Лабрадор ретривър
Публикувано: 15 May 2012 - 11:22 AM
Не съм сигурна до колко е удачно, но днес се порових във фейсбук с идеята да намеря група обединена от тези сладурковци, но на такава българска не попаднах. Затова се наех с инициативата да се съберем там колкото може повече горди стопани на тези пакостници, да обменяме опит, да споделяме, да разказваме и съпреживяваме всички незабравими моменти с нашите домашни любимци, тъй като лично на мен ми е трудно да следя темите тук и още повече успявам да се оправя с коментари и публикации... А там е лесничко и простичко... Макар че свалям шапка на dog.bg, защото без този сайт съм загинала... Надявам се да се съберем и сприятелим колкото може повече хора. Ето го и пътят към самата група, която е напълно отворена за всекиго http://www.facebook....08039602550049/ .
Благодаря на Всички, които се отзоват и там, пък и тук.
Благодаря на dog.bg за прекрасният сайт, който са създали и потдържат с огромна всеотдайност.
Лек и успешен ден на Всички! =)
Публикувано: 15 May 2012 - 11:55 AM
http://www.dcforum.i...bc5f33c4d22a216

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 15 May 2012 - 01:27 PM
Слънчев ден пожелавам на всички, от дъждовен Каспичан =)
Публикувано: 16 May 2012 - 05:14 PM

Публикувано: 16 May 2012 - 05:58 PM
Публикувано: 24 May 2012 - 07:27 AM
Публикувано: 24 May 2012 - 11:59 AM
Публикувано: 24 May 2012 - 12:44 PM
Lafferty, в 24 May 2012 - 07:27 AM, написа:
От вчера забелязвам нещо различно в ушенцата на кучето, едното е по-различно, тоест по-дръпнато назад, ако мога да се изразя така. Знам че темата и въпросът са ми доста неориентирани, но се надявам да кажете защо се получава това, ето и една снимка..
Става въпрос за дясното ушенце -

Кучето ти сменя зъби ,затова му мърдат ушите като ги смени всичко ще си дойде на място.
Публикувано: 28 May 2012 - 08:40 AM
смяна на зъби

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 26 July 2012 - 09:34 AM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 11 September 2012 - 09:32 AM
Та директно на темата: обожавам кучетата, винаги съм ги обичала и в последните 7-8 години( откакто съм семейна) искрено съм завиждала на семейства, които съм виждала в парка да се разхождат с добре поддържано куче и своите дечица, и ето след толкова време и аз ще се присъединя към вашия кръг- в петък пристига вкъщи така дългоочаквания нов член на моето семейство, все още е изненада, но съпруга ми е решил да ми подари едно малко сладко кутре, почти съм сигурна , че ще е лабрадор ретривър на 7 или 8 седмици, от кучкарник, с чип, ваксини и паспорт, както си му е редът, момченце :) При толкова жени вкъщи :) усилено чета всичко за възпитанието и приучването на хигиенни навици, но никъде не се споменава за това как се разбират кутрето и децата в семейството:) Да уточня , че имам две прекрасни дъщерички- голямата ще е първолаче тази година и си мисля, че тя много по-лесно ще приеме новия член , от сега ме кара да обикаляме по ветеринарните аптеки и магазини, избрахме вчера купички, ветеринарен център, там ще ни дадат и подходяща храна за бебета до 12 месеца( марка все още незная, може да препоръчате някоя, за да си сравня часовника), като цяло е дори по-очакваща и от мен бебчото, но опасенията ми са за малката ми дъщеричка - на 1 год и 2 месеца, точно е проходила, но в все още нестабилна, та как да я асоциирам към кутрето??
Изчетох много как малките кутрета спъват и блъскат едва проходилите деца, как ги гризват с острите си зъбки, как са скубани от бебетата( човешките) , едва ли не малтретирани??!! А не искам никое от тях да се почувства неудобно, та дайте съвет какъв е най-добрият начин да ги запозная??? Засега съм вдигнала пътеката в коридора, там ще му бъдат и купичките за храна и вода, както и кучешкото му легло( а дали да е пластмасово с постелка вътре или от този тип легло- възглавница??аз съм доста сръчна и мога да си го ушия и сама , тъй като цените, които видях са около 200 лева, а като се има предвид каква е цената на кучетото през първия месец ми е непосилно и да отделя пари и за такова скъпо кучешко легло), та за хигиенните навици четох за метода с вестници- това ли е най-добрият? Имам двор, който има външна чешма и канал точно до нея и е покрит изцяло с камък, дали да не започна да го уча направо там , а не в банята заради малката ми дъщеричка все пак??? Извинявам се предварително за дългия си пост, но имах въпроси, както видяхте :) Относно имената на кучето- ветеринарят ми каза, че няма потвърдена хипотезата за задължителното присъствие на буквата "Р" в името, но все пак сме се спрели на 3 имена, като всеки иска да е неговото предложение : Рекс, Рио или Рок
Публикувано: 11 September 2012 - 09:42 AM
Mashenka, в 15 May 2012 - 07:22 PM, написа:
Не съм сигурна до колко е удачно, но днес се порових във фейсбук с идеята да намеря група обединена от тези сладурковци, но на такава българска не попаднах. Затова се наех с инициативата да се съберем там колкото може повече горди стопани на тези пакостници, да обменяме опит, да споделяме, да разказваме и съпреживяваме всички незабравими моменти с нашите домашни любимци, тъй като лично на мен ми е трудно да следя темите тук и още повече успявам да се оправя с коментари и публикации... А там е лесничко и простичко... Макар че свалям шапка на dog.bg, защото без този сайт съм загинала... Надявам се да се съберем и сприятелим колкото може повече хора. Ето го и пътят към самата група, която е напълно отворена за всекиго http://www.facebook....08039602550049/ .
Благодаря на Всички, които се отзоват и там, пък и тук.
Благодаря на dog.bg за прекрасният сайт, който са създали и потдържат с огромна всеотдайност.
Лек и успешен ден на Всички! =)
Здравей, логнах се в твоята група, чудесна идея, браво:) Чакам удобрение на заявката ми :)
Публикувано: 11 September 2012 - 11:14 AM

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 23 September 2012 - 11:28 PM
Благодаря предварително!