Лабрадор ретривър
Публикувано: 15 June 2007 - 10:26 AM
1super Абсолютен непукист си е. Безкраааааййййно спокоен. Направи ми силно впечатление при първата ни среща на CACIB Пловдив... преди месец, два. Седи и наблюдава абсолютно безучастно всички кучета около себе си и целият хаос от трева, крака, муцуни, локви, кърпи, чанти и суматоха... super best
Публикувано: 16 June 2007 - 08:28 PM
w)
Прикачени файлове
-
systezanie.jpg (33.93K)
Брой сваляния: 240
Публикувано: 16 June 2007 - 10:46 PM
искам да попитам има ли сиви лабрадори или сребърни ненам как точтно се наричат но има такув развъдник http://www.silverlabs.com/
Публикувано: 17 June 2007 - 12:51 PM
Снежно бял лабрадор няма винаги когато поставиш най-светлия лабрадор, който ти се струва бял до един самоед например, се вижда, че бялото не е бяло, а е екрю. Имаше такава снимка с голдъни и самоед някъде из нета, същото е и с лабрадорите. Що се отнася до сивите, развъждат такива в САЩ, но цвета не е признат нито от Америкън кенъл клуб, нито от FCI. Има две предположения за това кака получават сивия цвят. Едното е че правят кръстоска ваймаранер и лабрадор, другото е, че си правят експерименти с ген, който контролира интензивността на цвета, при шоколадовите лабрадори - така се получават сребристите добермани например.
Публикувано: 17 June 2007 - 03:05 PM
мерси за отговора iglika много е интересно това св сребърния цвят засхтото наистина като се вгледасх приличат на ваймарнери но пак са красиви с тези сини очи много благодаря за отговора worthy
Публикувано: 28 June 2007 - 03:43 PM
Здравейте! От доста време насам искам да си взема Лабрадор.Още не съм се спрял на цвят, но ме интересува от къде мога да си намеря.Аз съм от Варна, търсих доста из нета и така и не намирам обяви.Може и от друг град да е , готов съм да си го взема от където и да е в БГ.
Благодаря ви предварително.
Благодаря ви предварително.
Публикувано: 28 June 2007 - 04:08 PM
Виж в подписами има линк към официалния клуб за лабрадори в България. В сайта ще откриеш координати на представителите на клуба в различните градове. Те най-добре ще ти обяснят всичко.
Публикувано: 06 July 2007 - 05:25 PM
Не съветваме никой да си купува куче от зоомагазин или зооборса ! За резултатите от тези необмислени постъпки можете да прочетете в раздела "Да пазим и развиваме породите".
Ако търсите да купите куче от тази порода, насочете се към Български Национален Клуб Лабрадор Ретривър
Доколкото дали го заслужаваме или не - всички фенове на тази порода заслужават най хубавите кучета, преди всичко здрави и необременени с наследствени заболявания.
Всичко отива в Архива.
Ако търсите да купите куче от тази порода, насочете се към Български Национален Клуб Лабрадор Ретривър
Доколкото дали го заслужаваме или не - всички фенове на тази порода заслужават най хубавите кучета, преди всичко здрави и необременени с наследствени заболявания.
Всичко отива в Архива.
Публикувано: 16 July 2007 - 04:33 PM
Здравейте един приятел иска да си земе лабрадор обаче не може да си намери :(
та ме помоли да Ви попитам дали знаете някакви развъдници или хора който скоро ще имат малки кученца в къщата си ... тъй като той си идва след 1 месец от Франция и иска да си земе!
та ме помоли да Ви попитам дали знаете някакви развъдници или хора който скоро ще имат малки кученца в къщата си ... тъй като той си идва след 1 месец от Франция и иска да си земе!