Американски питбул териер
Публикувано: 02 June 2006 - 09:19 AM
Поздрави.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 June 2006 - 10:27 AM
Цитат
Не би трябвало да има такива изисквания.Но всичко е въпрос на Устав.

Публикувано: 02 June 2006 - 11:37 AM
Цитат
Поздрави.
дано сьм разбрал добре...Зоро може да остане при тебе?
Еи на това му викам живот super best
Публикувано: 02 June 2006 - 11:41 AM
Цитат
Не е баш така...има пит були дето са много красиви,но не отговарят на стандарта за вьтрешните качества.Сьрцето...няма ли го сьрцето нещата са сьвсем различни,а пьк си имам и принципи.
поздрави
Публикувано: 02 June 2006 - 12:47 PM
Цитат
Цитат
Не би трябвало да има такива изисквания.Но всичко е въпрос на Устав.
И аз мисля, че не трябва да има такива изисквания. Това, че някой днес няма пит, не означава, че утре не може да си вземе r)
Публикувано: 02 June 2006 - 02:05 PM
Публикувано: 02 June 2006 - 02:12 PM
Цитат
И на мене ми харесват тия тегленета на тежести,висене на гуми,катерене по дьрветата.Няма да е лошо и тука да има такиа работи.
Публикувано: 02 June 2006 - 04:19 PM
Цитат
Цитат
Поздрави.
дано сьм разбрал добре...Зоро може да остане при тебе?
Еи на това му викам живот super best
b) Много си мил- както винаги... b)
-------------------------------------------------
Malkia, къде си, приятелю ?Виж тука се оформя идеата.... 1super

Публикувано: 02 June 2006 - 07:31 PM

Публикувано: 02 June 2006 - 07:46 PM
Цитат
agalina благодаря,но си е така.Зоро неиска друг стопанин иска тебе.Маи има светлина в тунела за него.
Виж моля те ЛС
ТИ ЗНАЕШ обаче ,че ще гледам кучето на макс, че ще направя всичко ,за да е добре, НО и знаеш, че не е онова....Та благодаря за добрите думи, но и аз имам принципи и чувства....И моля всички - не питайте повече bagira защо е без куче.Както и мен.
Поздрави.

Публикувано: 02 June 2006 - 07:49 PM
Цитат
Цитат
agalina благодаря,но си е така.Зоро неиска друг стопанин иска тебе.Маи има светлина в тунела за него.
Виж моля те ЛС
ТИ ЗНАЕШ обаче ,че ще гледам кучето на макс, че ще направя всичко ,за да е добре, НО и знаеш, че не е онова....Та благодаря за добрите думи, но и аз имам принципи и чувства....И моля всички - не питайте повече bagira защо е без куче.Както и мен.
Поздрави.
Да знам...Но имам си 1 надежда,но какво да ги правиш принципи...
Понеже стана на вьпрос,тика на зоро махна ли се,тои оправи ли се като цяло от ужаса,който е преживял?
Публикувано: 02 June 2006 - 08:01 PM
агалина,ако си правим срещи,както бяха тези на полянката може да водиш Зоро и заедно да се опитваме да му помогнем.Хем така повече ще се опознаем и ще видим дали ще има клуб.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 02 June 2006 - 08:03 PM
Цитат
агалина,ако си правим срещи,както бяха тези на полянката може да водиш Зоро и заедно да се опитваме да му помогнем.Хем така повече ще се опознаем и ще видим дали ще има клуб.
Дано успеете с клуба super best