Dog.bg Форуми : Лабрадор ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (70 Страници) +
  • « Първа
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лабрадор ретривър

#948 Потребителят е офлайн   eivan66 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 August 2007 - 01:11 AM

На 12.08.2007г. в гр.Русе се родиха 7 лабрадор ретривърчета от ANDRASHAZI-KENDERES JACK /Хера/ и CHEEK TO CHEEK/Кастро/. 4 жълти - 2 момчета и 2 момичета и 3 черни момичета.
За повече информация посетете нашата уеб страница: www.ak-jack.hit.bg

#949 Потребителят е офлайн   zozolin4eto2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 01:18 PM

Лабрадорите са страхотни.Аз ли4но много ги харесвам 1super 1super 1super Баща ми има 4ерен лабрадор и вси4ки останали , които имат лабрадор4ета са късметлии 1super
User's Signature

Качена снимка

#950 Потребителят е офлайн   aspen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2007 - 07:47 PM

привет на всички, отдавна не съм писала, но бях много заета, а и ме нямаше много-много.
сега идва хубавата новина - АСПЕН СИ ИМА ДРУЖКА В КАФЯВАТА ГАМА - една прекрасна малка (на 4 месеца), направо шоколадова лабрадорка с вкусното име - Касис.
по чужбинско е и още време ще е там, но като дойде ще ви я покажем колко е хубава
Аспен е на седмото небе от щастие, че има с кого да си играе, а тя само ходи по него като негова шоколадова сянка
за сега и двамата са във Франция, Аспен се прибира към края на Септември, а Касис за сега ще е мома французойка.

User's Signature

Animals are just like us, only different shapes, thats all;
Theyre here to color the world, just like we have different flowers.
Supreme master Ching Hai

#951 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2007 - 03:28 PM

Ееее - голямо честито! Тъкмо мислех, че ще видим вкусната девойка на полянката през септември, ама нищо - ще почакаме колкото трябва. Да е жива и здрава! И много късмет!
User's Signature

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.

#952 Потребителят е офлайн   aspen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2007 - 11:20 AM

за да не се чудите за какво говоря ето и малко снимки от миналият уйкенд.
няма наиграване във водата - аспен е като видра b) а за клечките всички знаем, че са му слабост.
гледката е прекрасна - езерото в долината на Шамони, Мон Блан от зад и кучетата играят w)
User's Signature

Supreme master Ching Hai

#953 Потребителят е офлайн   aspen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2007 - 11:22 AM

направо е за картичка b)

Прикачени файлове

User's Signature

Supreme master Ching Hai

#954 Потребителят е офлайн   aspen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2007 - 11:22 AM

Аспен и Касис w)

Прикачени файлове

User's Signature

Supreme master Ching Hai

#955 Потребителят е офлайн   aspen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2007 - 11:23 AM

Аспен, пръчката и Мон Блан - super best

Прикачени файлове

User's Signature

Supreme master Ching Hai

#956 Потребителят е офлайн   mora Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog
  • Interests:Кучета

Публикувано: 12 September 2007 - 02:23 PM

Честито за малката! А кои са родителите и?

#957 Потребителят е офлайн   Alb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 17 September 2007 - 12:23 AM

Aspen, Честито и поздравления за малката! 1super
Наистина ще е много ценно и интересно за всички лаб-маниаци, да ни кажете повече за роднините й.
Между другото, аз не знаех, че Рочеби произвеждат шоколадови лабрадори, но ето че научих нещо ново и интересно. r) Тъкмо сега ще имам още поводи за лабрадорско ровене из нета l)

Ето и нашия шоколадко Дюк, вече младеж на 9 месеца:
Качена снимка

Още негови снимки ТУК

A това е една много синя снимка от нашето Черно море b)
Качена снимка

Досадно много подобни морски снимки имаме ето ТУК ;)

#958 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2007 - 12:15 PM

Честито момиченце!!! w) Да ви е жива и здрава!

Албенче, Дюк много хубав станал! Нямам търпение да го видя след 2та му година! r)

Ето го и нашия Бонго на 8 месеца! Яко се крокодили ... :)
Танго и Барселона на море.

#959 Потребителят е офлайн   aspen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2007 - 09:13 PM

скромната ми практика показва, че не всичко, което се вижда с очи е истина и е такова каквото изглежда.
някои неща се правят нарочно сложни, за да се откажем от това, което искаме, а всъщност живота е устроен много просто, само да го ползваме по правилния начин.

User's Signature

Supreme master Ching Hai

#960 Потребителят е офлайн   Alb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 September 2007 - 12:57 PM

aspen, честно казано доста странно ми звучи казаното за Рочеби... :(  Направо да се разочарова човек като си помисли, че един от най-престижните и с най-големи традиции развъдник са толкова "лицемерни"  :o

Как е девойката и кога ще пристигне тук? Чакаме нови снимки! :)

П.П.: Така и не разбрах имената на таткото и майката на Касис, надявам се да ни кажеш.. :)

#961 Потребителят е офлайн   l0ove_d0ogs Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 October 2007 - 01:05 PM

zdraveite az mn0og0o 0obicham kuchetata n0o za jal0ost si nqmam kuche zaradi maika mi kazva che e maluk apartamenta i t0ochn0o p0oradi prichinata che maika mi ne iska az si subiram pari da si kupq i vi m0olq ak0o ima nqk0oi da p0odarqva ili da pr0odava na d0ostupna cena kuche da mi pishe na e-maila: l0ove_d0ogs@abv.bg az m0oga da se grija sama za kuchet0o makarche sum sam0o na 13g0od shte vi buda mn blag0odarna :)

