Американски питбул териер
Публикувано: 02 March 2006 - 04:41 AM
Благодаря за вниманието така исках да започна в този форум с това мое 1 постване 1super
Успех!!!
Публикувано: 02 March 2006 - 09:24 AM
Цитат
Благодаря за вниманието така исках да започна в този форум с това мое 1 постване 1super
Успех!!!
Да, трябва му движение-съгласна съм.Но все пак мисля ,че не е задължително да го пускаш на ролки за да се "раздвижи".Да, породата е селектирана за бой преди 300-400 години да кажем,но тогава хората са се забавлявали от гледката на кучета биещи се до смърт.Мисля, че живеем в 21 век и можем да си намираме и други забавления....
Да,на кучето му е генетично заложено да е агресивно към себеподобни.Уча доста усилено биология и повярвай ми няма как да му промениш генетичните заложби.....Можеш само да подсилиш тази агресия и то на отделен индивид.Не се изразявам много добре ,но все пак се надявам че ме разбираш.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 02 March 2006 - 11:24 AM
Цитат
Цитат
Успех!!!
Да, трябва му движение-съгласна съм.Но все пак мисля ,че не е задължително да го пускаш на ролки за да се "раздвижи".Да, породата е селектирана за бой преди 300-400 години да кажем,но тогава хората са се забавлявали от гледката на кучета биещи се до смърт.Мисля, че живеем в 21 век и можем да си намираме и други забавления....
Да,на кучето му е генетично заложено да е агресивно към себеподобни.Уча доста усилено биология и повярвай ми няма как да му промениш генетичните заложби.....Можеш само да подсилиш тази агресия и то на отделен индивид.Не се изразявам много добре ,но все пак се надявам че ме разбираш.
Браво !добре го каза!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 March 2006 - 12:36 PM
Цитат
Да! Ама заради такива хорица, сега се предлага забрана за породата! Ами това са безмислици! Но пак, заради човека... cl) d)
Цитат
worthy
Публикувано: 02 March 2006 - 12:47 PM
Цитат
Цитат
Да! Ама заради такива хорица, сега се предлага забрана за породата! Ами това са безмислици! Но пак, заради човека... cl) d)
Цитат
worthy
моля- стига с това ДААА- позиция , аргументация ,изводи ,Път!!!

Публикувано: 02 March 2006 - 02:53 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
worthy
моля- стига с това ДААА- позиция , аргументация ,изводи ,Път!!!
да,разбирам те повярвай ми излишно казах ,че МОЕ куче на бой за пари няма да отиде и между другото не е агресивна никакси към хора напротив тя се радва на хора абсолютно послушна е.Не ми се спори с вас за ролки и т.н.По добре да се наглася по вас няма смисъл от заяждания просто изразих личното си мнение,съжалявам ако съм нагробил някой 1super
Публикувано: 02 March 2006 - 03:17 PM
Цитат
Цитат
1000 % С ТЕБ!
добре де казах че ви разбирам не съм се изказал правилно но все пак го писах към 5 сутринта исках просто да кажа че самото куче АПТ дава сърцето си раздава се докрай в сравнение с дргите породи ,а не че да го водя на ролка за да се докаже пред мен ,ролката е със съвсем друго предназначение - просто проверка. drink
Публикувано: 02 March 2006 - 03:27 PM
Цитат
Цитат
Целта на ролката е много далеч от това кучето да се докаже пред собственика си.Както казах и преди темата за борбите е забранена така че няма да говоря и обеснявам но съм останал с впечатлението че доста хора не са наясно.
поздрави
ЗНАЕШ ЧЕ СЪМ ТИ ПРИЯТЕЛЧЕ ,МАЛЪК- НО НЕЩО НЕ Е КАКТО ТРЯБВА.!
1.КАЗВАШ ДНЕШНИТЕ МУТАНТИ ПО 40-50 КИЛА.МОЛЯ ТЕ - И ТИ И АЗ ЗНАЕМ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ И СМЕ ГО ОБСЪЖДАЛИ!
2.ЦЕНАТА НА рОЛКАТА-Т.НАР. РОЛКА ВОДИ ДО КАКВО- УТВЪРЖДАВАНЕ НА КУЧЕТО- МОЛЯ ТЕ....
3.КАКВО СТАВА СЛЕД ПРОБНАТА РОЛКА- ЗА КОГО Е ДОБРО...
4.ДАНО ИМА НОРМАЛНИ ПОЛИЦАИ В бЪЛГАРИЯ.

