Лабрадор ретривър
Публикувано: 30 August 2009 - 09:45 AM

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 30 August 2009 - 12:00 PM
Публикувано: 30 August 2009 - 08:19 PM
Дворът... Кой има достъп до двора - могат ли там да влизат кучета или котки от квартала? Ако могат - не ти препоръчвам мъникът без ваксини да броди там. Сега се сещам, че и срещите с шпица могат да носят риск, ако не е минал през банята преди това. В стаята, където стои куч, не е добре да се влиза с обувки, с коиот се ходи навън. Парвовирозата е гадно нещо и (поне според мен) по-добре е прекалени предпазни мерки, отколкото... хайде да не говорим за "отколкото"!

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 30 August 2009 - 08:31 PM
да ви се оплача ...
поздрави
Публикувано: 30 August 2009 - 09:00 PM
А качването на леглото води и до йерархични пробелми по-късно. Ако ще я пускате там, имайте едно наум да сте категорични във възпитанието по въпроса кой командва парада у дома. Един малък лаб е убеден, че това е той и никой друг...

Публикувано: 30 August 2009 - 09:57 PM

Публикувано: 03 September 2009 - 04:39 PM
Живеем в Бургас и ще ни бъде приятно да обменяме мнения,идеи и впечетления за нашите уникални любимци:)
Публикувано: 25 September 2009 - 10:06 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 September 2009 - 06:27 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 September 2009 - 02:11 PM
Публикувано: 27 September 2009 - 03:11 PM
ето я и нея: http://donikatodorov...407408.13977821
Честита ви радост и нашата лабка през първите няколко дена като я взехме беше много плаха, не се притеснявай, прекарвайте повече време с нея и си играйте! Относно припикаването, нашата го правеше до 5 месец, но от вълнение.
Публикувано: 27 September 2009 - 03:54 PM
Не мисля, че е нормално. Откъде е взето кученцето? Ако е от развъдник (честно казано се съмнявам), попитайте развъдчика как е живяло кученцето до третия си месец, вижте и вие развъдника - колко кучета има, как живеят, какво е отношението към тях. То е трябвало да погледнете тези неща при взимането, но разбирам - въления всякакви...
А ако е от магазин, борса, прекупвач - ами, сори... Вижте темите "зашо не се взима куче от магазин" и, след като изчетете всичко, ще разберете на какво може да се дължи такова поведение. Как да се справите с него не мога да кажа категорично. Тук има хора, които професионално се занимават с възпитание и поведенчески проблеми - дано ви помогнат. Или погледнете на лабрадорския форум на БНКЛР на догчемпиънс.инфо - там могат да отговорят конкретно за поведенческите проблеми при малък лаб.

Публикувано: 04 October 2009 - 11:13 AM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 15 October 2009 - 02:05 PM
Не мисля, че е нормално. Откъде е взето кученцето? Ако е от развъдник (честно казано се съмнявам), попитайте развъдчика как е живяло кученцето до третия си месец, вижте и вие развъдника - колко кучета има, как живеят, какво е отношението към тях. То е трябвало да погледнете тези неща при взимането, но разбирам - въления всякакви...
А ако е от магазин, борса, прекупвач - ами, сори... Вижте темите "зашо не се взима куче от магазин" и, след като изчетете всичко, ще разберете на какво може да се дължи такова поведение. Как да се справите с него не мога да кажа категорично. Тук има хора, които професионално се занимават с възпитание и поведенчески проблеми - дано ви помогнат. Или погледнете на лабрадорския форум на БНКЛР на догчемпиънс.инфо - там могат да отговорят конкретно за поведенческите проблеми при малък лаб.
Здравейте пак, кученцето съм го взела от една млада двойка момиче и момче майката на кученцето беше при тях.Мислех че е заради смяна на средата но продълдава да се страхува особено от хора като се разхождаме скача тича но като мине човек и веднага тича при мен.Ако някой иска да я погали започва да трепери и да се крие зад мене.по някой път любопитсва отива до някой и веднага се връща.не е бита от нас освет с вестник по дупето заради пикането и то много леко.незнам. . . .
Публикувано: 15 October 2009 - 03:35 PM

Публикувано: 09 November 2009 - 05:58 PM
http://labrador-bg.com/contact.htm

Вход

Горе
Цитиране +