Dogo Argentino
Публикувано: 13 September 2005 - 10:53 AM
bravo Ин4е!
Била си в Пловдив,е аз също,но явно съм бляла или спала oo
УСПЕХ за напред r)
Била си в Пловдив,е аз също,но явно съм бляла или спала oo
УСПЕХ за напред r)
Публикувано: 18 September 2005 - 07:45 AM
Кажете сега кой е догото на снимката:) Зло куче Грита и на Лекси бузите изяде, ама и той не й се даде. Догоман - това са наследниците на Черо и Дарт:) - добра двойка са нали. А на Инчето само й завиждам от вчера за супер поляната за разходки - имат и рекичка и моето лабрадорско жабче не излезе оттам. Само защо договците не обичат толкова вода или е индивидуална черта на Лекси:)

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 18 September 2005 - 06:15 PM
По-скоро си мисля, че е черта на Лексис. Мисля че не обичат много да плуват, но да влизат да се мокрят...хаха
Черо си влиза без проблеми и да плува обаче. И обича да спасява гуми...
Теди, ти можеш спокойно да си правиш разхопдки до младост, поне веднъж-два пъти в седмицата...Грита със сигурност ще се радва l) А и Лексис w)
Черо си влиза без проблеми и да плува обаче. И обича да спасява гуми...
Теди, ти можеш спокойно да си правиш разхопдки до младост, поне веднъж-два пъти в седмицата...Грита със сигурност ще се радва l) А и Лексис w)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 18 September 2005 - 06:29 PM
oooo определено ще сме редовни посетители на вашата полянка и на Лексис.:) Само да ми се регулира малко режима на живот, че сега всичко ми е ново - университета, разстоянието с повечето ми познати (потресаващо е колко млади хора заминават за чужбина:(), нови приятели и така. Но да се надяваме до края на седмицата вс да се нормализира и .... бе яко забавление ще падне. Ще научим и Лексис, като Черо, да "спасява" Грита (вместо гумата това;))

Прави каквото трябва, да става каквото ще!