Dogo Argentino
Публикувано: 18 June 2007 - 04:22 PM
Снимки на кученцата от Сара и Амиго:
Прикачени файлове
-
Amigo_Sara2.jpg (187.26K)
Брой сваляния: 99
Публикувано: 19 June 2007 - 03:06 PM
здравеите може ли някои да ми помогне с малко информациа как да оправя ку4ето от тия екземи незнам какжо да правя.цялото е в рани,какво ли не му давах и неможе да се оправи.ако някои знае някое лекарство нека ми го каже 4е незнам какво да правя ве4е.
Публикувано: 21 June 2007 - 03:53 PM
Цитат
здравеите може ли някои да ми помогне с малко информациа как да оправя ку4ето от тия екземи незнам какжо да правя.цялото е в рани,какво ли не му давах и неможе да се оправи.ако някои знае някое лекарство нека ми го каже 4е незнам какво да правя ве4е.
Има такава тема във форума ни !
http://dog.bg/f/inde...=ST&f=49&t=2612

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 22 June 2007 - 12:31 PM

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 22 June 2007 - 04:28 PM
ima dva vida ekzemi ednite napravo mu izlizat rani,a drugoto e padane na kozinata ,vse edno e naqdena ot molci,napravo neznam,4udq se ve4e kakvo da go pravq
Прикачени файлове
-
ABCD0014.JPG (49.09K)
Брой сваляния: 118
Публикувано: 23 June 2007 - 12:32 PM
Кога ще спре свинщината и избиването на комплекси на гърба на животните? В село Богданов дол е имало явно някакъв събор, на който са правили бой с кучета. Качено е клипче в българският сайт за клипчета, но няма да пускам линк за да не се популяризира въпросното клипче. След представянето на кукери (явно откриване на събора) започват боевете. Първите кучета са дого и средноазиатска овчарка. После пускат каракачанки, азиати,мелези и отново догото, накрая и питбули. Пред събралата се тълпа от селото и явно съседните села тия малоумници, дето са взели животното уж да се грижат за него се радват на насилие. Чуват се детски, женски и всякакви гласове от там. На всичко отгоре съдията (ако такъв беше) беше с нещо като носия. Това народно нещо ли е бе прости селяци? Как не ви е срам? На животните за които даваме любов, за които се трудим и за които мечтаем вие да си избивате комплексите... Ония прост селяк, собственик на догото-ами личи му просто, че го пуска ей така...за слава. И то за каква слава...
Ужас!
Ужас!

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 24 June 2007 - 03:46 PM
Здравейте, поразгледах темите
във форумчето ви и имам няколко питанки?
Видях снимки на 2 от кученцата, колко се родиха от тази връзка?
Има ли още ненамерили собственици?
Освен от долната връзка(амиго-сара) има ли в момента кученца, които да си търсят нов дом?
във форумчето ви и имам няколко питанки?
Цитат
В момента има 2 връзки, от които се очакват кученца:
Cl Ch Amigo X Baya el Grande Corazon Blanco
За контакт - philip_dimitrov@abv.bg
Cl Ch Amigo X Sara
За контакт - 0899 140 230
Cl Ch Amigo X Baya el Grande Corazon Blanco
За контакт - philip_dimitrov@abv.bg
Cl Ch Amigo X Sara
За контакт - 0899 140 230
Видях снимки на 2 от кученцата, колко се родиха от тази връзка?
Има ли още ненамерили собственици?
Освен от долната връзка(амиго-сара) има ли в момента кученца, които да си търсят нов дом?