Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2061 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 June 2006 - 07:33 PM

Това на аватара на Bianko е Zita,нали??? b)
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#2062 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 08:18 PM

xора искам да ви попитам коя от породите предпочитате вие??? -Стафф или Пит булл.Питам просто от лубопитство защото ми е интересно да чуя чуждото мнение за 2те породи,а и ако пишете не забравяйте да кажете защо

#2063 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2006 - 09:49 PM

Aми горе долу, дали ин или ян е по добър, да те са разлинчи нали, никой не го отрича....едни харесват черното с бялата точка, другите негатива!

#2064 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 June 2006 - 07:11 AM

Некоректен въпрос.За какво да ги предпочита ?Всяко си има качества !
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2065 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2006 - 07:54 AM

кое от двете ти би избрала да гледаш и зашто ?

#2066 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 June 2006 - 08:15 AM

Не обичам да сравнявам породи.А всеки прави избора за себе си.Обикновено любимото куче е най.
User's Signature

#2067 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2006 - 08:17 AM

FLY нормално е всеки да има малко повече предпочитания към породата, която гледа в момента, защото човек се привързва. Универсална порода обаче няма, както няма нищо универсално и съвършенно на този свят. Въпроса ти е нещо от рода на: "Какво предпочитате: джип или кабриолет?" b)

#2068 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2006 - 09:07 AM

Пит Була и стафа са кучета направени да се победители.Те влагат побече от 100%,за да ни огодят.На вьншен вид са много еднакви,много често хората ги бьркат.Обаче двете породи са се разделили в различни посоки.Пит була е използван за борби между мечки(bearbating не сьм сигурен дали се пишеше така),срещу кучета и тн,а докато Стафа се използва като работно куче,изложбено и тн(това не означава,че е изгубило качествата си на боец).Но не само по вьншния вид Пит бул и Стаф си приличат и по характер.Все пак предците на тези кучета са 1 и сьщи.
Това е според мене.А до избора тои се е лично твои.Вземи си това,което те е повече в сьрцето.

#2069 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2006 - 09:57 AM

сега ште ви кажа зашто го написах това за пита и стаффа колкото и тъпо да ви звучи-направи ми впречетление това че бая от хората които пишат в тази тема имат стафф а не пит булл а пък в темата за стафовете никои не пише
и все пак мисля че пит була е по-разпространен в Бг

#2070 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2006 - 10:04 AM

Цитат

сега ште ви кажа зашто го написах това за пита и стаффа колкото и тъпо да ви звучи-направи ми впречетление това че бая от хората които пишат в тази тема имат стафф а не пит булл а пък в темата за стафовете никои не пише
и все пак мисля че пит була е по-разпространен в Бг

Няма значение...това не означаво,че ако някакав пич има пит бул,то и аз трябва да имам.Кучето,което те влече и ти е в сьрцето,това земи.
Точно д това е проблема,че има много пит були.Хората,които ги зимат ги прават обикновено боини или от гьзария не заради породата.

#2071 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2006 - 10:20 AM

не сум сугласен с тебе .за да се направи истинско боино куче е необходимо много време пари и др такива работи .Голяма част от хората ,кото имат такива кучета умишлено ги озлобяват като си мислят че по този начин то ште буде някакув страхотен бодигард или пазач .Незнам до колко си осведомен но в БГ хората които развиват боини кучета са в мнго тесен круг .Не мога да кажа точен брои ,но са малук процент от стопаните на такива кучета .А колкото до мен аз предпочитам стаффа

#2072 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2006 - 10:22 AM

По правилно е да кажеш че някои от хората вземат пит за бои и за това има повечето хора негативно отношение към питбула!Не всички собственици на питове ги пускат или ги вземат за бои! Не слагаи всички под общ знаменател!!! ps:много вярно е това че повече собственици на стафове пишат във темата за пита ,но това не значи че те не обичат питбулите .това говори зле за нас собствениците на питбули ,било то със или без родословие!! cl)
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#2073 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2006 - 10:26 AM

прочети още веднъж и ще видиш че няма никакъв общ знаменател

#2074 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2006 - 10:31 AM

по горният пост става въпрос за това изказване на Apbt [QUOTE]. Точно това е проблема,че има много пит були.Хората,които ги зимат ги прават обикновено боини или от гьзария не заради порodata. cl)
User's Signature

#2075 Потребителят е офлайн   petkox_ray Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2006 - 10:53 AM

Моя Флик вече е на 5 месеца та въпроса ми е какви витамини да му давам.
Иначе се храни с храха Proplan сьомга :)
Той е хъска ама предполагам няма значение :)

МОД: Чети форума преди да задаваш излишни въпроси на неподходящи места. Има тема по въпроса.
Храната ти е достатъчно добра, ако наистина храниш само с нея. Иначе за добавки можеш да даваш калций и витамини SA37. Не отговаряй на това съобщение!

#2076 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 June 2006 - 11:56 AM

Цитат

не сум сугласен с тебе .за да се направи истинско боино куче е необходимо много време пари и др такива работи .Голяма част от хората ,кото имат такива кучета умишлено ги озлобяват като си мислят че по този начин то ште буде някакув страхотен бодигард или пазач .Незнам до колко си осведомен но в БГ хората които развиват боини кучета са в мнго тесен круг .Не мога да кажа точен брои ,но са малук процент от стопаните на такива кучета .А колкото до мен аз предпочитам стаффа

Ако обичаш- тези мизерии зa "истинско бойно куче" и "необходимите много пари"- тука не.
И понеже многократно чета в темата терминчето "злобни" и "озлобяване" - ще ти кажа ,че това няма нищо общо с боя.Кучетата, които първобитите използват за това не са злобни.Те не се бият от злоба.Бият се защото първобитите доразвиват едни качества в тези нещастни животни ,които през вековете са утвърждавани ,за да се използват за забавления- физиката и психиката на гладиатор.Биещите се кучета обикновено са също така любвеобвилни с хора, (освен ако първобитите не са искали от тях друго) , но те развиват на мах желанието да побеждават, някой да убиват.Психиката им се изкривява до крайност.Желанието за схватка също.Четох едно степенуване, където имаше нещо такова:
-нормални- влизат в схватка само ако са предизвикани и то само в еднополови кучета.Не закачат другия пол и кутрета както и животни от друг вид,
-силно доминатни- влизат в схватка винаги с еднополови и при атакуване с другия пол.Не закачат кутрета и животни от дрег вид,
-идоти- влизат в схватка с всякакви кучета на пол и възраст.Без други животни.
Отвратително, но верно.Последните и част от вторите - било е с човешка помощ.
User's Signature

#2077 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2006 - 12:08 PM

абе я първо четете xубаво па после пишете.Ако не забелязваш това за бойното куче и за озлоблението са съвсем различни неща(прочети текста добреи ще разбереш).Понякога си мисля че тука никой нищо не чете и всеки си пише к'вот му падне.А колкото до бойните кучета те не стават такива без постоянно блъскане с препарати(който струват бая пара)

#2078 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 June 2006 - 12:52 PM

Я ...нещо нерви...По- спокойно- за злобата не съм визирала само теб...
и нe ми разправявай колко струва блъскането с боклуци- аз го знам добре и оттавна....И мисля малко да се стегнеш ,че нещо темата се разкисва.Ако може
User's Signature

#2079 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2006 - 01:02 PM

нещо ми се стори че ми се караш затова

МОД: FLY, използвай препинателни знаци, българският правопис е богат на такива.
ТАЗИ МОЛБА СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ. Пишете грамотно, за да се разбира какво искате да кажете.

#2080 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2006 - 04:10 PM

Първо кой какво хареса.Всеки си харесва дадена порода.Тук кой какви кучета има не мисля че е важно важно е кой какво знае и какво може да даде на тази тема на тези потребители които се интересуват от това куче.Другото което е искам пак да вметна че в крайна сметка тези кучета имат един и същи корен въпроса е че някой хора поемат по друг път от първоначалния.Какво харесвам аз е ясно.
Другото което ако си мислите че за да се назоби едно куче се иска много пари жестоко се лъжите.Дори няма нужда да ходя да търся на черния пазар стероиди.Почти всичко казвам почти всичко се продава по аптеките.За 200лв може да си назобиш така кучето че няма да знаеш това моето куче ли не е ли.Има и по скъпи стероиди но пак казвам че не са толкова скъпи колкото си мислите.Стероидите влезнаха последно време в употреба преди ги нямаше до такава степен.Всичко се развива в това число и пит спорта.
Кой как ще си гледа кучето си е негово желание.Въпроса е че питбула е податлив на такива закачки дразнения и тоя род и просто това в бъдеще би ни навредило ако искаме кучето ни да бъде просто либимец.Просто трябва да се социализира добре да бъде сред хора и животни и да знае кое му е забранено кое не е и кой е шефа.
Другото което е няма озлобявания и такива работи.И да не е злобно като го ръгнеш в ринга с друго куче което вече знае какво е контакт какво е борба ще неще ще се бие ко не се бие пръта.Това е реалноста в повечето случай.
поздрави
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни