Dogo Argentino
Публикувано: 05 October 2005 - 03:35 PM
Това е близко до едно друго название... "Ангелите на БЯЛАТА СМЪРТ", за което ви разказах, че така са обявили първите добермани албиноси и са започнали да работят върху белия цвят до толкова, че те сега не са носители на характера на добермана... Всяко нещо за сметка на друго! Но е близо! И като че ли подхожда и за двете породи...
Една кратка история... Пътувам си аз, а до мен един мой колега (състудент) и му обяснявам... "Ти знаеш ли, че заради екстериора на добермана са го кръстили КУЧЕТО НА ДЯВОЛА", а човекът чиито питомник е котка и самият той не харесва кучета ме поглежда пренебрежително и казва:"Че той дявола трябва да е голям дришльо щом се занимава с кучета... Има къде къде по-хищни животни!" b) super best oleeee
Една кратка история... Пътувам си аз, а до мен един мой колега (състудент) и му обяснявам... "Ти знаеш ли, че заради екстериора на добермана са го кръстили КУЧЕТО НА ДЯВОЛА", а човекът чиито питомник е котка и самият той не харесва кучета ме поглежда пренебрежително и казва:"Че той дявола трябва да е голям дришльо щом се занимава с кучета... Има къде къде по-хищни животни!" b) super best oleeee
Публикувано: 05 October 2005 - 06:07 PM
горката женица!!аз днес зех нов повод на ара то4но по слу4ая!! доста здрави4ък, мисла си 4е е съштиа като на 4еро!!!4е с със стариа синджир на моменти ми обива много като реши да не слуша!!! а напоследък съм позанемарил обу4ението, и тя хитрушата усешта и се му4и да ми прилага нейните си 4алъми!! ама от другата седмица се заемам по сериозно с нея super
поне ве4е съм сигурен 4е е разбрала кой е шефа!!! fow
ин4е този бял ангел май ти е влязал яко в главата cheers
първиа път когато про4етох нешто за дого, запо4ваше със заглавито,
БЕЛИЯ КАВАЛЕР и го воде6е то4но жена на снимката, беше 4ерно бяла, бая отдавна беше!! та в този ред на мисли на мен така си ми е и останало в главата!!! "Белия Кавалер" ;)
П.С. bagira - дядото на мойта ара се е казвал Багира, и е бил бойно ку4е s)
поне ве4е съм сигурен 4е е разбрала кой е шефа!!! fow
ин4е този бял ангел май ти е влязал яко в главата cheers
първиа път когато про4етох нешто за дого, запо4ваше със заглавито,
БЕЛИЯ КАВАЛЕР и го воде6е то4но жена на снимката, беше 4ерно бяла, бая отдавна беше!! та в този ред на мисли на мен така си ми е и останало в главата!!! "Белия Кавалер" ;)
П.С. bagira - дядото на мойта ара се е казвал Багира, и е бил бойно ку4е s)

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 05 October 2005 - 07:31 PM
багира, това ми хареса!
спуни, къде си го чел това за белия кавалер? Звучи готино.
Относно жената-няма начин. Аз съм сигурна че няма да ми се размине тази част, но като съм си вироглава... ouu l)
За поводът-в квартала нали си имаме един Джако дого, стопанинът на който като ме видя с този повод реагира с "Аа, и ти си взела сериозния повод ;) " Та това според мене е най-добрия вариант...а и Лексис го обича, особено да води Черо l)

спуни, къде си го чел това за белия кавалер? Звучи готино.
Относно жената-няма начин. Аз съм сигурна че няма да ми се размине тази част, но като съм си вироглава... ouu l)
За поводът-в квартала нали си имаме един Джако дого, стопанинът на който като ме видя с този повод реагира с "Аа, и ти си взела сериозния повод ;) " Та това според мене е най-добрия вариант...а и Лексис го обича, особено да води Черо l)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 05 October 2005 - 09:08 PM
то4но тази е снимката на която видях 4е повода на 4еро е съштия!!!
даже и цветовете май са еднакви освен марката bravo
Ин4е мисля 4е съм ти говорил за тази статия от бта "паралели" оште когато броевете бяха 4ерно бели или само по средата имаше цветни фографии, но беше отдавна и не си спомням!!! в паметта ми е останало само снимката с жената и догото!!! и" Белия Кавалер" ;)
даже и цветовете май са еднакви освен марката bravo
Ин4е мисля 4е съм ти говорил за тази статия от бта "паралели" оште когато броевете бяха 4ерно бели или само по средата имаше цветни фографии, но беше отдавна и не си спомням!!! в паметта ми е останало само снимката с жената и догото!!! и" Белия Кавалер" ;)

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 05 October 2005 - 10:08 PM
да то4но съштата марка и вси4ко което казваш е то4но така!! b)
аз нали си падам малко лйобопитен, и 1-та ми работа като се прибрах, беше да го разглобя и да проверя как е направена сглобката!!!
останах много разо4арован s) май е направено пове4а да изглежда атрактивно отколкото здраво, 4е и парите не са му малко!! a)
но след като му направя малко up-грейт, смятам 4е ште стане по здраво super
аз нали си падам малко лйобопитен, и 1-та ми работа като се прибрах, беше да го разглобя и да проверя как е направена сглобката!!!
останах много разо4арован s) май е направено пове4а да изглежда атрактивно отколкото здраво, 4е и парите не са му малко!! a)
но след като му направя малко up-грейт, смятам 4е ште стане по здраво super

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 06 October 2005 - 07:09 PM
абе, и аз имах су6тия проблем с тези въжета.1вото бе6е на Ферпласт, само 4е от по-тънките, за6тото бе6е малък.но после смениь какви ли не и се бяха едни и съ6ти.оказа се 4е тези на Ферпласт-въжета, нагръдници, на6ииници са възможно най-здравите.сега последното е такова само с халка накрая и слагам карабинер, засега не съм имала проблеми. d)
п.с. ин4е много ме кефи догото с рязани у6и, напражо е стра6ен.а дали 6те има6 проблеми заради тожа на изложби?
п.с. ин4е много ме кефи догото с рязани у6и, напражо е стра6ен.а дали 6те има6 проблеми заради тожа на изложби?

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 06 October 2005 - 08:01 PM
Ами засега в България не правят проблем за рязани уши по изложбите. В някои Европейски страни обаче не допускат дори да влезеш в страната с копирани уши. Но на мене за Лексис...с него не сме за Европа, така че... l) cheers

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 11 October 2005 - 01:09 PM
Цитат
ин4е споко , за европа ште ти купим друго ку4е cheers
ама като пораснеш! хи хи хи b)
ама като пораснеш! хи хи хи b)
спуни, ти купи за тебе, аз за себе си мога и сама да си взема - като порастна l) cheers