Лабрадор ретривър
Публикувано: 01 June 2005 - 01:54 PM
Morti, не идват само лабрадори и голдъни, доколкото знам. Ти ходиш ли? Аз досега не съм ходила и ми е интересно. Сигурно е голяма веселба r).

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 01 June 2005 - 03:16 PM

прочети правилата за подписите
Публикувано: 01 June 2005 - 03:20 PM
Цитат
Направи ни впечатление, но този, който пусна темата, изобщо не се появи повече.Виж началото.

Публикувано: 01 June 2005 - 03:21 PM
Хайде пишете какви срещи ,къде и кога се прявят, да наминем когато можем:)))
Публикувано: 01 June 2005 - 03:27 PM
Исках да питам, ако случайно някой живее в Младост 1, къде си разхожда кучето? На мен ми казаха, че всеки ден лабрадорите трябва да тичат и доста съм се притеснила, къде да го извеждам.

Публикувано: 01 June 2005 - 03:31 PM

Публикувано: 01 June 2005 - 03:36 PM

Публикувано: 01 June 2005 - 07:22 PM
Иначе голямата веселба става в края на занятията на ритривърите, когато те са пуснати и другите кучета и се събират мнооого на едно място l)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 01 June 2005 - 11:20 PM
А ти какво куче имаш?

Публикувано: 02 June 2005 - 12:32 PM
А живот и здраве ще ги разхождаме, а ти между временно можеш да идваш и на кучешките сбирки зад Хилтън b)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 02 June 2005 - 12:34 PM
А живот и здраве ще ги разхождаме, а ти между временно можеш да идваш и на кучешките сбирки зад Хилтън b)
Нещо се е бъгнала темата, а и по-добре да се преместим на лична или в темата за сбирките и срещите, защото...

Публикувано: 09 June 2005 - 08:26 AM
Не казвам, че не е добре да се пише грамотно и да не се правят грешки. Аз самата, когато пиша на хартия, ненавиждам правописните грешки. Много често обаче тук във форума, след като съм пратила съобщение, забелязвам, че съм направила глупава грешка - най-често, защото съм натиснала съседен клавиш или съм пропуснала буква в бързината, но понякога и заради вредния си навик да пиша български думи на латиница. Не казвам, че е правилно, но навиците много трудно се изкореняват, а както всикчи знаем буквата "ъ: липсва в латинската азбука. Не смяташ, предполагам, че мисля, че "мъчно", например, се пише "ма4но", но съм правила и тази грешка. Доскоро нямах възможност да пиша на кирилица и логично съм изградила някакъв вреден навик. Предполагам така е и с много други хора. Това обаче далеч не значи, че имам логопедични или каквито и да е било езикови проблеми!!!!! Ако имаш някакви забележки към постовете на околните, то начина да ги коригираш не е с иронично отношение и злостен тон!!!!
Нямам представа, дали имаш деца, но ако имаш помисли си, дали когато сбъркат някоя дума им викаш "абе дебили вие да нямате логопедични проблеми!!!". Ако го правиш пък, то значи знаеш, че те стават НЕВЪЗПРИЕМЧИВИ!!!! Хората порастват, но когато някой започне с този тон да прави забележки, обикновено или му отвръщат с презрение или с невъзприемчивост, дори и да е прав. Така че, ако имаш някакви забележки, моля отправяй ги с малко по-друг тон! Все пак не съм в първи клас и ти не си учителката ми по правопис!!!! a)

Публикувано: 09 June 2005 - 02:52 PM
Цитат
Изобщо не е пълно, просто понякога вземе та се появи и някой такъв. И сега темата излиза със сгрешено наименование на породата кучета. А във форум на любители на кучета това е недопустимо. w) d) w)

Публикувано: 20 June 2005 - 03:37 PM
Но както и да е, ще се радвам ако някой влюбен в породата се обади ........ защото ми се струва, че лабрадорите не получават нужното внимание в мрежата ........ официалния сайт е хубав, но много официален ..... няма силен форум (за разлика от голдън ретривърите), а не може най-красивите, интелигенти и добри кучета да получават толкова малко ........... те толкова ни дават.
PS - Посланието стана малко емоционално, но мисля че и други ще споделят мнанието ми.