Публикувано: 02 March 2006 - 03:28 PM
Цитат
Цитат
Цитат
1000 % С ТЕБ!
добре де казах че ви разбирам не съм се изказал правилно но все пак го писах към 5 сутринта исках просто да кажа че самото куче АПТ дава сърцето си раздава се докрай в сравнение с дргите породи ,а не че да го водя на ролка за да се докаже пред мен ,ролката е със съвсем друго предназначение - просто проверка. drink
ИМА ТЕСТОВЕ ЗА ПРОВЕРКА НА ПИПКАТА.

Публикувано: 02 March 2006 - 03:48 PM
http://i2.tinypic.com/oucfat.jpg
http://i2.tinypic.com/ouci1h.jpg
http://i2.tinypic.com/oucj1i.jpg
http://i2.tinypic.com/ouckgh.jpg
Публикувано: 02 March 2006 - 09:51 PM
Цитат
1) За днешните мутанти не знам знам за историческите кучета първите кучета на Тюдор Карвър и др там кучета по 40-50килограма няма.Щом при тях няма при едни от първите при едни от създателите какво следва на днешно време като има такива кучета?
2)Ролката не води до отвърждаване на кучето.До друго води но нали е забранено да се дискотират такива работи тук
3)След пробната ролка става лошо за кучето и неговата социализация.За кого е добро и за кого е лошо.По малко и от двете.Добро е за породата защото това куче е потенциален баща или майка неговите ролки са доказателство че кучето е качествено и че сърцето му е на пит.Колкото е добро толкова е и лошо.Относителна работа е.Просто е потенциален фактор за добри кучета така го разбирай
4)Нормални полицай и нормален живот в БГ скоро няма да има това е факт.И за в бъдеще за жалост нещата ще стават къде къде по зле и корумпирани.
поздрави
ей за това става въпрос cheers
Публикувано: 05 March 2006 - 07:14 PM
Та се питам - какво като не е официално призната от порода - има толкова нормални хора с питове- ЗАЩО в Бг няма клуб на АПБТ - на много места по света има .Целта е хората да си помагат , да се изправят срущу насилието и да работят за доброто име на породата.Тези прекрасни кучета с огромни сърца, самата Емоция и Любов, мускули ,нерв и целувки- това е Питът!!!Ако те могат да умрат за човека си - той какво прави за тях.
Та- може ли в Бг да има Клуб АПБТ?

Публикувано: 05 March 2006 - 07:32 PM
Отделно искам да ви попитам кучето ми е на 8 месеца и мисля, че вече е разгонена. Беше подпухнала и имаше малко кръв капчици само но беше кръв все пак. Неразбирам но не и ли е рано да се разгонва? И какво да правя сега като е разгонена?
Публикувано: 05 March 2006 - 07:41 PM
Цитат
Отделно искам да ви попитам кучето ми е на 8 месеца и мисля, че вече е разгонена. Беше подпухнала и имаше малко кръв капчици само но беше кръв все пак. Неразбирам но не и ли е рано да се разгонва? И какво да правя сега като е разгонена?
Това е нормално първо разгонване.Пази я от всякакви мъжки.Питай вета си .
А малкото нормални хора не могат ли да работят за доброто на породата заедно?

Публикувано: 05 March 2006 - 07:44 PM
Цитат
Та се питам - какво като не е официално призната от порода - има толкова нормални хора с питове- ЗАЩО в Бг няма клуб на АПБТ - на много места по света има .Целта е хората да си помагат , да се изправят срущу насилието и да работят за доброто име на породата.Тези прекрасни кучета с огромни сърца, самата Емоция и Любов, мускули ,нерв и целувки- това е Питът!!!Ако те могат да умрат за човека си - той какво прави за тях.
Та- може ли в Бг да има Клуб АПБТ?
Хайде да си направим b) ,ако е възможно де r)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

Вход

Горе
Цитиране +