Публикувано: 28 June 2006 - 09:14 PM
Чета, чета и не знам дали да започвам да пиша...искам нещо малко да си събера мисълта...не искам поста ми да избие на емоционална основа, хиляди пъти вече съм се спирал...не знам как го постигам...
По принцип ибягвам дългите писания, защото мисълта изпреварва ръцете....и освен бързописните грешки b) не знам дали ще бъда ясен, но....и аз имам, няк'во мнени, позиция тук...
единствено мога да подкрепя redy в това, че хосрата, които са създали породите, занимаваши се с боеве имат заслуга, която лично аз не отричам, такива били времената на хората...такова им било мисленето, така изкарвали парите си, такива им били ценностите тогава...
Порода, създадена от имигранти, затворници и общо взето няква нисша /ниска/ класа...
Времената се, промянат, ценности, морал..
Много от хората пишещи тук, agalina, proffit, постинга на dog.bg, се прикориват с това , което мисля, и съм на тази позиция и мнение...
Вие знаете, че аз ненавиждам гейминг, боеве, залози, тестове...глупости, та нима собствениците на северноте породи, в бих казал южната част на Европа ги водят да им теглят шейните в Алпите, Пирин или Рила..айде не моля ви се, или санбернарите вадят хора, затрупани от лавини..тук- не!
Е, да някой ще каже за тва направиха стаффа, но не!
Сатфовете са не по-малко бойци от техните братовчеди питовете, питайте собствениците им, които от тези тук никога не са ги пускали на такова извращение в това вярвам! 1super
Та в по-горняи ред на мисли, никой от нас не взел кучето пит или стаф или там питободобно с такава цел...явно някои не разбират, това е любов...как започва тя...не се знае при всеки е различно, всеки е минал през влечения и е открил кучето си...аз като бях малък, нямаше питое и стафове, увличал съм се по различни породи, кокери, далматинци, дакели, шар пей, бях на крачка от бостън, бртиш булдог и френч, но накрая избрах стаффа ..
питобобните за мен са изключителни, както за всеки друг притежател на любимата си порода и няма как да е иначе...
Born bad, the dog who loves too much
redy, много ми е интересно теб как те "плени" породата?
п.п.
Значи нещата се развиват-едни гледат и чакат, други правят те/нещата, да се стават/
п.п.п
Александър Бел е измислил телфона май че...Джон Атанасов първия компютър-ние признаваме тяхното, на тази осниова денс имаме gsm-gprs--супре мощни машини и Internet.
....
malkia respect, u still missing here, boy!