Цитат
Цитат
От Името на Сет, Ти благодаря ! :) Макар и единствените думи които чух, бяха хубави ! Благодаря . Имам още нови снимки но ще отделя 5-6 по хубави и ще ви ги пусна ако ви интересуват !
Багира, ICQ-то ми се прецака и не мога да ти напиша, че онова дето на Сет му беше лошо, се оправи още на другия ден... някаква малка настинка за 1-2 дена.
А сега искам да питам нещо друго, когато Сет се наяде корема му се издува, след това като се изходи по всички видове нужди и корема му става така всякаш не съм го хранил от 5 дни... Някой ми казаха, че е нормално докато е бебе :)
П.П. Сложих името на малкиа в подписа си, защото го заслужава !!! Знам, че чете... но се съмнявам дали ще се върне... s)
песа ти е страшен а за корема мисла че е нормално ама ти гледаи да не преяжда мн мн и го варди от превьртане на стомаха макар и да е редка при тези кучета(пит бул)

Вход

Горе
Цитиране +

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]