Dog.bg Форуми : Лабрадор ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (70 Страници) +
  • « Първа
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лабрадор ретривър

#1361 Потребителят е офлайн   Mashenka Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 15 May 2012 - 11:22 AM

Здравейте =)

Не съм сигурна до колко е удачно, но днес се порових във фейсбук с идеята да намеря група обединена от тези сладурковци, но на такава българска не попаднах. Затова се наех с инициативата да се съберем там колкото може повече горди стопани на тези пакостници, да обменяме опит, да споделяме, да разказваме и съпреживяваме всички незабравими моменти с нашите домашни любимци, тъй като лично на мен ми е трудно да следя темите тук и още повече успявам да се оправя с коментари и публикации... А там е лесничко и простичко... Макар че свалям шапка на dog.bg, защото без този сайт съм загинала... Надявам се да се съберем и сприятелим колкото може повече хора. Ето го и пътят към самата група, която е напълно отворена за всекиго http://www.facebook....08039602550049/ .

Благодаря на Всички, които се отзоват и там, пък и тук.

Благодаря на dog.bg за прекрасният сайт, който са създали и потдържат с огромна всеотдайност.

Лек и успешен ден на Всички! =)

#1362 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2012 - 11:55 AM

Направо ще се изненадаш, но и нещо като група има, и редовни срещи - в София, Варна, Пловдив...
http://www.dcforum.i...bc5f33c4d22a216
User's Signature

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.

#1363 Потребителят е офлайн   Mashenka Икона

Публикувано: 15 May 2012 - 01:27 PM

Да, да =) Тази група я знам, но говорех конкретно за fb, тъй като там почти всеки има профил и самите операции там са улеснени и много опростени. Благодаря за инфото и все още се надявам да се съберем повече последователи. =)

Слънчев ден пожелавам на всички, от дъждовен Каспичан =)

#1364 Потребителят е офлайн   mona22.22 Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 16 May 2012 - 05:14 PM

Здравейте. Аз от скоро съм собственик на лабрадорче и много ми се иска да отидем на някоя тези сбирки за които се говори. Проблема е че съм от Русе . Много търсих, но не намерих информация за такива сбирки тук. Ако някой ми каже къде се провеждат или дали изобщо съществуват ще съм ви благодарна. :smile:
User's Signature

Качена снимка

#1365 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 16 May 2012 - 05:58 PM

Пишете във форума на Fibsi, от скоро в Русе се събират на кучешко училище :dog:

#1366 Потребителят е офлайн   Lafferty Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 May 2012 - 07:27 AM

Добро утро!
От вчера забелязвам нещо различно в ушенцата на кучето, едното е по-различно, тоест по-дръпнато назад, ако мога да се изразя така. Знам че темата и въпросът са ми доста неориентирани, но се надявам да кажете защо се получава това, ето и една снимка..

Става въпрос за дясното ушенце -

Прикачена снимка

#1367 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 24 May 2012 - 11:59 AM

най-вероятно ,защото кученцето расте.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#1368 Потребителят е офлайн   Lafferty Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 May 2012 - 12:38 PM

Да, предполагам е затова, преди няколко часа видях лабрадор на 5 години, на които и двете му ушета бяха така. Извинявам се за глупавата тема, но се разтревожих и затова писах. :)

ето тук можете да го видите лапето - here

#1369 Потребителят е офлайн   sergeevrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2012 - 12:44 PM

Показване на мнениетоLafferty, в 24 May 2012 - 07:27 AM, написа:

Добро утро!
От вчера забелязвам нещо различно в ушенцата на кучето, едното е по-различно, тоест по-дръпнато назад, ако мога да се изразя така. Знам че темата и въпросът са ми доста неориентирани, но се надявам да кажете защо се получава това, ето и една снимка..

Става въпрос за дясното ушенце -

Прикачен файл 24052012651.jpg

Кучето ти сменя зъби ,затова му мърдат ушите като ги смени всичко ще си дойде на място.
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#1370 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2012 - 03:25 PM

[/quote]
Кучето ти сменя зъби ,затова му мърдат ушите като ги смени всичко ще си дойде на място.
[/quote]
:ab_041:
Мен пък ми е интересно какво прави тази тема тук?! :tb_195:
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#1371 Потребителят е офлайн   Lafferty Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 May 2012 - 04:13 PM

Объркал съм раздела, предполагам. @sergeevrott, благодаря ти за отговора, то предполагам е нормално на тази възраст (74 дни) да си сменя зъбките. :)

#1372 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2012 - 08:40 AM

Имате си куче, но не си правите труда да попитате ветеринар, или да се поровите в изобилието от информация в нета за елементарни неща, свръзани с отглеждане на куче, еле пък кога се сменят зъби.И задавате смехотворни въпроси.
смяна на зъби
User's Signature

#1373 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2012 - 09:34 AM

Здравейте!Имам посредническата задача да намеря подходящи осиновители на лабрадорката Дейзи.Желателно е те да са от Пловдив и района, за да имат възможност предишните му стопани да го виждат и получават новини за него.Кучето е на 2 години, с ваксини и чип, некастрирано, нераждало.Ще се предаде само при уговорка, че ще бъде кастрирано, като мога да съдействам операцията да им е безплатна.Моля, ако има сериозни кандидати, да ми пишат на лични за повече информация!Причините да я дават за осиновяване са, че хората сменят местоживеенето си и кучето не може да ги придружи.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#1374 Потребителят е офлайн   deya82 Икона

• Interests:в свободното време всичко, което не е свързано с домакинската работа :)

