Лабрадор ретривър
Публикувано: 24 February 2008 - 10:56 PM
Прекрасна топчица е Тайра.Много сладко е заспала.
За пишкането в къщи виж тук, това е в този форум
http://dog.bg/forum/...pic,7007.0.html
Мисля, че е достатъчно изчерпателно.
Публикувано: 25 February 2008 - 03:13 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 February 2008 - 10:58 PM
Цитат
funky, а откъде е Тайра? Питам, защото имам познати, които са си взели кученце от една жена от Варна и ми се струва, че си приличат с твоята разбойничка по пигмента на носленцето и очичките. Техният разбойник сега трябва да е на възраст между три и четири месеца. Може да се окаже, че са брат и сестра ;)
Да ти е жива и здрава сладураната и много радост да ти носи! :blink:
Публикувано: 26 February 2008 - 10:50 AM
Цитат
Ени това май не е същото в обявата пише на 6 месеца.
Публикувано: 26 February 2008 - 01:52 PM
Цитат
Цитат
Ени това май не е същото в обявата пише на 6 месеца.
Права си, да, подвела съм се по съчетанието "микс-лабрадор". Реших, че е кучето на етаниел. Действително става въпрос за различни кучета.Не им върви нещо на тия микс-лабрадорчета. :'( Дано имат късмет да попаднат на истинските техни хора.

прочети правилата за подписите
Публикувано: 26 February 2008 - 03:06 PM

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !
Публикувано: 26 February 2008 - 08:30 PM
Цитат
Цитат
funky, а откъде е Тайра? Питам, защото имам познати, които са си взели кученце от една жена от Варна и ми се струва, че си приличат с твоята разбойничка по пигмента на носленцето и очичките. Техният разбойник сега трябва да е на възраст между три и четири месеца. Може да се окаже, че са брат и сестра ;)
Да ти е жива и здрава сладураната и много радост да ти носи! :blink:
Тайра е от Варна, така че сигурно са брат и сестра.
Да се похвалим вече пишаме и акаме само навънка :yahoo: Много рядко се изпусква вкъщи, но това става само когато не успее да се устиска.
Публикувано: 01 March 2008 - 09:20 AM
Публикувано: 02 March 2008 - 06:46 PM
Цитат
Цитат
Еni, от третата снимка от tozi албум ще разбереш че не е голямо ангелче. Като малко прасенце е ;D
Ааааа, тия крокодилски пози са ми познати, ама те са само за заблуда на противника.Иначе са си ангелчета лабърчетата, знам си аз! :wub:

прочети правилата за подписите
Публикувано: 05 March 2008 - 12:21 PM
iglika, много сладка мартеничката. ;D

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 07 March 2008 - 10:08 PM
Публикувано: 09 March 2008 - 05:02 PM
lonesome "микс лабрадор" не е някакъв термин с точно значение. В повечето случай тази фраза се употребява, когато става дума за куче на което единия родител е лабрадор, а другият не е или е неизвестен. Понякога така наричат кръстоската голдън -лабрадор ( много хора все още си мислят, че голдъните и лабрадорите са една и съща порода и си ги заплождат по между си)
Публикувано: 11 March 2008 - 10:47 PM

Вход

Горе
Цитиране +