Американски питбул териер
Публикувано: 05 May 2006 - 11:47 PM
Цитат
Наистина лоши хора лоша слава е дано се па опраим малко и тая мода с боевете и газарията че имаш пит бул да отмине
ти нали ги тестваше ..така както сте двама трима...е то не за пари , ама..споко..
за англия утрe ]е с еобадя , евентуално, ако може да питам,..не ми се иска да вярвам, но...незнам пак казвам, не знам..
spurs victoryVVV
Публикувано: 06 May 2006 - 09:56 AM
Цитат
Цитат
Наистина лоши хора лоша слава е дано се па опраим малко и тая мода с боевете и газарията че имаш пит бул да отмине
ти нали ги тестваше ..така както сте двама трима...е то не за пари , ама..споко..
за англия утрe ]е с еобадя , евентуално, ако може да питам,..не ми се иска да вярвам, но...незнам пак казвам, не знам..
spurs victoryVVV
Митакси аз никога не сьм тествал куче и не мисла и да го права аз за тест не си мисля пьк камоли за бои
Публикувано: 06 May 2006 - 06:03 PM
Цитат
Можете ли да ми кажете мнение за това куче?Видях го в google и искам да попитам така ли трябва да изглежда типичният АПБТ?Благодаря предварително.
Това е Old family red nose попринцип пит була няма стандарт защото хората по времето са заплождали кучетата не по това как изглеждат а какво могат.Затова се наблюдават различни екземпляри и от 1 линия примерно кучетата са по високи от други по ниски и така нататьк
Публикувано: 06 May 2006 - 07:43 PM
Apbt - пълна глупост е ,че АПБТ няма стандарт- няма в FCI , защото там тази порода не е регистрирана, но си има стандарт в Америка и затова сме писали тук доста.Просто изчети темата ,ако искаш.Писали сме и за разновидностите на екстериора ,според това към коя киноложка организация е и т.н.
Наде - ако ти отговоря с да или не- за типичността - или malkia или bagira ще се ядосат - щото харесваме различни кучета ...Това е почти шега.Но и ти може да опиташ да прочетеш темата - има отговори в нея.
Поздрави.
Наде - ако ти отговоря с да или не- за типичността - или malkia или bagira ще се ядосат - щото харесваме различни кучета ...Това е почти шега.Но и ти може да опиташ да прочетеш темата - има отговори в нея.
Поздрави.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 06 May 2006 - 08:56 PM
Цитат
Apbt - пълна глупост е ,че АПБТ няма стандарт- няма в FCI , защото там тази порода не е регистрирана, но си има стандарт в Америка и затова сме писали тук доста.Просто изчети темата ,ако искаш.Писали сме и за разновидностите на екстериора ,според това към коя киноложка организация е и т.н.
Поздрави.
Поздрави.
Ахам значи отново не сьм рпазбрал кат трябва
Публикувано: 06 May 2006 - 08:59 PM
Цитат
Поздрави.
Поздрави.
agalina чел сьм цялата тема но просто не сьм разбрал както трябва пак се извинявам но като цяло понеже излизах с 1 човек които има образование там е кинолог и тои така ми каза и от там иначе в момента изкарвам 2 пит була които си имат доста прилики като цяло си приличат всички но има и различни явно много се доверявам на хората
Публикувано: 06 May 2006 - 11:43 PM
Цитат
Цитат
Цитат
spurs victoryVVV
Митакси аз никога не сьм тествал куче и не мисла и да го права аз за тест не си мисля пьк камоли за бои
Това е супер, приеми изивненията ми ако съм те засегнал... d)

Вход

Горе
Цитиране +