Американски питбул териер
Публикувано: 02 May 2006 - 03:41 PM
да ти кажа ли сега аз кво мислиа относно развитието на породата у нас ми триабва всиако ку4е да е паспортизирано да минеш психо тест и да докажеш,4е можеш да го контролираш и не само за пита за боините породи въобще ,а и да си над 18 за да може да го лежиш то маи ниакде из европа го правиат това ,пък нали и ние на там сме тръгнали

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 02 May 2006 - 03:51 PM
Цитат
Може ли някой да ме оттърве от този странен човек. s)
kakvo ne si li suglasna s evropeiskite iziskwania li

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 02 May 2006 - 04:02 PM
та мислиа си ако ги имаше тези закони дали щеше да е така ?

Публикувано: 02 May 2006 - 04:05 PM
Цитат
Така..в Англия..добарат стара англия няма ртакова нещо...няма такова нещо и в Чехия..
Германците са мнго точно като качество.,.но за мсетак на това не са умни!
Публикувано: 02 May 2006 - 06:46 PM
Цитат
та мислиа си ако ги имаше тези закони дали щеше да е така ?
А - започна подмазването- знаеш добре мнението на всички нас за тези простотии.Писано е 1100000 пъти и е още толкова "дежа вю"... b) ouu

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 May 2006 - 08:07 PM
дим без огън ниама ако пи6ат ниакаде да знае6 4е има поне нещо виарно в ниакои друг форум сигурно си още по напориста за свободата на словото ама когато не ти изнасиа смениаш мнението
наскоро в кърджали един питбул влезе ву4илище помни6 ли(писаха го по вестници) нищо ло6о не е направил според мен ,но кажи ми каква куха леика оставиа подбно ку4е да се разкарва свободно ,примери,примери от мен сигурен сум пове4е си ги слушала

Публикувано: 02 May 2006 - 08:17 PM
Цитат
Цитат
Така..в Англия..добарат стара англия няма ртакова нещо...няма такова нещо и в Чехия..
Германците са мнго точно като качество.,.но за мсетак на това не са умни!
Soryy mitaksi така четох де...мисла че от саита на БТВ и ми го каза 1 човек на които искарвам кучето му в момента
Публикувано: 02 May 2006 - 09:52 PM
Публикувано: 02 May 2006 - 09:54 PM
Цитат
куха леика е еи тва
ПП.И моля, много моля, не е нужно да пишете като коректори от в-к Култура. Но поне пишете така, че да се разбира какво искате да кажете!?
Публикувано: 04 May 2006 - 08:49 PM
Цитат
Пуснала при нас - в забранителните за Великобритания- има такива там.Sorry again!

Публикувано: 04 May 2006 - 08:52 PM
Цитат
дим без огън ниама ако пи6ат ниакаде да знае6 4е има поне нещо виарно в ниакои друг форум сигурно си още по напориста за свободата на словото ама когато не ти изнасиа смениаш мнението
наскоро в кърджали един питбул влезе ву4илище помни6 ли(писаха го по вестници) нищо ло6о не е направил според мен ,но кажи ми каква куха леика оставиа подбно ку4е да се разкарва свободно ,примери,примери от мен сигурен сум пове4е си ги слушала
Моля те за пореден път- остави ме на мира.Не желая да ти отговарям на втръсналите въпроси - за тези неща сме писали вного пъти- ако искаш нещо- пиши ми.

Публикувано: 04 May 2006 - 10:04 PM
Цитат
Цитат
Пуснала при нас - в забранителните за Великобритания- има такива там.Sorry again!
в смисъл?
Публикувано: 05 May 2006 - 07:03 AM
БЛАГОДАРЯ ВИ super best

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

Вход

Горе
Цитиране +