Американски питбул териер
Публикувано: 26 March 2006 - 07:16 AM
Цитат
ето този тип намордник никак не харесвам
Прикачени файлове
-
imsorry.jpg (53.16K)
Брой сваляния: 174

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 26 March 2006 - 03:17 PM

Публикувано: 28 March 2006 - 04:48 PM
Прикачени файлове
-
28032006_010_.jpg (473.37K)
Брой сваляния: 66
Публикувано: 28 March 2006 - 04:58 PM
Прикачени файлове
-
28032006_010_.jpg (473.37K)
Брой сваляния: 61
Публикувано: 28 March 2006 - 11:27 PM
килър аааа- на кучето ти ще му ХАРЕСВА това , което ТИ искаш от него!!
намали снимката

Публикувано: 30 March 2006 - 06:49 PM

Публикувано: 30 March 2006 - 09:45 PM

Публикувано: 31 March 2006 - 07:48 AM
Цитат
b) Точно за 3 сек.Обаче моя, от 3тия тип е добър освен ,че е мекичък ,а не пластмаса и че си диша добре с него , но има и лента по дължина на муцуната и е по -трудно да се изхлузи предната част.Намордникът ми е важен най-вече ако ми атакуват кучето директно - тогава то няма да захапе веднага и ще се справя да прогоня атакуващия.Вниманието на кучето ми е заето на 100 % с натрапника и в този момент няма друга мисъл за него, вкл. и да свали намордника.
Аз започнах да го извеждам с това малко късно ,на 3 години ,след една гадна история - вървяхме си на повод в парка спокойно и изведнъж от завоя едно мъжко коли му се метна на главата .Стана за части от секундата как да реагирам - затова реших ,че за нас е по- добре някой и друг зъб да ни поодере ,отколкото да отварям усти и да живея в стрес на всеки ъгъл...Разбираш ме, bagira...

Публикувано: 02 April 2006 - 04:33 PM
Цитат
Цитат
b) Точно за 3 сек.Обаче моя, от 3тия тип е добър освен ,че е мекичък ,а не пластмаса и че си диша добре с него , но има и лента по дължина на муцуната и е по -трудно да се изхлузи предната част.Намордникът ми е важен най-вече ако ми атакуват кучето директно - тогава то няма да захапе веднага и ще се справя да прогоня атакуващия.Вниманието на кучето ми е заето на 100 % с натрапника и в този момент няма друга мисъл за него, вкл. и да свали намордника.
Аз започнах да го извеждам с това малко късно ,на 3 години ,след една гадна история - вървяхме си на повод в парка спокойно и изведнъж от завоя едно мъжко коли му се метна на главата .Стана за части от секундата как да реагирам - затова реших ,че за нас е по- добре някой и друг зъб да ни поодере ,отколкото да отварям усти и да живея в стрес на всеки ъгъл...Разбираш ме, bagira...
ама се едно говоря аз.
След доста такива случки, последната за бележи с коли и аз на 3год реших да го водя с наморник, за съжаление така и неуспях да го науча де......
А иначе аз се кефя на тези поводи дето за през моцуната, по Енимал Планет виждам доста питове с такива. А иначе на Оскар му беше точно третия тип, по-широк,кожен.След това пробвах и други,ама без резултат....
Агалина, ти как се справи?

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 03 April 2006 - 12:05 PM
След това го слагах за малко и увеличавах времето с намордника.Не знам дали е било по правилата и даже сега като го пиша се препотих.Но успях.Беше за негово добро.
(love)

Публикувано: 03 April 2006 - 12:45 PM
Цитат
Може да се случи. n)
Политиците винаги ще имат нужда от PR и затова са готови на всякакви безумия!Както и обслужващият ги журналистически антураж!
Какво можем да направим:
1.Да не даваме никакви поводи за това!Желязна дисциплина и осигуряване на безопасност- на своето и чуждите животни.
2.Да работим с всички сили за доброто име на породата.Да имаме организация , която да застава зад това .Да рекламираме навсякъде чудесните качества на нашите кучета - компаньони ,спасители ,терапи .Техният интелект , любвеобвилност, откритост ,огнения темперамент, острата им нужда от общуване!Страстта, с която се хвърлят във всяка поставена задача - за да я завършат и да ви се харесат!
3.Твърдо и с постоянство да се противопоставяме на гладиаторските борби с кучета!Да се юркат институциите да си гледат работата.За да се спазва закона.
4.Да не се развъждат кучета без идея какво става с бебетата и кой и за какво ги използва.Да не даваме кучета на случайни хора ,с които нямаме обратна връзка.По- добре е да се знае, че питът е " трудно" за отглеждане куче.
5.Да информираме хората да НЕ ВЗЕМАТ ПИТ , ако :
-искат външно куче,
-не искат куче, което ще се държи с другите хора по- добре, отколкото би им се искало,
-не са спортен тип хора- необходими са много занимания с кучето - игри ,бягане ,катерене и т.н.,
-искат куче, което да си играе с всички кучета на полянката ,
-имат други животни в къщи,
-не могат да им осигурят защитено пространство ,където да не бъдат подложени на дразнения от натрапници и да не се натрапват на другите кучета,
-нямат възможност да си позволят подходящо медицинско обслужване,
-никога не вярват, че няма да се сбие,
-няма да издържат да са винаги нащрек за проблеми и не могат да преглъщат обиди от невежите хора ,
-не могат да отвърнат с постоянство на Огромната нужда от Любов на питоподобните - и това за 12-14 години....

Публикувано: 03 April 2006 - 01:26 PM
A do tova s namornicite sam napulno saglasen.Dori ky4eto mi da e nai dobroto v grada pak shte my sloja namornik zashtoto zakonite taka iziskvat.
Pozdravi na vsi4ki :)
Публикувано: 03 April 2006 - 01:36 PM
Pit bulla e seriozno ky4e i mnogo opasno to e kato orujie.Koeto ako popadne v loshi race moje da stane mnogo opasno tova e
agalina ti pit bulldog li imash ?