Dog.bg Форуми : Лабрадор ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (70 Страници) +
  • « Първа
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лабрадор ретривър

#1203 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 February 2009 - 09:10 AM

Кои например?
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#1204 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 10:30 AM

Ето този лабрадор яде БОШ:
Качена снимка
User's Signature

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.

#1205 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 February 2009 - 01:03 PM

Лал,наистина има много хубава козина  :o
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#1206 Потребителят е офлайн   ЦоКо Икона

• WoLf
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2009 - 11:56 PM

Е тва се казва черна S класа  :blink:

#1207 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2009 - 09:12 AM

Благодаря за оценките на нашата Грита. :izcherven: Хубавица е, но за лъскавата козина и добрата кондиция не мога да не съм благодарна на BOSCH - свършили са си работата хората както трябва. Не давам никакви други добавки.
User's Signature

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.

#1208 Потребителят е офлайн   infernale Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2009 - 06:32 PM

Здравейте!
Имам женски Лабрадор на една година.Разгони се към десетия месец и продължава да е разгонена.
Чувал съм,че продължителността на разгонаването както и момента на разгонване е различно за всяко куче.Но вече 2 месеца(да не кажа 2 месеца и половина) тя е разгонена.
Има всички симптоми.
Моля,дайте съвет.

#1209 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 19 April 2009 - 07:07 PM

Заведохте ли я на ветеринар?
User's Signature

Качена снимка

#1210 Потребителят е офлайн   infernale Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2009 - 08:08 PM

Все още не.
Но е странно,нали?Продължителността не е толкова много.
Едва ли може да забременее,но все още има миризма, но не би трябвало да я има толкова дълго.
Все още не съм се консултирал с ветеринарен лекар,исках да поразпитам във форума първо.

#1211 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 19 April 2009 - 10:19 PM

Странно е наистина..аз не съм кой знае колко навътре в нещата, но предполагам, че може да се дължи на някакъв хормонален проблем или нещо такова. Разбира се само предполагам. Това доколкото разбрах й е първо разгонване така че може и заради това да е, още не са се уравновесили нещата и така нататък, но все пак е по -добре да я заведете на лекар.
User's Signature

Качена снимка

#1212 Потребителят е офлайн   bela_leo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2009 - 03:08 PM

Здравейте , искам да ви попитам каква е раликата м/у лабрадорите и голден ретривера ? Благодаря предварително !

#1213 Потребителят е офлайн   infernale Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2009 - 04:31 PM

Не съм експерт и съществена разлика виждам само в екстериора.По характер са почти еднакви.
И двете породи са много енергични,игриви(май цял живот си остават деца:)),довеврчиви(прекалено),лакоми :da_005: ,много умни(наред с НОК мисля,че са най-умните кучета).

#1214 Потребителят е офлайн   infernale Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2009 - 05:15 PM

Водих я на ветеринар.В една клиника в кв. Лозенец-ИТА ВЕТ.Кадърни ми се видяха лекарите и там ще я оперират.направиха снимки с видеозон,установиха че има възпаление на матката.За това кучетата само я душат и хората викат,че е разгонена(има белезникави изтечения).Няма друг начин,кастрация...
Казаха,че най-вероятно причината е ижекциите,които й сложих преди няколко месеца,с цел да не се разгонва.
Много лоша идея е било,но вярвах на ветеринарния си лекар.Днес и взеха кръв за изследване,сложиха й лекарство и другата седмица ще я оперират.
Та,инжекциите са кофти идея...

#1215 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 25 April 2009 - 07:19 PM

Показване на мнениетоinfernale, в Apr 24 2009, 03:15 PM, написа:

Водих я на ветеринар.В една клиника в кв. Лозенец-ИТА ВЕТ.Кадърни ми се видяха лекарите и там ще я оперират.направиха снимки с видеозон,установиха че има възпаление на матката.За това кучетата само я душат и хората викат,че е разгонена(има белезникави изтечения).Няма друг начин,кастрация...
Казаха,че най-вероятно причината е ижекциите,които й сложих преди няколко месеца,с цел да не се разгонва.
Много лоша идея е било,но вярвах на ветеринарния си лекар.Днес и взеха кръв за изследване,сложиха й лекарство и другата седмица ще я оперират.
Та,инжекциите са кофти идея...

Стискам палци да се оправи и всичко да мине наред! :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#1216 Потребителят е офлайн   Kameliq72 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 May 2009 - 02:53 PM

Здравейте на всички!

Аз съм нова тук :da_005: Да ви запозная с моя любимец. Казва се Герд и е на 3 год.

