Американски питбул териер
Публикувано: 12 May 2006 - 11:07 AM
сори за обарквацията е ся ше си сменя паса и ше види той! fow
аз имам пит и тарся нещо подобно за аверчето ми! :) но незнам каква порода да избера за него защото и той се влюби в питовете и r) просто незнам какво да правя ..
извинявам се пак за обарквацията! ше види той ше го подредя едно хубаво и ня му тарся никво кучЕ! bash dribble
Публикувано: 12 May 2006 - 11:09 AM
Цитат
сори за обарквацията е ся ше си сменя паса и ше види той! fow
аз имам пит и тарся нещо подобно за аверчето ми! :) но незнам каква порода да избера за него защото и той се влюби в питовете и r) просто незнам какво да правя ..
извинявам се пак за обарквацията! ше види той ше го подредя едно хубаво и ня му тарся никво кучЕ! bash dribble
a)
М да, ние пасем трева...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 May 2006 - 11:46 AM
Цитат
аwе тоя дето иска се земе пит бул колкото и да го иска това няма да му даде знания и отговорност кво е тва уе ?Според мене вьзрастта няма мн значение или го можеш или не .
Заради еи такива дето са видяли 1 пит бул и искат да се земат породата за тва ще вари на лошо.
Мноо мраза такива а защо пит бул а що не премерно друга порода а ?
А и му трябва контакт с такия кучета сеа сьм с пит бул на 11 месеца които сьм го изкарвал около 10 пьти моа да ти кажа че ме слуша нищо че не сьм му стопанин а сьм му приятел като ме ядоса и ляга
искарвам и куче на 11 год които мн внимава да не сгафи а и сьм излизал с мн други
За тва кажи еи на такива да седнат да четат да мислат и да деистват не мидя ли са 1 куче и са готови Мноо знания контакт и желание не че е гьзьрско или героиско
Мноо сьм ядосал еи за тва ще се малча немоа повече
Публикувано: 12 May 2006 - 12:35 PM
има много вярно в това което написа
и все повече се разобеждавам че няма смисал да си взима питбул защото той е супер "сериозен парвите няколко месеца и след тва не се знае кво ше стане с кучето по добре да си потарси или сам да си намери или някоя др порода после да не ме е яд за кучето че ше гу е уставил на произвола на садбата!
благодаря ви отново
Публикувано: 12 May 2006 - 02:21 PM
Цитат
има много вярно в това което написа
и все повече се разобеждавам че няма смисал да си взима питбул защото той е супер "сериозен парвите няколко месеца и след тва не се знае кво ше стане с кучето по добре да си потарси или сам да си намери или някоя др порода после да не ме е яд за кучето че ше гу е уставил на произвола на садбата!
благодаря ви отново
MyCuTo породи колкото щеш но пит була си е голяма работа...от игривиа лиглио изведньж може да стане като звяр
Има много породи като Сетерите Лабрадорите далматинците немските догови се кучета добри.НО И ТЕЗИ КУЧЕТА ИЗИСКВАТ ЗДРАВА РАКА
поздрави и успех с кучето
(пит була е наи проблемното куче)
Публикувано: 12 May 2006 - 02:30 PM
ПОМНИ МИ ДУМАТА ОТНАЧАЛОТО ЩЕ СИ ВИКАШ АРЕ УЕ КАВ ПИТ БУЛ СИ НЕ НАПАДАШ ЖИВОТНИ И ХОРА А КАТО МУ ДОИДЕ ВРЕМЕТО ЩЕ СЬЖЕЛЯВАШ
Публикувано: 12 May 2006 - 04:00 PM
Цитат
a какво ше кажес за хъскито? с него предполагам няма текива проблеми?
;) или поне аз си мисля че не е зло куче :( или може би греша
Изивнете за момент, че се намесвам, питбула не е по-зло куче от което и да било друго..вяврвай ми има и мног зли хъскита, които нападат кучета от същия пол...талка, че гаранции няма....
Аз лично не препръчвам за дете, куче от северните породи...мое мнение..не бих искал да ангажирам никой с него!
Публикувано: 12 May 2006 - 04:10 PM
http://dog.bg/f/index.php?act=SF&f=29
тук пише за много породи харесаи си една намери стопани с такива кучета не бьрзаи има време
mitaksi сьщо е много прав
пак ти казвам всичко зависи от тебе но зо пьрви куче пит бул е меко казано неразумно
mitaksi никои не е казал че пит була е по зло куче от което и да е всичко зависи от нас хората
поздрави
Публикувано: 12 May 2006 - 04:22 PM
Цитат
сега дилемата е какво да правя.. :(
http://dog.bg/f/inde...=ST&f=29&t=1908
Виш кучетата от породата Шар пеи и те не са лоши
Публикувано: 12 May 2006 - 04:29 PM
Цитат
на предната страница ми каза за немските догове
как стоят нещата при тях? и какви пари може да се намери единт акаф малак и вярно ли е това че това е кучето с най нежното сарце?
ауе човек има тема за тях питаи хората които познават породата нали ти казах и 1 пекинез и 1 дог ако е озлобяван или не социализиран може да е звяр
ето ти линк за темата.
http://dog.bg/f/inde...=ST&f=29&t=1771
Разбери кучето може лесно да стане звяр всичко е в твоите рьце ама и дога е сериозно куче
Добри кучета са Да а дали е с наи нежното сьрце немога да ти кажа
да те помола пиши лични пиши на agalina mitaksi и те могат да ти помогнат все пак темата е за Пит бул
Публикувано: 12 May 2006 - 04:41 PM
Голям юнак си, MyCuTo, бързо ги обръщаш страстите. Сега пък немски дог ти се прииска. Сигурно него ти е по-комфортно да си представиш изхвърлен след 2 месеца, а? За ден успя да наводниш форума с бисери.
Ако разпитваш много-много за цени, рискуваш бърз ритник. Тук не е място за търговия.
Като искаш да избираш, чети темите за породите и те съветвам да си позабавиш езика.
Публикувано: 13 May 2006 - 11:29 AM
Породи като бултериер, ризеншнауцер, боксер и аржентински дог се смятат за бойно оръжие
64-годишен японец, собственик на куче порода питбул териер бе осъден на три години затвор, заради това, че кучето му е нахапало човек.
Агресивното животно ще бъде конфискувано, съобщи още агениця Киодо.
В много от развитите страни притежанието на бойно кучета се смята за равносилно на притежание на оръжие.
За такива породи се смятат бултериерите, ризеншнауцерите, боксерите, немските овчарки, аржентинския дог и стафордширските териери.
oo
Публикувано: 13 May 2006 - 04:42 PM
Цитат
........................
Доста темички има вече по въпроса.... n)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com