Dogo Argentino
Публикувано: 11 December 2007 - 11:23 PM
То не е виновно,а тези които са допуснали да е създадено.Но пък и тези които го гледат,нещо не ми се струва добре гледано куче с любов или бъркам.Само като го погледне човек и разбира,не очите,а външният му вид.Виждала съм много кучета със сини очи(не хъскито) и не са били такива,та това куче стази верига незнам :- надявам се да няма много хора от тези
Публикувано: 12 December 2007 - 08:23 AM
Цитат
Но пък и тези които го гледат,нещо не ми се струва добре гледано куче с любов или бъркам.Само като го погледне човек и разбира,не очите,а външният му вид.Виждала съм много кучета със сини очи(не хъскито) и не са били такива,та това куче стази верига незнам :- надявам се да няма много хора от тези
Не обичам да правя подобни изказвания. Но от една снимка на глава да се направят толкова подробни заключения как е гледано кучето :rolleyes: Най-малкото звучи несериозно :-
Публикувано: 12 December 2007 - 01:20 PM
За гледането не знам. Ако трябва да бъда честна и мен малко ме стряска сниката-като терминатор е. Ако го видя на живо ще му се зарадвам със сигурност...куче е. Жално е, че се правят разни експерименти. Най-често някое комплексарче, което гледа питбул за гъзария запложда кучето си с дого, защото вижте, то е още по-мощно и после се бие в гърдите. Дреме им за породата :huh:

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 12 December 2007 - 04:44 PM
Като се спомена за кръстоска м/у пит и дого за мен е абсолютно безумие!!!До какво може да довде подобен експеримент?Като се замисля направо умътми неможе да го побере и после четем във весниците заглавия от рода "Куче от порода еди каква си нападна човек", а всъщност кучето е подобно на това от дадената порода.Незма до колко трябва да озрее "акъла" на подобен вид "развъчици", и кога хората ще осъзнаят, че развъждането на "съседски начела" не в полза нито за породите, нито за обществото като цяло.
А за "догото" на снимката....поредния експеримент на някой "компетентен" комплексар.
А за "догото" на снимката....поредния експеримент на някой "компетентен" комплексар.
Публикувано: 12 December 2007 - 06:10 PM
Е...след като се ядосвахме малко на "развъдчиците" на кученцето със синьото око, реших малко да развеселя. Въпрос - познайте кое е кучето от снимката. Който познае, печели една весела усмивка!

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 13 December 2007 - 02:18 PM
DogoMan, ти нямаш право да участваш, знаеш ги всичките B) :P
Все пак, който познае трябва да напише името на кучето. ДогоМан, ако искаш го направи, ама няма да е интересно ;)
Все пак, който познае трябва да напише името на кучето. ДогоМан, ако искаш го направи, ама няма да е интересно ;)