Dogo Argentino
Публикувано: 05 April 2008 - 10:21 PM
Снимките са доста огромни и детайлни, за да може да се каже нещо. ;)

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 06 April 2008 - 08:19 PM
Коя точно е тази "Клаудия"? Така аз поне нищо не се сещам.
Публикувано: 07 April 2008 - 08:11 AM
Paride Divina Fortutido е брат на Pericle Divina Fortitudo, който е доста титуловано куче с доста добра кръв. Като цяло от страна на майката няма известни кучета, но според мен е достатъчно това, че е много добра на екстериор без сериозни недостатъци. Не и знам характера, но това ще се види на място.
Ето снимка на Клаудия:

Ето го и бъдещото куче на Гогин:
Ето снимка на Клаудия:

Ето го и бъдещото куче на Гогин:

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 07 April 2008 - 08:08 PM
Цитат
Много се интересувм от бащата на Клаудия; Cerbero. Някой имали негови снимки? И ако може да ми изпрати някоя : :blink:
Ако имаш възможност потърси снимки на друго потомство на някой от двамата родители ( ако има тяхно общо предишно кучило с израснало потомство ще е най добре) Ако пък не остава да се надяваш че ще предадат добрите качества които имат на децата си !
Поздрави !

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 07 April 2008 - 09:45 PM
Ами аз вече три дни се ровя и търся инфо за рода на майката Каудия, но там са кратки имената на кучовете и немога да намеря нито снимки нито инфо :huh: Затова пуснах запитване в този сайт, ако може някой да ми изпрати информация, а ако може и снимки :rolleyes: Имам леко инфо за бащата на майката и за това искам да разбера по вече за него(Cerbero) jr 71163

gogin
Публикувано: 08 April 2008 - 11:21 AM
Цитат
Ами аз вече три дни се ровя и търся инфо за рода на майката Каудия, но там са кратки имената на кучовете и немога да намеря нито снимки нито инфо :huh: Затова пуснах запитване в този сайт, ако може някой да ми изпрати информация, а ако може и снимки :rolleyes: Имам леко инфо за бащата на майката и за това искам да разбера по вече за него(Cerbero) jr 71163
Струва ми се че го правиш по трудния начин. След като си решил да купуваш куче най добре е да се свържеш със собственика на женската и да искаш инфо директно от него ( мисля че той е човека който трябва да ти помогне , най малкото има някакви морални
задължения да го направи ).
поздрави !

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 12 April 2008 - 12:23 PM
az sushto iskam dogo i nai veroqtno 6te si vzema...tursq informaciq za na4ina na otglejdane dali e podhodq6to da se gleda v apartament..i postoqnno da e s men v kolata...kak da go nau4a da hodi do toaletna v nas,no i da ne pravi beli v kolata...nqkoi moje li da mi kaje kolko 4esto da go kupq i kak to4no...vuobsh6e vs koeto moje da mi e polezno!molq vi mn iskam dogo i dokato ne se podgotvq nama da go vzema za6toto iskam da mu e hubavo s men! :sos:
Публикувано: 12 April 2008 - 05:39 PM
tuzar4eto, добре си подходил, че искаш първо да опознаеш породата и да се подготвиш преди да вземеш дого. Разбирам обаче, че не си прегледал форума. Прегледай го и прочети. Особено в тази тема от началото до края има доста полезна информация, а вече и в другите теми.
Поздрави!
Поздрави!

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