 May 2007 - 09:45 PM
shnorhi, поздравления!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! b) b) b)
Много ви се радвам! Само така! BEER
Благодаря и за снимките, които ми прати!!!!! super best
Поздравления и за Ламатос!!!! cheers
Резултата от днешния CACIB:
Съдия за породата Георги Ефтимов.
El Can Aurora Blanco - Best Junior, Best of breed (BOB)
Снимки утре вечер.
Много ви се радвам! Само така! BEER
Благодаря и за снимките, които ми прати!!!!! super best
Поздравления и за Ламатос!!!! cheers
Резултата от днешния CACIB:
Съдия за породата Георги Ефтимов.
El Can Aurora Blanco - Best Junior, Best of breed (BOB)
Снимки утре вечер.
Публикувано: 14 May 2007 - 10:19 AM
Публикувано: 14 May 2007 - 10:30 AM
На тройния САС в Розарио (Аржентина), вече Шампиона на Аржентина Indio of Angel O Demonio стана победител при мъжките като в клас "Шампиони" победи не кой да е, а C.G.L.I. BUNKER DEL DON ATA (син на Талисман). BUNKER е №1 за 2005 година и според мен е наистина с безупречен екстериор.
Това става и в трите изложби, при различни съдии!
Това става и в трите изложби, при различни съдии!
Публикувано: 14 May 2007 - 09:29 PM
Малко снимки и от мен...
Прикачени файлове
-
P5140036.JPG (329.32K)
Брой сваляния: 75
Публикувано: 14 May 2007 - 09:43 PM
Нещо не мога да ги намаля.
Прикачени файлове
-
P5140019.JPG (373.27K)
Брой сваляния: 74