#962 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2007 - 02:11 PM

Здравей, щом имаш такова силно желание за кученце някой ден ще имаш. Сега може би е редно да почакаш, щом не всички в къщи са съгласни. Не е само до първоначалната покупка. Това е като да станеш родител на тази възраст. Отказваш се от много неша, поемаш сериозна отговорност, а разходите по закупуването са най-малките, които ще дадеш за кученцето. Ежемесечната издръжка е много сериозен разход, за който трябва да се подготвиш и ти и твоето семейство. Успех ти желая. Ако сега не можеш да имаш кученце, това значи че след време ще имаш най-прекрасното, когато сама ще можеш да поемеш тази сериозна отговорност. Не се съмнявам и че сега си готова, но щом в къщи не всички са съгласни - изчакай. Насила хубост не става.

ПП Моля те, пиши на кирилица. Благодаря ти.

#963 Потребителят е офлайн   l0ove_d0ogs Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 October 2007 - 02:24 PM

п0опринцип сестра ми иска куче сущо толкова колкото аз, наистина е вярно това че месечният разход за едно куче е доста голям но аз съм готова да го понеса ако трябва няма да ям на даскало но...просто съм луда по кучетата и ми е някак неудобно като ходя на една полянка с кучета аз да ходя без куче..някак не върви...но не е само тва проблемът сестра ми беше казала че има косми...тва не е голям проблем но...нз аз имам доста време да събирам пари и когато ги събера ще преценя какво ще правя с тях благодаря че писа :)

#964 Потребителят е офлайн   GlupavoMoeMeche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2007 - 01:31 PM

Здравейте сладурковци :)

Имах си един красива кокерка, която преди година почина за съжаление и от тогава исках да си имам същата сестричка. Казвам сестричка, защото вярвам, че всички възприемате любимците си повече като членове на семейството и накрая като живтинки :) Работих на морето и там... се влюбих :) Сега ще си кажете, че това дето пиша не е за тук.. но ще побързам да ви кажа, че се влюбих в ... Бобър  ;) Така се казва красивия лабрадор, който срещнах. Признавам си, че харесвах лабрадорите още от малка като гледах "101 далматинци" и почти към края взе участие и един лабрадор :) Преди да попадна на този форум не знаех нищо за породата, а сега, обзалагам се, знам съвсем малко за тях, но достатъчно за мен да ги обикна :) Радвам се за всички вас, които се радвате на такива красиви представители на породата, а на тези като мен, които още мечтаем за тях пожелавам скоро да се радваме на красиви бебоци :)
Имам една молба.. да ми кажете как бих могла да се сдобия с бебче лабрадорче. Едва ли някой ще подарява, но да ми кажете цените какви са горе-долу... а пък, ако някой подарява цялото ми семейство ще се радва да си има нов член :)
Целувки за сега от мен, ще следя форума с интерес :)

#965 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2007 - 10:23 PM

Здравей, (направо на "ти" минавам)
отговарям на въпросите ти, защото моята пристрастеност към Лабрадор ретрийвърите е също породена от филма "101 далматинци", където се правиха далматините на лабрадори!  ;D И моят първи форум беше Дог.бг  ;)
Много добре си се ориентирала към порода  :P

Има много неща, които трябва да знаеш, преди да вземеш кучето, защото аз имах глупостта да прибързам, след което си платих, но това е от "архива" вече. :-
Това, което трябва да търсиш е куче с доказан произход (документ, родословие); куче от развъдник (да не се бърка с междублоковите връзки); родители изследвани за дисплазия (ПОНЕ), очи и бруцелоза; и не на последно място развъдчик, който го е грижа за кучето и се интересува от него в последствие, а не просто да го продаде. Това са основните фактори, по които трябва да търсиш куче. Нито един от госпоменатите признаци в развъдника, не бива да липсва, ако искаш здрав приятел за 12-15 години! Не ти говоря за куче от родители шампиони, нито за куче със супер-хипер родословие, говоря ти за елементарни и задължителни правила при развъждането, независимо какъв сой са родителите!
Цената - по-добре дай 2-300 лева повече, но поне ще знаеш какво куче взимаш и какво да очакваш! И риска за заболяване с някое от наследствените болести е сведен до минимум по този начин и ти ще бъдеш много, много по-спокойна! Също ще познаваш родители, пра родители и назад... винаги можеш да разбереш много за кучето си от родословието му, повярвай ми!  :)

Ще ти пиша на лични за развъдници, ако имаш интерес.

Успех!  ;)

#966 Потребителят е офлайн   GlupavoMoeMeche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2007 - 07:47 AM

Много благодаря за изчерпателния отгвор :) Ще се виждаме често тук, а като стана съвсем готова и финансково ще ти кажа :) До тогава ще се радвам на вашите сладури :)
Желая на всички хубав ден  :-*

#967 Потребителят е офлайн   Alb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 October 2007 - 09:16 PM

Сега виждам, че aspen си е редактирала последното мнение (на предишната страница) и след нейното, моето звучи доста не на място и доста странно. :(
Опитах се обаче и аз да редактирам моето, но не успях. Не мога да разбера от къде става. Имам опция само "Цитат"  :sos:
Благодаря предварително за указанията.

П.П.: Сега виждам, че тук мога да редактирам, малко след като го пуснах, но старото си мнение - не. Явно като е минал някакъв по-дълъг период от време и вече не става... :blink:

• (70 Страници) +
  • « Първа
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни