Dogo Argentino
Публикувано: 03 June 2005 - 06:53 PM
Публикувано: 03 June 2005 - 07:29 PM
Сега имам чувство че всичко, което знам за кучетата изведнъж се е изпарило r) Но се справяме и вървим напред b) r) r)
След малко мога да кача и някоя снимка, но са с много лошо качество...
Благодаря за хубавите пожелания! r) b)
sundy, щом започнем да излизаме ще си "изтърпим" наказанието l) b)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 03 June 2005 - 11:14 PM
Направо ми се плаче от радост! w) Току що се нахранихме r) w)
Мисля, че все пак има нещо общо това, ако силно желаеш нещо, че то става реалност b)
Малко повече инфо...
Майката е Лукреция де Папа(отличен и BOB),бащата е Ел Торо де ла Пако Каса(3хСАС;2САСIB;3xBOB). За мене най-важното е да си ми е живо и здраво, аз ще си го обичам w)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 04 June 2005 - 06:54 PM
Ама много се притеснявам да говоря за напред. Че планирам мнооого неща, планирам. Нали съм човек без работа ;) Вече ще си имам още едно занимание, че и занимание мечта за мен b) Най-най-много мисля да работя по социализация. Просто е мнооого важно в моя случай, а и го взех по-рано от майката, което мисля, че не беше добре, но никой не е безгрешен. Надявам се да му се реванширам и никога да не му липсва нищо, най-вече обич w) Разбира се и по изложби ще ходим, но няма да се пристрастявам много. ;) Отделно мисля, че ще се заемем със спане на дивана, лигавщини и изобщо... разбира се няма да прекалявам, защото пък неискам да ми стане някой лигльо. Сега вече играе, гони ме и ме ИЗУМЯВА с бързината с която учи n) b) Вече си знае, че трябва да ходи по нужда на вестника. За момента милото спи самичко в стаята и нощем настава война, но сега съм с три кучета замалко и неискам да има контакт с тях докато не го ваксинирам. Третото куче е Кери, която днес изведох на изложбата и несъм доволна от себе си cl) Мисля, че можех много по-добре да я представя, но... s)
Та радвам му се, харесвам си го и го обичам колкото то дори не е мечтало ;)
Между впрочем, баща му-Торо-днес стана клубен шампион за 2005година на България d) Като аз също бях в ринга с друго куче-Багира Джуниър де Медалор и имаше още две кучета. Съдийката похвали всичките кучета, но това което най-много и направи впечатление беше перфектната захапка на Торо. Извеждах три кучета на изложбата. Общо взето празник беше. Аз се радвам, че се получи всичко добре и се надявам догодина да има пак и тогава да участвам със собствено куче w)

Публикувано: 08 June 2005 - 05:46 PM
Клас МЛАДИ, мъжки:
1. Audacity Born to Win

2. Camacho Aurora Blanco
Клас МЛАДИ, женски:
1. LUMMA DE VENORED
Клас ИНТЕРМЕДИЯ, мъжки:
1. Vorstog Iz Lunnay Stai
2. Perro pelea Cordobes Pablo
3. Devil Di Casa Marchesi
4. Galan De El Do yel
ИНТЕРМЕДИЯ, женски:
1. Marilou Blanca
Клас ОТКРИТ, Мъжки:
1. Aguara del Litoral

2. Victor Divina Fortitudo (Victor е баща на Амиго, пожелавам на малкия да настигне баща си, дори да го задмине b) )
3. ?
4. Perro pelea Cordobes Bucanero
Клас ОТКРИТ, женски:
1. Perro Pelea Cordobes Raya

Клас ШАМПИОНИ, мъжки:
1. Caiman De La Herencia

(снимката е от Тулн)
Клас ШАМПИОНИ, женски:
1. Tijuana Ackon Cahuak

2. Pimienta Divina Fortitudo
Клас ВЕТЕРАНИ, мъжки:
1. Don Diego Del Condores

BOB, 4 място BOG е взел Aguara del Litoral.

Публикувано: 10 June 2005 - 09:17 AM
Публикувано: 10 June 2005 - 11:44 AM
Публикувано: 10 June 2005 - 12:49 PM
Разкажи ти как стана фен точно на дого b) Как реши да си вземеш такова бяло кученце? r)
П.С. Имаш лична бележка ;)

Публикувано: 10 June 2005 - 02:28 PM
Публикувано: 11 June 2005 - 08:50 AM
Публикувано: 11 June 2005 - 09:49 AM