Публикувано: 11 September 2012 - 09:32 AM

Здравейте и от мен, след като се регистрирах , търсех упорито нещо за тази порода тук и си помислих, че няма да можем да се класираме.
Та директно на темата: обожавам кучетата, винаги съм ги обичала и в последните 7-8 години( откакто съм семейна) искрено съм завиждала на семейства, които съм виждала в парка да се разхождат с добре поддържано куче и своите дечица, и ето след толкова време и аз ще се присъединя към вашия кръг- в петък пристига вкъщи така дългоочаквания нов член на моето семейство, все още е изненада, но съпруга ми е решил да ми подари едно малко сладко кутре, почти съм сигурна , че ще е лабрадор ретривър на 7 или 8 седмици, от кучкарник, с чип, ваксини и паспорт, както си му е редът, момченце :) При толкова жени вкъщи :) усилено чета всичко за възпитанието и приучването на хигиенни навици, но никъде не се споменава за това как се разбират кутрето и децата в семейството:) Да уточня , че имам две прекрасни дъщерички- голямата ще е първолаче тази година и си мисля, че тя много по-лесно ще приеме новия член , от сега ме кара да обикаляме по ветеринарните аптеки и магазини, избрахме вчера купички, ветеринарен център, там ще ни дадат и подходяща храна за бебета до 12 месеца( марка все още незная, може да препоръчате някоя, за да си сравня часовника), като цяло е дори по-очакваща и от мен бебчото, но опасенията ми са за малката ми дъщеричка - на 1 год и 2 месеца, точно е проходила, но в все още нестабилна, та как да я асоциирам към кутрето??
Изчетох много как малките кутрета спъват и блъскат едва проходилите деца, как ги гризват с острите си зъбки, как са скубани от бебетата( човешките) , едва ли не малтретирани??!! А не искам никое от тях да се почувства неудобно, та дайте съвет какъв е най-добрият начин да ги запозная??? Засега съм вдигнала пътеката в коридора, там ще му бъдат и купичките за храна и вода, както и кучешкото му легло( а дали да е пластмасово с постелка вътре или от този тип легло- възглавница??аз съм доста сръчна и мога да си го ушия и сама , тъй като цените, които видях са около 200 лева, а като се има предвид каква е цената на кучетото през първия месец ми е непосилно и да отделя пари и за такова скъпо кучешко легло), та за хигиенните навици четох за метода с вестници- това ли е най-добрият? Имам двор, който има външна чешма и канал точно до нея и е покрит изцяло с камък, дали да не започна да го уча направо там , а не в банята заради малката ми дъщеричка все пак??? Извинявам се предварително за дългия си пост, но имах въпроси, както видяхте :) Относно имената на кучето- ветеринарят ми каза, че няма потвърдена хипотезата за задължителното присъствие на буквата "Р" в името, но все пак сме се спрели на 3 имена, като всеки иска да е неговото предложение : Рекс, Рио или Рок

#1375 Потребителят е офлайн   deya82 Икона

• Interests:в свободното време всичко, което не е свързано с домакинската работа :)

Публикувано: 11 September 2012 - 09:42 AM

Показване на мнениетоMashenka, в 15 May 2012 - 07:22 PM, написа:

Здравейте =)

Не съм сигурна до колко е удачно, но днес се порових във фейсбук с идеята да намеря група обединена от тези сладурковци, но на такава българска не попаднах. Затова се наех с инициативата да се съберем там колкото може повече горди стопани на тези пакостници, да обменяме опит, да споделяме, да разказваме и съпреживяваме всички незабравими моменти с нашите домашни любимци, тъй като лично на мен ми е трудно да следя темите тук и още повече успявам да се оправя с коментари и публикации... А там е лесничко и простичко... Макар че свалям шапка на dog.bg, защото без този сайт съм загинала... Надявам се да се съберем и сприятелим колкото може повече хора. Ето го и пътят към самата група, която е напълно отворена за всекиго http://www.facebook....08039602550049/ .

Благодаря на Всички, които се отзоват и там, пък и тук.

Благодаря на dog.bg за прекрасният сайт, който са създали и потдържат с огромна всеотдайност.

Лек и успешен ден на Всички! =)

Здравей, логнах се в твоята група, чудесна идея, браво:) Чакам удобрение на заявката ми :)

#1376 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2012 - 11:14 AM

Отговори на всички въпроси ето тук: http://www.dcforum.i...a0ca5214f1b987. Започнете с ЧЗВ (често задавани въпроси). Има теми Хранене, Възпитание - куп полезни неща. Четете и успех с децата - с всичките 4 (запишете в тази група и мъжа още в началото и проблемите ще са по-малко :) )
User's Signature

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.

#1377 Потребителят е офлайн   ShowDog Икона

Публикувано: 23 September 2012 - 11:28 PM

Имам въпрос - Прочетох, че има два вида лабрадори - Американски и Английски. Понеже търся от този вид - http://lifeisgoodwit...5685256_std.JPG До колкото разбрах, са "английски", а пък тези - http://img.ehowcdn.c...ies-800x800.jpg с по-дългите и тесни муцуни, са "американски". Принципно в България от кои се развъждат и съответно кои клубни развъдници развъждат от тези с по-широките главички и с по-късите муцуни? Предполагам английските, или греша? Някой може ли да ми обясни за разликите (прочетох из интернет, но информацията е изкривена на доста места).

Благодаря предварително!

#1378 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 October 2012 - 07:49 PM

За първи път чувам за два вида лабрадори!?!Качена снимка Може и да съм в грешка де.....
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#1379 Потребителят е офлайн   ares123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2012 - 01:41 PM

Вашите лабрадори и изобщо породота агресивни ли са към котки?

#1380 Потребителят е офлайн   Salida Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2012 - 06:52 PM

Ами доколкото знам - не са. А нашето бясче, със сигурност не е. :mg_062:
User's Signature

Качена снимка

• (70 Страници) +
  • « Първа
  • 67
  • 68