Лабрадор ретривър
Публикувано: 25 February 2008 - 10:58 PM
Цитат
funky, а откъде е Тайра? Питам, защото имам познати, които са си взели кученце от една жена от Варна и ми се струва, че си приличат с твоята разбойничка по пигмента на носленцето и очичките. Техният разбойник сега трябва да е на възраст между три и четири месеца. Може да се окаже, че са брат и сестра ;)
Да ти е жива и здрава сладураната и много радост да ти носи! :blink:
Публикувано: 26 February 2008 - 10:50 AM
Цитат
Ени това май не е същото в обявата пише на 6 месеца.
Публикувано: 26 February 2008 - 01:52 PM
Цитат
Цитат
Ени това май не е същото в обявата пише на 6 месеца.
Права си, да, подвела съм се по съчетанието "микс-лабрадор". Реших, че е кучето на етаниел. Действително става въпрос за различни кучета.Не им върви нещо на тия микс-лабрадорчета. :'( Дано имат късмет да попаднат на истинските техни хора.

прочети правилата за подписите
Публикувано: 26 February 2008 - 03:06 PM

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !
Публикувано: 26 February 2008 - 08:30 PM
Цитат
Цитат
funky, а откъде е Тайра? Питам, защото имам познати, които са си взели кученце от една жена от Варна и ми се струва, че си приличат с твоята разбойничка по пигмента на носленцето и очичките. Техният разбойник сега трябва да е на възраст между три и четири месеца. Може да се окаже, че са брат и сестра ;)
Да ти е жива и здрава сладураната и много радост да ти носи! :blink:
Тайра е от Варна, така че сигурно са брат и сестра.
Да се похвалим вече пишаме и акаме само навънка :yahoo: Много рядко се изпусква вкъщи, но това става само когато не успее да се устиска.
Публикувано: 01 March 2008 - 09:20 AM
Публикувано: 02 March 2008 - 06:46 PM
Цитат
Цитат
Еni, от третата снимка от tozi албум ще разбереш че не е голямо ангелче. Като малко прасенце е ;D
Ааааа, тия крокодилски пози са ми познати, ама те са само за заблуда на противника.Иначе са си ангелчета лабърчетата, знам си аз! :wub:

прочети правилата за подписите
Публикувано: 05 March 2008 - 12:21 PM
iglika, много сладка мартеничката. ;D

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 07 March 2008 - 10:08 PM
Публикувано: 09 March 2008 - 05:02 PM
lonesome "микс лабрадор" не е някакъв термин с точно значение. В повечето случай тази фраза се употребява, когато става дума за куче на което единия родител е лабрадор, а другият не е или е неизвестен. Понякога така наричат кръстоската голдън -лабрадор ( много хора все още си мислят, че голдъните и лабрадорите са една и съща порода и си ги заплождат по между си)
Публикувано: 11 March 2008 - 10:47 PM
Публикувано: 29 March 2008 - 10:14 AM
Тайра е свикнала да се вози в кола и нямаше никакви проблеми. Но отскоро излезе един. Когато я возим, от носът й ли, от лигите й ли, незнам, ама започва да капе. Това става даже и на отворен прозорец, а ме е страх да ги отварям много, за да не настине. Задушно, топло ли й е, какво? Има ли някой същият проблем?
Публикувано: 30 March 2008 - 08:25 AM
Отваряй и прозореца. Няма опасност да настине все пак е лабрадор.
Публикувано: 10 April 2008 - 07:57 AM
Във връзка с това, че напоследък започнаха масово да изчезват кучета от нашата любима порода предупреждаваме, че кучетата могат да са обект на кражба. Има слухове за група, която краде в Южна България, а продава в Северна и обратно. Реагирайте с повишено внимание.
Бъдете особенно внимателни, ако кучето ви прекарва деня в двора. Научете го да прави задръжка пред входната врата, като я види отворена да сяда. Така риска да се измъкне намалява на полувна. По възможност не оставяйте кучето си без надзор докато е навън. Същото важи и ако го оставяте само в кола, била тя и заключетна.
Оглеждайте се за нови, вече пораснали кучета, които току що са взети от новите им стопани. Разпитвайте от къде са дошли, за да можем да помогнем ва стопаните на изчезналите животни.
Януари 2008 в Русе е изчезнал жълт мъжки лабрадор на име Бруно. Кучето е с чип, може да бъде идентифицирано, но още не е намерено.

В началото на Март в кв Илиенци в София е изчезнала две годишната Сара. Сара изчезва от двор, плътно ограден и затворен. Вероятно става дума за кражба. Кучето е с чип и лесно може да се идентифицира. Това са телефоните за информация за нея
0899877412, 0888161680, 0887 551178.

На 16.03 в района на кв Бъкстон е изчезнал Джорди, черен мъжки лабрадор на близо две години.Джорди се е измъкнал от двора и после е изчезнал в дънземя. Стопаните му дават награда за намирането му.
855-27-57 ,0888435013 ,0878552757

На 07.04 в село Драгичево изчезна Марк шоколадов лабрадор на около година. Бил е сам в двора на къщата, по разкази на очевидци е скитал из селото, явно се е измъкнал. После и той е потънал в дънземя. Ако имате информация за него 0897344975- Десислава

На 08.04 в Пловдив кв Бунарджика е изчезнал Алек черен лабрадор ретривър на годинка. И Алек е изчезнал от двора и въпреки голяма група хора, лабрособственици, която претърси района сантиметър по сантиметър Алек се е изпарил. Ако имате информация за него - тел 0887 513 432 - Бистра.

Нека, ако можем да помогнем на стопаните на тези толкова обичани кучета.

Вход

Горе
Цитиране +