Лабрадор ретривър
Публикувано: 19 December 2005 - 07:20 AM
Книжката е в етап на превод, побликуваме главите, които са готови, веднага щом са готови!!! Ето какво имаме до момента Изключителният лабрадор ретривър
Изказвам специални благодарности на г-жа Нина Атанасова от името на клуба ни, за безцения и труд!!!
Публикувано: 19 December 2005 - 09:48 PM
кликни тук
cheers w) b) victoryVVV
Публикувано: 04 March 2006 - 07:39 PM
Имам лабрадорче на 2 месеца и половина и мисля да му сменя храната. Досега го хренехме с ЕАКАНУБА, но чух разни отзиви против нея,а и кучето не я яде с охота нещо. Посъветвайте ако може каква храна да вземаме на бебето. По зоомагазините е пълно с всякакава и всеки си я хвали- Royal Canin, Purina, Diamond, Nutra Nugets.... или да си продължиме с Еуканубата?
Дайте съвет!!!
s) s) s)
Публикувано: 05 March 2006 - 01:19 PM
Успех с хлапето! r)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 March 2006 - 01:26 PM
Успех!

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 05 March 2006 - 04:44 PM
Публикувано: 07 March 2006 - 10:16 PM
Цитат
Направо не мога да повярвам, че лабрадора ти се мръщи на храна. Съдейки по моя черньо, би трябвало да омита всичко наред и то за секунди. При вашите любимци така ли е? Моето момче е на 4 месеца и лакомията е най-големия му недостатък.
Публикувано: 12 April 2006 - 11:08 AM
Цитат
Извиняван се ако въпросът ми прозвучи малко глупаво!
Имам следната питанка: Има ли черен Лабрадор, защото вчера видях едно 6 месечно кутре и стопанина му ми каза че е Лабрадор а, пък небях чувал за подобна разцветка?
Благодаря!
Да, има черни лабрадори и са страхотни ! 1super
Публикувано: 12 April 2006 - 11:10 AM
Цитат
Извиняван се ако въпросът ми прозвучи малко глупаво!
Имам следната питанка: Има ли черен Лабрадор, защото вчера видях едно 6 месечно кутре и стопанина му ми каза че е Лабрадор а, пък небях чувал за подобна разцветка?
Благодаря!
Има, и то колкото искаш! Влез ТУК и разгледай, освен черни, има и шоколадови. За светлите, надявам се, знаеш! b)

прочети правилата за подписите
Публикувано: 12 April 2006 - 11:22 AM
Прикачени файлове
-
3LABRA.jpg (439.13K)
Брой сваляния: 107

прочети правилата за подписите
Публикувано: 12 April 2006 - 11:23 AM
Прикачени файлове
-
labradori.jpg (32.2K)
Брой сваляния: 101