Американски питбул териер
Публикувано: 12 April 2006 - 07:32 PM
Цитат
;) Този Red Chance не го ли продадоха в Сърбия?Преди години искаха 600-800$ за заплождане с него.
Малкия имаш ли снимки на Бумеранг?пусни ако имаш. 1super
Малкия имаш ли снимки на Бумеранг?пусни ако имаш. 1super
да наистина ако можеш сложи плеаз аз нищо обаче незнам за него знам само че е бил страшен булдог bagira каи нещо коя линия е кои е притежатела ала бала
поздрави
Публикувано: 12 April 2006 - 09:27 PM
Цитат
Карелке
Люгер и Азра са Кърдажлийски кучета :).Азра дори има мачове 1победа и 1 загуба ако не се лъжа ама може и да бъркам.Люгер уж го ползваха за разплод много го фалеха не го знам къв е :).
Люгер и Азра са Кърдажлийски кучета :).Азра дори има мачове 1победа и 1 загуба ако не се лъжа ама може и да бъркам.Люгер уж го ползваха за разплод много го фалеха не го знам къв е :).
и двете май имат мачове.Пуснах снимките защото ми харесаха просто.Незнам за хваленето на мъжкаря,но на мен лично ми харесва като визия r)

Публикувано: 12 April 2006 - 09:50 PM
Цитат
Цитат
Имаше едно куче на име Ред Чанс, беше внесено от щатите, ама незнам повече.
от тия кучета който съм публикувал аз няма такова куче явно се бъркаш
поздрави
Да бе, не споря.МОже би е от скоро, в сми не е известно, незнам.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 12 April 2006 - 10:37 PM
Цитат
Цитат
някакъв "спорт"
Момченце от тебе щяхме да чакаме снимки.Побеля ми брадата докато те чакам ей.Ще те хапим ей b)
Лошото е че са ми в работата черно-бели , не ги знам кви линии са, но са супер яки, ретро снимки на автентични кучета пит були, ще видиш..
Публикувано: 12 April 2006 - 10:38 PM
Цитат
Цитат
Ми , пак не съм по модата-я ме светнете к`во става тук.
Ко да става се същата :).Само история са тия кучета с изключение на 1-2 червените дет са другите са се исторически кучета който са повлия и са оставили белези в историята на питбула :)
Бе, Малък-споко ,брадър.Пууууу- писна ми все да са ред носове b)
Помня добре годината- 1990 - кучето на Петичката - ред .За първи път видяха това какво е....Иначе имаше ги и другите- 100 и нагоре килограмовите - баси работата!
Пишем тук заради малките и дано покълне! w)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !