Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1211 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 March 2006 - 10:21 PM

.......
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1212 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 26 March 2006 - 07:16 AM

Цитат

.....

ето този тип намордник никак не харесвам

Прикачени файлове

• Прикачен файл  imsorry.jpg (53.16K)
    Брой сваляния: 174

User's Signature

#1213 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 March 2006 - 03:17 PM

Да и аз за този тип гових.Не е практичен ,а и на кучето няма да му е много приятно.Ако и взема ще е такъв какъвто ми каза.
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1214 Потребителят е офлайн   kileraaa Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 28 March 2006 - 04:48 PM

хи и аз жецхе се пресаединявам кам този форун защото лубимата ми порода е питожете и мнго ме влекат и стана веье 4г. гледам питоже

Прикачени файлове

#1215 Потребителят е офлайн   kileraaa Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 28 March 2006 - 04:58 PM

хи аз сам ноф в този фором защото днес науьех ье има такаф форум и затова веднага се регнах тук.аз сам много запален по питожете и затова проьетох целия фором всиьките 81 страници и виждам ье никои не харесва боиштата с питове но само едно мога да кажа ье самто куье сиго иска не тидаго караш аз става 4 г. гледам питове и нито един несам карал дасе бие те цами отиват

Прикачени файлове

#1216 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 March 2006 - 11:27 PM

ТОЗИ ФОРУМ НЕ ПРИЕМА ЗА НОРМАЛНИ БОЕВЕТЕ МЕЖДУ ЖИВОТНИ- КАКВИТО И ДА СА ТЕ!НА ТЕЗИ КОИТО ТОВА НЕ ИМ ХАРЕСВА - ИМА АЛТЕРНАТАТИВНИ ТАКИВА ЗА ИЗЛИВАНЕ НА СТРАСТИТЕ .
килър аааа- на кучето ти ще му ХАРЕСВА това , което ТИ искаш от него!!

намали снимката
User's Signature

#1217 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 12:14 PM

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

няаколко модела намордника, можете да обсъждате

#1218 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 12:22 PM

Качена снимка

#1219 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 30 March 2006 - 05:38 PM

Аз съм за 3тия и 4тия тип.Вече писах защо.А вие.
User's Signature

#1220 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 06:49 PM

Аз съм за 3,4 и 5(въпреки че е пластмасов ми харесва и не притиска муцуната,но не и в този случей)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1221 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 08:05 PM

Ох,аз незнам за кой съм.Оскар ги е пробвал всичките и ги сваля всичките, нямаше един който да не е свалил за минималните 3-5 сек.
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#1222 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 09:45 PM

l) браво на него,дано аз нямам такъв проблем.Още несъм и взела,но в близките няколко дни ще трябва вече да се заема по-сериозно.
User's Signature

#1223 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 31 March 2006 - 07:48 AM

Цитат

Ох,аз незнам за кой съм.Оскар ги е пробвал всичките и ги сваля всичките, нямаше един който да не е свалил за минималните 3-5 сек.

b) Точно за 3 сек.Обаче моя, от 3тия тип е добър освен ,че е мекичък ,а не пластмаса и че си диша добре с него , но има и лента по дължина на муцуната и е по -трудно да се изхлузи предната част.Намордникът ми е важен най-вече ако ми атакуват кучето директно - тогава то няма да захапе веднага и ще се справя да прогоня атакуващия.Вниманието на кучето ми е заето на 100 % с натрапника и в този момент няма друга мисъл за него, вкл. и да свали намордника.
Аз започнах да го извеждам с това малко късно ,на 3 години ,след една гадна история - вървяхме си на повод в парка спокойно и изведнъж от завоя едно мъжко коли му се метна на главата .Стана за части от секундата как да реагирам - затова реших ,че за нас е по- добре някой и друг зъб да ни поодере ,отколкото да отварям усти и да живея в стрес на всеки ъгъл...Разбираш ме, bagira...
User's Signature

#1224 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2006 - 03:18 PM

Здравеите на сички.И ас много обичам тази порода.Много се притеснявам сьс случката в Онтарио надявам се сички я знаете.Искам да питам дали може да се случи да премахнат породата или да я забранят навсякаде?

#1225 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2006 - 04:33 PM

Цитат

Цитат

b) Точно за 3 сек.Обаче моя, от 3тия тип е добър освен ,че е мекичък ,а не пластмаса и че си диша добре с него , но има и лента по дължина на муцуната и е по -трудно да се изхлузи предната част.Намордникът ми е важен най-вече ако ми атакуват кучето директно - тогава то няма да захапе веднага и ще се справя да прогоня атакуващия.Вниманието на кучето ми е заето на 100 % с натрапника и в този момент няма друга мисъл за него, вкл. и да свали намордника.
Аз започнах да го извеждам с това малко късно ,на 3 години ,след една гадна история - вървяхме си на повод в парка спокойно и изведнъж от завоя едно мъжко коли му се метна на главата .Стана за части от секундата как да реагирам - затова реших ,че за нас е по- добре някой и друг зъб да ни поодере ,отколкото да отварям усти и да живея в стрес на всеки ъгъл...Разбираш ме, bagira...

ама се едно говоря аз.
След доста такива случки, последната за бележи с коли и аз на 3год реших да го водя с наморник, за съжаление така и неуспях да го науча де......
А иначе аз се кефя на тези поводи дето за през моцуната, по Енимал Планет виждам доста питове с такива. А иначе на Оскар му беше точно третия тип, по-широк,кожен.След това пробвах и други,ама без резултат....
Агалина, ти как се справи?
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#1226 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 03 April 2006 - 12:05 PM

Да ти кажа- беше утра гадно.От сорта кой кого... След като твърдо забраних да се сваля намордника ( много пъти го свали за 2 сек), той легна и отказа да върви.Лежеше в праха и се тресеше целия, аз също треперех.Ставай и тръгвай !- няколко пъти.Започна да се тресе като луд!И за първи и последен път го ударих.Стана и тръгна- беше Самата Обида и Болка!Не питай аз какво бях...
След това го слагах за малко и увеличавах времето с намордника.Не знам дали е било по правилата и даже сега като го пиша се препотих.Но успях.Беше за негово добро.
(love)
User's Signature

#1227 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 03 April 2006 - 12:45 PM

Цитат

Здравеите на сички.И ас много обичам тази порода.Много се притеснявам сьс случката в Онтарио надявам се сички я знаете.Искам да питам дали може да се случи да премахнат породата или да я забранят навсякаде?

Може да се случи. n)
Политиците винаги ще имат нужда от PR и затова са готови на всякакви безумия!Както и обслужващият ги журналистически антураж!
Какво можем да направим:
1.Да не даваме никакви поводи за това!Желязна дисциплина и осигуряване на безопасност- на своето и чуждите животни.
2.Да работим с всички сили за доброто име на породата.Да имаме организация , която да застава зад това .Да рекламираме навсякъде чудесните качества на нашите кучета - компаньони ,спасители ,терапи .Техният интелект , любвеобвилност, откритост ,огнения темперамент, острата им нужда от общуване!Страстта, с която се хвърлят във всяка поставена задача - за да я завършат и да ви се харесат!
3.Твърдо и с постоянство да се противопоставяме на гладиаторските борби с кучета!Да се юркат институциите да си гледат работата.За да се спазва закона.
4.Да не се развъждат кучета без идея какво става с бебетата и кой и за какво ги използва.Да не даваме кучета на случайни хора ,с които нямаме обратна връзка.По- добре е да се знае, че питът е " трудно" за отглеждане куче.
5.Да информираме хората да НЕ ВЗЕМАТ ПИТ , ако :
-искат външно куче,
-не искат куче, което ще се държи с другите хора по- добре, отколкото би им се искало,
-не са спортен тип хора- необходими са много занимания с кучето - игри ,бягане ,катерене и т.н.,
-искат куче, което да си играе с всички кучета на полянката ,
-имат други животни в къщи,
-не могат да им осигурят защитено пространство ,където да не бъдат подложени на дразнения от натрапници и да не се натрапват на другите кучета,
-нямат възможност да си позволят подходящо медицинско обслужване,
-никога не вярват, че няма да се сбие,
-няма да издържат да са винаги нащрек за проблеми и не могат да преглъщат обиди от невежите хора ,
-не могат да отвърнат с постоянство на Огромната нужда от Любов на питоподобните - и това за 12-14 години....
User's Signature

#1228 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2006 - 01:26 PM

Suglasen sam sus si4ko koeto kaza.Osobeno s tova za razvujdaneto i.Sega imam vazmojnost da si zema skypo ky4e ot porodata pit bull i ako si4ko stane shte dam da go zapolodat ako imam vuzmojnost de.No purvo she namera podxodqsht partnior otgovarq6t na si4ki pravila za zabazvaneto na porodata i sled tova shte namera seriozni xora koito shte podurjat dobre ky4eto.
A do tova s namornicite sam napulno saglasen.Dori ky4eto mi da e nai dobroto v grada pak shte my sloja namornik zashtoto zakonite taka iziskvat.
Pozdravi na vsi4ki :)

#1229 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 03 April 2006 - 01:30 PM

Успех и добре дошъл!
User's Signature

#1230 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2006 - 01:36 PM

Mersi :). As naistina mnogo obicham tazi poroda.No nai se drazna na xora koito zimat porodata za gazariq ili za zverski boeve.Vqrno e che bulldoga mnogo vreme e izpolzvam no xorata predi ne sa go praveli za pari a za chest i dostoinstvo.Naskoro chetox za boevete i se otvratix.
Pit bulla e seriozno ky4e i mnogo opasno to e kato orujie.Koeto ako popadne v loshi race moje da stane mnogo opasno tova e
agalina ti pit bulldog li imash ?

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема