Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2328 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 03 July 2006 - 10:11 PM

Цитат

Цитат

Настръхващо- ЗА СТАРЕЦА.....

Знеш ли к'во?
На тоя стареца главата му приличаше много на този пит от аватара ми!

Че има ли нещо случайно?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2329 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 July 2006 - 10:12 PM

Цитат

Бе не знам откъде е бил Оскар. ..ама старшно много прилич на моето куче!Черти, глава..бе не знам... w)  (love)

да не се коментира много...
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#2330 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2006 - 10:14 PM

Да бе , да бе сетих се...мен ми еинтересно тигров мъжки стафф или пит в младост??

#2331 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2006 - 10:16 PM

agalina, като се замисля-не, ето и днес връзката от предио година и повече за Зорко. ама къде този bianko да пусне снимки на Зита бееее. то тва е красиво ...

#2332 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2006 - 10:21 PM

Цитат

Да бе , да бе сетих се...мен ми еинтересно тигров мъжки стафф или пит в младост??

Търсиш или?
User's Signature

#2333 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2006 - 10:22 PM

Цитат

Цитат

Търсиш или?

Да знам за белия, има ли тигрово куче в малдост?

#2334 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2006 - 10:24 PM

има пит тигров мъжки.Има и няколко тигрови женски.
Мяркат се и стафове,но не са кой знае какво.

Кажи какво имаш в предвид, че нещо не те разбрах
User's Signature

#2335 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2006 - 10:27 PM

Цитат

има пит тигров мъжки.Има и няколко тигрови женски.
Мяркат се и стафове,но не са кой знае какво.

Кажи какво имаш в предвид, че нещо не те разбрах

писах на Л.С да не става чат! Да не ангажираме читателите с наши работи.. cheers търся мъжки пит или стафф във младост

#2336 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 09:57 AM

http://www.youtube.c...&search=pitbull

RozaLiq: Втория клип го трия! Убийства на кучета във форума не се толерират. Въздържай се от линкване към такива клипове!

#2337 Потребителят е офлайн   tedito Икона

• Dogo lover
  • PipPipPip
  • Interests:Ветеринарна медицина!

Публикувано: 04 July 2006 - 11:18 AM

Цитат

Това е невероятно!
Наистина много ме разплака cry2

#2338 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 03:50 PM

Вие като толкова обичате тези кучета, не би трябвало да си заравяте главите в земята, защото такива работи съществуват!!! Щом сте се заели с тази сериозна порода би трябвало да знаете , че не всичко е розово и със захаросани думу нищо не може да се направи! А защо искате да се махне , защото ви смущава спокойствието ли?! Е такива неща съществуват и по-добре е по-вече хора да го разберат! Ще ви напиша част от разговора ми с едно момче , което само чете вашия форум

"niki72 (02:13 следобед) :
Познаваш ли ХХХХХ от Варна, той и във софия беше няколко години
УУУУУ (02:13 следобед) :
НЕ
УУУУУУ (02:15 следобед) :
КАКВО ЗА НЕГО?
niki72 (02:16 следобед) :
той в момента не се занимава активно , това беше 99г. в девня , тогава кучето му падна и той го хвана и след малко се чу изстрел, след това втори, човека който беше с него после разправяше как след първия изстрел кучето изсквичало и куцайки хукнало към него ТОЙ ДА ГО спаси, и той го посрещнал с втори изстрел..................
УУУУУУУ (02:18 следобед) :
:'(
УУУУУУУУ (02:18 следобед) :
ЗАРАДИ ТАКИВА ГЛАВОЧИ НАПЪЛНО РАЗБИРАМ АГАЛИНА И КОМПАНИЯ

niki72 (02:19 следобед) : татъв бих го убил на място ако имах възможност.."

Като го пиша това пак ми се насълзяват очите.

#2339 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 04:08 PM

Не знам какво е това...
не разбирам и смисъла на този цитат от месинджър.
Redy, ние не си заравянме главата, клипа птотиоверчи на правилата на форума, а тук има и малки деца.
За мен това беше ужасно, отвратитерлно, незавсисмо от поуката и хепи енда!

#2340 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 04:23 PM

Цитат

Не знам какво е това...
не разбирам и смисъла на този цитат от месинджър.
Redy, ние не си заравянме главата, клипа птотиоверчи на правилата на форума, а тук има и малки деца.
За мен това беше ужасно, отвратитерлно, незавсисмо от поуката и хепи енда!

Ами първо , който е гледал изтрития клип, е забелязал клетките, които вече сигурно ги познавате от "анимал планет" когато конфискуват кучета. А и тези методи ........ ми приличат по-скоро на екзекуция.
И не разбирам методите на тези организации всичко което е питбул да минава под ножа. Сигурно много от вас те гледали как се тества конфискуван питбул дали става за осиновяване, това беше млада кучка дадоха и купа с храна и с една изкуствена ръка удряха до нея и искаха да и вземат храната, само защото си пазеше храната я осъдиха на СМЪРТ!! А иначе беше толкова добра с хората само колкото един питбул може да бъде ! И това е масова практика, ами по-тази логика всички кучета в Бг. трябва да минат под ножа. Това не го разбирам , и това го правят дипломирани "кучешки психолози"!! А за това в клипа, ако някой е разбрал , кой го прави , дали ПЕТА или кучкари, нека каже? Просто имам съмнение, с тези клетки и методи, а това че много организации са форма на усояване на обществени пари е ясно.
А за цитата искам да кажа, че хората СМЕ изроди, едни по-вече , други по-малко. Но наистина някои кучкари си обичат кучетата............ И го написах ......... просто защото страшно ме .......... не мога да намеря точната дума.

#2341 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 04 July 2006 - 08:22 PM

Какво стана тука, че пак изпуснах ...Гадни клипета ли?
Някой си мисли, че имаме захаросани представи за живота на питовете и иска да ни образова или така ми се стори, че не разбирам ,щото такива мога да ги разкажа че .....м****a им гадове!Но има доста деца във форума.
Нещо вече ми се замота тази работа- едни били "във филма" пък плачат на истории, други в една друга тема зоват за забрана на породата , но одобряват боевете между други кучета , трети се явяват посредници на битки ...

ПИТОВЕТЕ- най-големите Мъченици ...

Прикачени файлове

User's Signature

#2342 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 08:42 PM

Общо взето, галвно тук се стремим да покажем на хората, че това куче пита, че защо не и стаффа в днешнои времена дължат лошото си име именно и само, и изключително на онези типове, които се занимават с боеве...направо ми е гадно даго пиша това вече..ядрото, обособено от истински питмени, защото в това ядро всеки един от вас е такъв, кой по-малко знаещ, кой повече, кой с повече опит..крайанта цел е една, който не я рабзрал лошо!
А тва кой посрединичл, кой лансирал кучета за това извращение направо не ми се коментира.
Никой не заравя главата си в пясъка и не се крие..жалко е в пореден пост да давам примери с историята и този път ще го избегна..някак си се зацикли върху едно и това няма нчин да не дискусия и след нас! Това е истината!

#2343 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 08:53 PM

n)

Прикачени файлове

User's Signature

#2344 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 04 July 2006 - 09:33 PM

n)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  a9.jpg (48.33K)
    Брой сваляния: 59

User's Signature

#2345 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 10:36 PM

Категорично против съм да се дават линкове към клипове с битки, независимо дали има хепи енд или не. Много ясно е казано, че това не е форум на "любители" на питбула, които организират подобни зверства. Сигурно освен познатите ни малоумници, които разпитват това онова, с цел всички знаем каква има и такива, които дори не се регистрират, но пък за сметка на това имат предостатъчно комплекси и почти никакви задръжки. На въпросните екземпляри такива клипове биха им харесали и не виждам защо във форума трябва да им се подсигурява храна за извратеното им съзнание. Освен това съм попадал на няколко сайта, които се поддържат от такива, какъвто е бил redy. Дори и там нямаше подобни клипове, въпреки, че изобщо не се криеха с какво се занимават. И какво излиза - тук, където сме против борбите пускаме такива линкове??? Каква е ползата от това - може би не е ясно какво представлява боя??? Не е ясно, че животните се нараняват най-малкото??? Непускането на подобни линкове не е заравяне на главата в пясъка! Всеки от нас знае какво може и не може питбула. Всеки знае също така, че от разтягане на локуми няма полза или казано по друг начин от преливане от пусто в празно. Който иска да помогне за създаване на ясна представа у хората за Породата нека го направи, а не само да демонстрира, че го прави. Помощ никога не е излишна. Всички имаме грехове, но на някои са доста по-големи. Това също бе споменато и то нееднократно. При това положение направо се чудя защо изобщо трябва да си чешем езиците за едно и също нещо??? Не сме политици. Ще правим ли нещо като хората или ще философстваме, кое е първично - кокошката или яйцето и колко виновен е всеки собственик на пит, който не го пуска да се бие, но го има, благодарение на майка му и баща му, които са умрели на ринга?!? Всъщност всеки такъв собственик е спасил поне един кучешки живот!!! Не искам персонално да засегна или обвиня когото и да било. Това е мое лично мнение

#2346 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 11:18 PM

Филма беше по-скоро документален, не се толерираше битаката, беше наблегнато на жестокостта, но аз се възпротивих точно заради децата, правилата на форума, такива линкове не са уместни тук, беше жестоко това.

proffit евала за това " ...такива клипове биха им харесали и не виждам защо във форума трябва да им се подсигурява храна за извратеното им съзнание...."

стига толкова за клиша, не е това нашата тема, нали?

#2347 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 05 July 2006 - 10:05 AM

Ами аз стоя, чета и ви си чудя ... въртите се, въртите се и пак до едно и също нещо стигате. Алтернатива - никаква. Какво показвате всъщност и какво казвате ? Да се бяхте събрали поне веднъж, да направите едно училище за породата, да градите нещо ... каква алтернатива давате на децата с питове в градинките, на които непрекъснато някой им вменява, че това е куче за битки ? Никаква. Ама абсолютно никаква. Пъчите се с титли като ROM и какво ли не, а не знаете какво е WD, WDX, WDS, B, SchH I, SchH II, SchH III, FH, AD, Ring I, Ring II, Ring III, FR I, FR II, FR III и че има питове, които са ги защитили или тренират за тях ? Но иначе сте велики ... хайде, елате поне на едно училище, демонстрирайте качествата на вашите кучета, ама не с висене на гуми и ... да не казвам какво, а с демострация по послушание и въпитание ?

Дайте на хората, на любителите на породата алтернативата, покажете им я, за да има тази порода смисъл на съществуване, която не е свързана с бой и залагане.

06.04.06 - питбул е защитил SchH II с 96 точки ! 1super

Прикачени файлове

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема