Американски питбул териер
Публикувано: 06 April 2006 - 09:49 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Не може да разберете повечето от вас.Има по големи кучета.Има по силни кучета.Има с по силна захапка кучета.Има кучета който превъзхождат питбула по много неща но това което питбула притежава е неговото сърце неговото желание за победа.За всяко едно нещо той излиза за победа независимо дали е незначително той излиза само и единствено за победа.Никое друго куче не притежава това качество или ако го притежава то не е толкова силно изразено.Това е!
голяма захапка имим предвид СИЛНА
поздрави
има и по силни споко b)
Надушвам чужда миризма.... ;) но не ми пука от това- знам къде е истината b)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 07 April 2006 - 10:47 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Не може да разберете повечето от вас.Има по големи кучета.Има по силни кучета.Има с по силна захапка кучета.Има кучета който превъзхождат питбула по много неща но това което питбула притежава е неговото сърце неговото желание за победа.За всяко едно нещо той излиза за победа независимо дали е незначително той излиза само и единствено за победа.Никое друго куче не притежава това качество или ако го притежава то не е толкова силно изразено.Това е!
поздрави
има и по силни споко b)
agalina и аз не те разбрах b) ако можеш поясни
поздрави
Публикувано: 07 April 2006 - 12:10 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
поздрави
има и по силни споко b)
agalina и аз не те разбрах b) ако можеш поясни
поздрави
То е за друго и ти нямаш общо.Ако Малкия не го е разбрал- макар, че беше приятелски и тънко- здраве.Забравяме го r)

Публикувано: 07 April 2006 - 01:20 PM
Последно - не разбирам АПБТ- ти какво точно искаш, братче- щото хем си против боевете - хем все искаш такава литература- и като все да те тегли натам....
Ако мога да ти дам съвет- вземи си кучето и тогава се виж в огледалото.... w)

Публикувано: 07 April 2006 - 01:25 PM
Цитат
Последно - не разбирам АПБТ- ти какво точно искаш, братче- щото хем си против боевете - хем все искаш такава литература- и като все да те тегли натам....
Нее просто да вида с боеве не се занибавам Споко ако се занимавам да сьм в друг фором
Публикувано: 07 April 2006 - 01:29 PM
Цитат
Цитат
Нее просто да вида с боеве не се занибавам Споко ако се занимавам да сьм в друг фором
Успокоих се.
Я дай ,моля те, линк към "другия форум".

Публикувано: 07 April 2006 - 01:45 PM
Цитат
Цитат
Заради това сърце кучето е над другите- това е дума и тук няма чужда миризма bravoS bravoS bravoS
Много трудно някой може да ми промени мнението за тази порода.Казвам мн трудно защото попринцип невъзможни неща няма и затова не казвам невъзможно.
поздрави 1super
Да- източното лицемерие.
w)източно- философската школа не може да ти набие в главата - че Индивидуализма е кофти ,Откровеността е слабост,а Западното куче е сбъркано изначално...Не и на теб...
Знаеш за какво говоря, приятел..... (love)

Вход

Горе
Цитиране +