Dog.bg Форуми : Dogo Argentino

Към съдържанието

Dogo Argentino

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (119 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Dogo Argentino

#381 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 22 June 2005 - 08:28 PM

Качена снимка
ЛЕЛЕ МАЛЕ bl) l) Тези уши са реални, това куче също, и е дого...
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#382 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2005 - 09:32 PM

Ми на мен пък ми харесва. Или поне ми харесва повече отколкото с отрязани уши r) . Забавен е w)
User's Signature

Прави каквото трябва, да става каквото ще!

#383 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2005 - 10:07 PM

На мен пък никак не ми харесва точно това дого n) !Смятам,че всяка порода има своя облик и понасяйки се по новите тенденции(в случая-да се оставят некупирани ушите на породи като дого,доберман и т.н.) точно този облик на породаа се губи.Просто за мен дого с уши е куче,което е загубило голяма част от неповторимото си излъчване! Разбира се,аз съм само любител и не бих искала да споря със специалисти кинолози,нито да ги обиждам с мнението си r)
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#384 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2005 - 11:05 PM

Ами възможно е. Ама те купирани като са им ушите не са наистина в реалния си облик. Но пък и аз си падам по по-добродушно изглеждащи кучовци:) b)
User's Signature

#385 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2005 - 11:19 PM

Цитат

Ами възможно е. Ама те купирани като са им ушите не са наистина в реалния си облик. Но пък и аз си падам по по-добродушно изглеждащи кучовци:) b)

Всъщност и аз харесвам по-добродушните муцунки и затова си имам френско булдоче b) b) ( това от аватара ми),но за догото....наистина смятам,че е по-добре да е с купирани уши ...
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#386 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2005 - 11:28 PM

аз също харесвам повече тези с купираните уши, по-истински са.но мож би това е защато така сме свикнали да ги виждаме..... w)
а със щръкнали са много смешни(не прилича на дого)а пък не съм съгласна , че сэс некупирани уши изглеждат по-добродушни.вижте напримир снимката на Черо вэв фотоалбума-не е ли добродушен?! bl)
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#387 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2005 - 04:33 PM

bagira, според мене това, че с рязани уши изглеждат по-добродушни идва от това, че хората знаят, че кучетата с купирани уши са бойни. Просто в квартала има едно куче, за което съм чувала изказвания че е бойно и опасно. То не е породисто, прилича в главата на САО, но е доста по - дребно и може би дебеличко.
А Черо е най-добродушното доге, което познавам. И на външен вид и по характер w)
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#388 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2005 - 06:38 PM

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!! l) l) l)
Милата душичка какви смешни ушаци е завъдила!Най-интересното е че пазят равновесие и не падат l) l)
Еее добре, посмях се малко l) d)
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#389 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2005 - 08:49 PM

Мммм не не мисля, че е заради това, Инче. На мен лично ми харесва как се набръчква лееееко кожата им около ушите като си ги имат w) . Иначе все ми изглежда, че някой им е отгризал ушите (което почти си е така де r) ). Гледах наскоро една снимка на доберман -суупер готино куче, ама му бяха купирани ушите и иглеждаха според мен даже по-дълги, отколкото ако си му ги бяха оставили.
Е, не мога да отрека, че ако му бяха клепнали на това дого ушите щеше да е по-добре r)
А искам да попитам опашката (на други породи кучета) само за естетически вид ли се реже или има и здравни проблеми ако се сотави. Бях чувала нещо такова за кокера, ама не съм сигурна?
User's Signature

#390 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2005 - 12:50 AM

Не се реже зарди здравни проблеми. Може да има нещо специфично при кокера, за което да не знам, обаче поне при боксер, доберман, ротвайлер знам, че нямат здравословни проблеми ако са с опашки. А за ушите-тя кожата пак си се набръчква и като са рязани и като не са. Просто зависи от кучето. Рязането не влияе върху бръчките. Иначе гирзнати курабийки...какво да кажа l)
User's Signature

#391 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2005 - 01:23 PM

Ми тогава защо им ги режат (опашките). Айде за ушите някак си мога и да го разбера. Ама догото примерно си е много готино с опашка, защо добермана или ротвайлера да си нямат и те - не са ли хубави? Аз май с опашки не съм виждала, ама си го представям добре.
User's Signature

#392 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2005 - 02:39 PM

Ами те са си по-хубави и според мене. Доберманите най-рядко май се срещат с опашки, а на мене лично повече ми харесват. На ротовете вече май не им ги режат а за боксерите незнам. Някъде бях пуснала снимка на доберманс уши. Мисля че в темата за добермана. Ще я намеря и пак ще я пусна ако я няма b)
User's Signature

#393 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2005 - 02:52 PM

Цитат

Ми тогава защо им ги режат (опашките). Айде за ушите някак си мога и да го разбера. Ама догото примерно си е много готино с опашка, защо добермана или ротвайлера да си нямат и те - не са ли хубави? Аз май с опашки не съм виждала, ама си го представям добре.

Teddy, от около 6 години(не знам точна година, да не се изложа:)на родословните Ротвайлери не им се режат опашките:))Без опашки не може да се явяват на изложби:)А Ротвайлери с опашки има доста,ако искаш да видиш отиди в градинката зад Хилтън през уикенда:)))

#394 Guest_Guest_Dogo Argentino_*

• Група: Гости

Публикувано: 26 June 2005 - 10:40 PM

Я из Москвы меня зовут Никонорова Татьяна-владелец питомника Фортуна Никс. Приглашаю всех любителей этой породы к общению!!! Жду на сайте www.dogoargentino.ru или dogoargentino.boom.ru

#395 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 26 June 2005 - 10:55 PM

Привет !!! r) d)

У нас тоже много любители Дого Аржентино -Форум Дого Аржентино

Ето сайт болгарский клуб Дого Аржентино - Дого Аржентино България

Давайте, будем говорит вместе - ето замечателная сабока !!! r) d)

#396 Потребителят е офлайн   Dogo Argentino Икона

Публикувано: 27 June 2005 - 08:49 AM

w) Привет!!! Вчера пыталась зайти на ваш сайт Дого Аржентино, но пока безрезультатно!!! Может дадите ссылки на сайты аргентинцев. А с сайтом Дого Аржентино попробую еще. Очень интересно увидеть ваших собак и их родословные.

#397 Потребителят е офлайн   Dogo Argentino Икона

Публикувано: 27 June 2005 - 08:55 AM

d) Еще раз привет. Сейчас была на сайте Клуба Дого Аржентино - У ВАС КРАСИВЫЕ АРГЕНТИНЦЫ!!! Вечером изучу подробнее сайт. Привет!!! Удачи!!! Счастьяи здоровья ВАМ и Вашим друзьям!!! Заходите к нам на сайт Фортуна Никс www.dogoargentino.ru. Мы не прощаемся и я говорю вам ДО СВИДАНИЯ!!! b)

#398 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 June 2005 - 09:10 AM

Цитат

d)  Еще раз привет. Сейчас была на сайте Клуба Дого Аржентино - У ВАС КРАСИВЫЕ АРГЕНТИНЦЫ!!! Вечером изучу подробнее сайт. Привет!!! Удачи!!! Счастьяи здоровья ВАМ и Вашим друзьям!!! Заходите к нам на сайт Фортуна Никс www.dogoargentino.ru. Мы не прощаемся и я говорю вам ДО СВИДАНИЯ!!! b)

Да, у нас скоро била специализираная виставка клуба. Експерт бил Ana Maria Tadeschi De Ruffino Аржентина. Можеш посмотрет там, на сайт клуба. Будем и к ваш форум r) d)

#399 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 June 2005 - 09:28 PM

Двете теми са обединени ! Надявам се да намерим още нови приятели ! r) d)

#400 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2005 - 09:57 PM

Аз също. Жалко, че не говоря руски. Сайтът на Фортуна Никс е много пълен b)
Това, което ми прави впечатление е, че в Русия много се работи с дого. Те обучават за Аджилити, Армията, полицията, за изложби и какво ли още не. В един друг Руски развъдник с дого работят повечето жени и се справят с тези големи бели "грозновати" кучета, което ми дава ентусиазъм (май съм го казвала вече не веднъж, но пак бих го казала).

С малко помощ успях да напиша част от това, което искам да кажа на Татяна Никонорова...

Поздравляюм вам с прекрасньiе сабаках!
В сайт ест много полезная информация b)
Желаю вам успех!

Ей приятели, нямате си на идея колко бързо расте едно бебе дого l) Както и всяко едно бебе де w)
User's Signature

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни