Американски питбул териер
Публикувано: 10 April 2006 - 08:06 PM
malkia по-голямата част от пишещите в темата (ти,mitaksi,agalina)мисля че знаят що за чудо е АПБТ,а ние по-малко "опарилите се" имаме още време да разучаваме породата.Хубаво е да се учим от грешките си,но с такова куче в ръцете по-добре да ги намалим до минимум.Затова постоянно питаме и разпитваме.Не ни се сърди r) .
Със всеки изминал ден ще питаме по-малко l)
Със всеки изминал ден ще питаме по-малко l)

Публикувано: 10 April 2006 - 09:47 PM
malkia е прав!
Това е сърце! За всяко едно нещо пита/стафа/ се хвърля да свърши задачата, работата, дали ще преплува за играчката си , дали ще се покатери на дърво, дали ше седи и моли/лае/ когато иска да играе..това е оромното сърце, което притежават те...това е куче, което се хвърля и пали във всичко!
Вие виждали ли сте друго куче, което е гоотово да зареже храната си, само и само да бъде изведено навън...аз не съм!
Вижда ли ли сте куче, което да не го е страх от гърмежи и фойерверки...и да иска така да се каже "саморазправа" с дразнителя...мога още много да приказвам стотици случаи има....
Куче, което има само преценка за нещата....
Аз напоследък имам лек проблем с моето, след последното разгонване не понасяме други кучета, освен старите дружки...
Но това ще отмине, убеден съм
Това е сърце! За всяко едно нещо пита/стафа/ се хвърля да свърши задачата, работата, дали ще преплува за играчката си , дали ще се покатери на дърво, дали ше седи и моли/лае/ когато иска да играе..това е оромното сърце, което притежават те...това е куче, което се хвърля и пали във всичко!
Вие виждали ли сте друго куче, което е гоотово да зареже храната си, само и само да бъде изведено навън...аз не съм!
Вижда ли ли сте куче, което да не го е страх от гърмежи и фойерверки...и да иска така да се каже "саморазправа" с дразнителя...мога още много да приказвам стотици случаи има....
Куче, което има само преценка за нещата....
Аз напоследък имам лек проблем с моето, след последното разгонване не понасяме други кучета, освен старите дружки...
Но това ще отмине, убеден съм
Публикувано: 10 April 2006 - 09:48 PM
Apbt,смятаме въпроса за приключен.Наистина започнахме всички да се повтаряме.

Публикувано: 11 April 2006 - 01:44 PM
Цитат
malkia а можеш ли да ми препорьчаш от коя линия да си зема куче защото на Дари са се боини?
Отиваш и гледаш кучета. Трябва все пак да си изградил няква представа какво искаш?
Гледаш родителите, виждаш малките, много ми е интересен въпроса! Как може някой да ти каже линия. Изобщо тук в бг има ли запазени линии.
Успех.
Публикувано: 11 April 2006 - 02:06 PM
Цитат
Цитат
Цитат
malkia а можеш ли да ми препорьчаш от коя линия да си зема куче защото на Дари са се боини?
Отиваш и гледаш кучета. Трябва все пак да си изградил няква представа какво искаш?
Гледаш родителите, виждаш малките, много ми е интересен въпроса! Как може някой да ти каже линия. Изобщо тук в бг има ли запазени линии.
Успех.
А защо мислиш че тук няма запазени линии?Аз пък мога да ти кажа че тук имаме доста добри кучета може да са бойни може да са всякакви важното е че имаме добри наследници тук.Не сме толкова назад спокойно.Имаме дори и стара кръв която не е толкова популярно но въпреки това си я имаме тук и хора си я гледат.Има още къде да вървим но не сме и няква пародия имаме си и добри кучета наред с брака.
поздрави
не аз те питам попринцип тука в бьлгария защото ше се срищна с 1 човек които следи линиите от дьлго време и да не ме изльже.направо ако ми предложи нещо ше ти прата ЛС да си кажеш мнението като профисионалист защото аз много много не ги следа а ти си навьтре в нещата това имах предвид нали ме разбираш
поздрави
Публикувано: 11 April 2006 - 02:23 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Успех.
А защо мислиш че тук няма запазени линии?Аз пък мога да ти кажа че тук имаме доста добри кучета може да са бойни може да са всякакви важното е че имаме добри наследници тук.Не сме толкова назад спокойно.Имаме дори и стара кръв която не е толкова популярно но въпреки това си я имаме тук и хора си я гледат.Има още къде да вървим но не сме и няква пародия имаме си и добри кучета наред с брака.
поздрави
не мисля че нямаме , самия аз съм виждал....по скоро беше въпросително, знаеш говорили сме и друг път за линиите и кучетата тук
Публикувано: 11 April 2006 - 08:06 PM
Какво ще кажете за това прекрасно пит булче - на 2 месеца w)
Прикачени файлове
-
DMC_0011.JPG (11.64K)
Брой сваляния: 77