Жив съм, добре съм, с голямото бяло куче сме приятели и си ходим заедно на разходка. Слушам, не правя бели и съм умен и добър !
Лабрадор ретривър
Публикувано: 23 November 2009 - 09:11 PM
Точето и той имаше такива огромни ушаци като малък.
Да ти е жив и здрав и много дълги години да се радвате един на друг.
Не е мой, но хората му ще прочетат. Временен настойник, мои приятели са в чужбина за няколко дни и е на гости. Утре ще влезнат и ще прочетат, да знаят че е добре.
Но верно съм очарован от породата. Добър, с коте няма проблем, свикна бързо, контактен, игрив и някак си ... повече иска да му се обръща внимание, на моменти и е и леко досаден - все се закача, или спи или чака да направиш и една крачка и веднага става и тръгва, готов за закачки. Самоедчетата са по самостоятелни някак си. А на разходка не се отделя от Кевин - все по него ходи, а в къщи не го закача него, а иска да си играе с хората ... те са му по интересни от кучетата в момента.
Навън слуша и знае да сяда, знае си името и идва, като го викнеш, като часовник е ... виж, другия не мога да го прибера и се лъжем с залъгалки, хапки и мили думи
Публикувано: 23 November 2009 - 09:17 PM
Вкъщи е същото. Може да спи цял ден, без да мръдне, но само ако направиш една крачка и вече е залепен и се бута и носи играчки. Точно досаден
Публикувано: 23 November 2009 - 09:40 PM
Публикувано: 24 November 2009 - 01:59 AM
Хехехе, и ти ли, бе човек!
Публикувано: 24 November 2009 - 11:25 AM
Колко трябва да яде този мъник ? Давам му сутрин и вечер, яде като поп след пости, дояжда и на батко си храната, след като си привърши паничката с неговата храна. Значи на ден му се падат около 300 - 400 грама храна и му се чудя дали да не го огранича до 300 максимум ?
Яде и риба диването, и готвено ... въобще - каквото остане от котка и Кев, накрая той минава, преди да им вдигна паничките ...
Лакоми ли са ?
В нас излезна за първи път навън, бяха му последните дни от ваксината, това на снимките му е втората разходка, на първата ходихме до парка да се запознае с други кучета. "При мен" усвои без да се усетя, от само себе си стана ... викаш го и изпълнява, няма проблем, няма ходене до другия край на парка и мислене - ама сега да отида ли или да не отида - веднага, като часовниче, както съм написал. Без повод не се отделя на повече от няколко крачки около мен, даже и да види друго куче, не ходи при него, а гледа мен - където тръгна, той след мен ходи.
Чудно кученце е Лестър, а и се радвам че мога за малко поне да пообщувам с тази порода !
Публикувано: 24 November 2009 - 01:40 PM
В парка внимавай - ядат ВСИЧКО. Нашата е пробвала и камъни... Особено обича човешки л--на...
А за другото си абсолютно прав. Най-голямото блаженство е да са до човека си. И шелтито е същото (че и по-лигаво), така че в краката ми има все по две плюшени животини...:)

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 24 November 2009 - 02:00 PM
Ще ми е тъжно, че му свикнах на погледа на диването, но няма как ...
Публикувано: 01 December 2009 - 09:16 PM
Голяма работа е това лабрадора !
Публикувано: 05 December 2009 - 11:00 PM
Публикувано: 06 December 2009 - 11:36 AM
Публикувано: 07 December 2009 - 07:44 AM
В крайна сметка напролет ще имаш кученце, което прилича на лабрадор с неизвестни по произход родители. (Изобщо не се заблуждавай с този немско-френски произход! Произход се доказва единствено с родословие, а не с твърденията на стопаните.) Кученцето ще заслужава всичката обич на света, но няма да е "лабрадор". Защо?
Ами - чети!

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 07 December 2009 - 11:48 AM
И аз не зная как го върнах ... шегувахме се у дома - дано да не си го вземат.
Но стопанката му се разплака, като го видя и той лудна да и се радва, прекрасно се разбират и с нея, и с детето и. И им бе мъчно за него и се разделихме, пък и бях временен настойник.
Април ще имат работа в чужбина за десетина дена и пак ще бъде у дома, но вече ще е порастал моя човек, а ако го видя по рано - ще го снимам, за да му се порадвате.
Публикувано: 19 December 2009 - 02:20 AM
Публикувано: 20 December 2009 - 03:29 PM

Вход

Горе
Цитиране +