Ето го и него:

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

М/у другото си търсим булка-лабрадорка. По възможност жълта. Ако се интересувате ми пишете за повече информация. Имаме си родословие и отлична оценка на изложби. :)

#1217 Потребителят е офлайн   Xhizors Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:Кучета, фитнес, компютри, самолети, луканки, а да и ядрени реактори :)
Публикувано: 04 May 2009 - 04:41 PM

Здравейте, лабрадорите и сибирското хъски са ми любимите породи и сега смятам да си взимам лабрадор като първо куче защото от това което прочетох макар и да са вечно гладни те са много по спокойни и дружелюбни от хъскито :zh_112: Бихте ли ми препоръчали някой развъдник за лабрадори и доло горе на каква цена ще излезе, благодаря. Изчетах http://www.labrador-bg.com/ и засега няма нови кучила, а бих искал да си взема кучето възможно най-рано :)

#1218 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2009 - 10:05 PM

А на форума на посочения сайт отиде ли? Има кучило в момента, но не знам дали има свободни кученца. Затова отиди на сайта и кликай на "Форум". Или ето тук:http://www.dcforum.info/index.php. За ценат атрябва да говориш конкретно с развъдника. Успех!
И докато чакаш информация, можеш да разгледаш статиите - има и за това кога най-рано се взема кученце, и за гледане и хранене на лабрадора и още куп полезна лабрадорска информация. Поздравления, че се насочваш по правилния път - регистрирания в БРФК клуб и развъдници!

За Kameliq72
Свързахте ли се с Клуба за породата? Има изисквания - здравни изследвания, оценки от изложби и др., които трябва да покриете, за да влезе едно куче с родословие в развъдна дейноат. На посочения по-горе адрес е форумът на Клуба за лабрадори - заповядайте и се запознайте с него. Ако не са спазени тези изисквания, бъдещите кученца няма да получат родословие, колкото и "родословни" да са родителите.
User's Signature

#1219 Потребителят е офлайн   ЦоКо Икона

• WoLf
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2009 - 11:24 PM

Показване на мнениетоXhizors, в May 4 2009, 03:41 PM, написа:

Здравейте, лабрадорите и сибирското хъски са ми любимите породи и сега смятам да си взимам лабрадор като първо куче защото от това което прочетох макар и да са вечно гладни те са много по спокойни и дружелюбни от хъскито :zh_112: Бихте ли ми препоръчали някой развъдник за лабрадори и доло горе на каква цена ще излезе, благодаря. Изчетах http://www.labrador-bg.com/ и засега няма нови кучила, а бих искал да си взема кучето възможно най-рано :)

Хаха няма спор Лабрадора е спокойно куче и не е своенравно така аз направих малък гаф като не се запознах от начало с породата а бях запленен от красотата на Хъскито но не съжалявам поне нз какво ме чака на следващия ден :af_089: :rc_036:

#1220 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 04 May 2009 - 11:32 PM

И двете породи си имат добри и лоши страни... Е, май на хъскито "лошите" са повече, но го компенсира с красота, чар и характер :rc_036:
Лабрадора е по- уравновесено куче, по- лесно се обучаваи трябват по- малко нерви. Не, че съм имала куче от тази порода. Хъскито в момента ми е първото куче в живота ми, но не бих казала, че е трудно за обучение...
Важното е да намерите общ език с другарчето и да се научите да постигате консенсус...
Хванеш ли му цаката веднъж, после е лесно :beer:

#1221 Потребителят е офлайн   Xhizors Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:Кучета, фитнес, компютри, самолети, луканки, а да и ядрени реактори :)
Икона за мнението  Публикувано: 05 May 2009 - 12:24 AM

Прочетох форума (labrador-bg)и засега всичко отвсякаде е взето или запазено, но за внос от кучета намерих без родословие за 550 лв и със родословие 850 лева и засега живот и здраве до края на месеца ще се надявам да си взема, но ще видя докате ще стигнат парите, за съжаление моите родители са на мнение че парите за куче са като хвърлени ня вятъра така че сам трябва да се оправям както винаги :eg_033: :td_192: Също така мислите ли, че лабрадорат може да се гледа в апартамент 160 кв. или определено му трябва къща с двор ?

#1222 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2009 - 10:17 AM

Цитат

...но за внос от кучета намерих без родословие за 550 лв и със родословие 850 лева и засега живот и здраве до края на месеца ще се надявам да си взема...

Искаш да кажеш, че след всичко изчетено, си се свързал с прекупвачи и ще купиш кученце по този начин? Дано да съм те разбрала погрешно... :zz_020: Не знам развъдници да продават на прекупвачи (само развъдчикът може да ти даде родословие и то при спазени определени условия), а цената на родословието си върви с кученцето. Тоест - никой развъдчик няма да ти продаде куче без родословие за по-ниска цена. Още веднъж "тоест" - поредният прекупвач лъже за пореден път. Жалко за изписаните постове и обяснения! Тук на дог.бг също има поне няколко теми за посредници, борси, магазини - поне тях погледни! :xg_102:

Всяко куче може да се гледа в апартамент. Въпросът е как да го гледаш правилно и наистина да четеш! За гледането на малко, подрастващо и голямо куче ( и за лабрадора конкретно) на ФОРУМА (дадох ти линк) също има изписани сума неща. ЧЗВ и какви ли не теми - прочети - на повечето въпроси е отговорено. И, за Бога, НЕ КУПУВАЙ КУЧЕНЦЕ ОТ ПРЕКУПВАЧ, БОРСА, МАГАЗИН!
User's Signature

• (70 Страници) +
  • « Първа
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни