Dogo Argentino
Публикувано: 27 January 2008 - 09:15 PM
Очаквано клубно кучило:
Ch Kerry de Medalor X Falucho od Marjanovica
Дата на заплождането - 25. 1. 2008 г.
Falucho (Victor Divina Fortitudo X Kampa de la Paco Cassa) е победител в клас "междинен" на специализираната клубна изложба 2007 г, със съдия dr. Massimo Inzoli.

Kerry (Bagira X Kelly de la Paco Cassa). Тя е първото дого Шампион на България (женска).

Тъй като имаше изразени съмнения относно някои титли на Kerry, публикувам сертификатите за тях:

Ch Kerry de Medalor X Falucho od Marjanovica
Дата на заплождането - 25. 1. 2008 г.
Falucho (Victor Divina Fortitudo X Kampa de la Paco Cassa) е победител в клас "междинен" на специализираната клубна изложба 2007 г, със съдия dr. Massimo Inzoli.

Kerry (Bagira X Kelly de la Paco Cassa). Тя е първото дого Шампион на България (женска).

Тъй като имаше изразени съмнения относно някои титли на Kerry, публикувам сертификатите за тях:

Публикувано: 04 February 2008 - 12:17 AM
ТЕКИЛА
Публикувано: 06 February 2008 - 02:00 PM
Няма да пускам снимката като загадка, защото я няма никъде и не всеки ще се сети. Една снимка на небезизвестният Виктор Дивина Фортитудо от изминалия уикенд :blink:

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 06 February 2008 - 04:50 PM
Цитат
Няма да пускам снимката като загадка, защото я няма никъде и не всеки ще се сети.
Защо реши че точно Виктор е труден за познаване , с тази специфична пигментация по главата и най вече по вътрешната част на ушите ? Че то него ако не познаем какво остава тогава за другите кучета :P
Не подценявай хората , без значение дали са от скоро във форума ;)
Иначе снимките са добри . Благодарности !

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 06 February 2008 - 07:12 PM
Цитат
Като знаеш, че е той е лесно ;D
А пигментацията по главата му не е специфична, а желателна да бъде такава. Черна, с грим около очите и черни устни. :P
А пигментацията по главата му не е специфична, а желателна да бъде такава. Черна, с грим около очите и черни устни. :P
Като казах специфична имах предвид че лесно може да се познае кучето по нея , специално пък Виктор е доста лесно да бъде разпознат по ушите ( ако си малко по наблюдателен разбира се ) При него пигментацията е доста наситена. Сещам се веднага за още 2 доста извесни догота с подобна пигменатция ! А ти ?

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 15 February 2008 - 10:57 AM
Това не е обява, а съобщение!
Дъщеря на Juncal de los Medanos си търси собственици. Тя е на 8 месеца и не е в България. Цената е наистина символична за куче с такава кръв. Ако някой се интересува да ми пише на лична за повече информация. Ще пусна снимки тук на малката мадама скоро :blink:
Дъщеря на Juncal de los Medanos си търси собственици. Тя е на 8 месеца и не е в България. Цената е наистина символична за куче с такава кръв. Ако някой се интересува да ми пише на лична за повече информация. Ще пусна снимки тук на малката мадама скоро :blink:

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 15 February 2008 - 01:03 PM
Ами аз защо си мислех, че съм пуснала инфо ;D
Alba De los Amigos del Campo - името на майката.
http://www.dogo-argentino.cz/
Това е сайтът на майката. Там го има и кучето, за което става дума. Името е Амибел - но снимките са като малка :blink: (секция галерия-кученца)
Може би по-късно да пусна по-преснички.
Ако съм забравила и още нещо...май не съм вече.
Alba De los Amigos del Campo - името на майката.
http://www.dogo-argentino.cz/
Това е сайтът на майката. Там го има и кучето, за което става дума. Името е Амибел - но снимките са като малка :blink: (секция галерия-кученца)
Може би по-късно да пусна по-преснички.
Ако съм забравила и още нещо...май не съм вече.