Dogo Argentino
Публикувано: 11 May 2005 - 08:11 PM

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 11 May 2005 - 08:44 PM
Браво , на теб Инче и на Златан :) Направен е професионално . Вярно е , че не е завършен , но перспективата е голяма . Като се запълнят всички папки отляво и ще стане отличен :) Благодаря и за хубавите думи за мойта "панта" :)
Публикувано: 11 May 2005 - 09:21 PM
Ами като го видиш какви работи върши и няма как да не се сетиш за такива определения :))) И да се похваля , на специалката във Франция този уикенд дядото на Амиго - Памперо , стана първи при мъжките догота . Съдия беше Карлос Белавитис - Аржентина ( Bravoure Blanche ) .
Публикувано: 11 May 2005 - 09:46 PM
За съдията знам, че го имам на снимка с любимото ми куче, което е и на аватара ми - Рикардо Бравоуре Бланче, но не му знам името n) . Честито за Памперо! Искам да си позволя да публикувам и една снимка. Най-добрата женска Perro pelea Cordobes Raya и съотвтно мъжкия Pampero Ackon Cahuak

А предполагам скоро ще имам възможност и аз да се запозная с бебешкия характер на догото. А на специалката пък с Амиго b)
А сетих се още нещо
Имаш ли информация колко са били кучетата на специалката?

А предполагам скоро ще имам възможност и аз да се запозная с бебешкия характер на догото. А на специалката пък с Амиго b)
А сетих се още нещо
Имаш ли информация колко са били кучетата на специалката?

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 13 May 2005 - 01:09 PM
булето ще дойде ли на изложбата юни месец - да го понамачкам малко... r)
тогава няма да е само ребърца ....надявам се
тогава няма да е само ребърца ....надявам се
Публикувано: 03 June 2005 - 04:15 PM
Хей, Инче ЧЕСТИТО!!! Да ти е живо и здраво бебето и да ти дава много любов и щастие, както и да ги получава в замяна w) w) w) Сбъднатата мечта е най-хубавото нещо на света, особено ако е свързана с четири лапи, предани очи и влажен език... w) ;) w)
Завиждам ти и тъй като не се похвали сама ти налагам наказание - голяааааааамо мачкане на бебо и малко номерче, което ще научи от мен... b) l) b)
Завиждам ти и тъй като не се похвали сама ти налагам наказание - голяааааааамо мачкане на бебо и малко номерче, което ще научи от мен... b) l) b)