Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2521 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 July 2006 - 01:10 PM

petko Най-официялно, ще те помоля да спреш да пишеш в темата ! Мисля, че не само на мен ми е неприятно да чета постовете ти ! Агалина го каза - НИКОЙ от нас не е влезъл при овчарските породи, или при породите, които той не намира за нещо кой знае какво и да почне да разправя глупости. Изкарваш, че всички с питове са на 13-17 години и са пъпчиви и грозни, абсолютно съм съгласен с теб, но забележи, всички с овчарки са на всякаква възраст, красиви и интелигиентни със много приятели, ехх какъв кеф дай и ние с овчарки от утре...

#2522 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 03:35 PM

Така наречената "Пет терапия" или по-точно "Канис терапия":

Качена снимка
User's Signature

"Давай наставления само на този, който търси знания,
осъзнавайки своето невежество."

Качена снимка

#2523 Потребителят е офлайн   Admin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 03:49 PM

Цитат

petko Най-официялно, ще те помоля да спреш да пишеш в темата !

Хубаво е, че сте си спретната група от любители на породата, но не прекалявайте с "официалните" молби.

Всички имат право да пишат във "вашата" тема.
Ако оценявате някой пост като провокация, съвсем не е нужно да му обръщате внимание.

#2524 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 04:10 PM

Ааааааааа,ама как да не обръщаме внимание на провокациите! Не само ще им обръщаме, ами и подобващо ще им отговорим! b)
Петко,ако те е яд,че не си горд собственик на питбул - това е поправимо!Пък,ако не можеш да се справиш - свиркай, ще помагаме! b)
П.С. Моля да ме извинят любителите на други породи....уважавам всички породи, но когато някой се изказва неподготвен за неща, с които не се е сблъсквал, лекичко се дазня b)

#2525 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 04:52 PM

Здравейте,

Във вашия форум се включих за пръв път преди няколко дни. Аз не съм от хората, които се занимават с кучета от вашата порода и познянията ми са на дилетантско ниво. Може би причината е била във факта, че почти винаги съм се сблъсквал със собственици, които са в категорията на разнасящи лоша слава на питовете, а така също и на бултериерите. И както казва народа "Покрай наш Иван намразих и Свети Иван". Е, аз не мразя нито една порода кучета и по принцип обичам кучето като цяло - без значение неговата породност (а и безпородност). И същевременно винаги съм имал малко резервирано мнение именно заради примитивни собственици, с ограничено мислене и изродена ценностна система.

Тъй като тук се заговори за т.н. "пет терапия", позволявам си да поместя две снимки на кучета, които са на мой приятел от Чехия. Едното е НОК (женска), а другото Леонбергер (също женска). И двете работят по програмата "Канистерапия". Моят приятел посещава с тях болници, старчески домове, но най-често един дом за деца с умствена изостаналост. Неговата Луеонбергерка толкова се прослави, че бе издадена пощенска марка на нея заедно с брат й.

И може би най-интересното е, че немското овчарско куче, което участва в програмата "Канистерапия" същевременно продължава да работи и като... пазач на обект нощно време. Звучи невероятно, нали. Но е факт.

Качена снимка

Качена снимка

Николай Атанасов
http://www.cynology.info
User's Signature

"Давай наставления само на този, който търси знания,
осъзнавайки своето невежество."

Качена снимка

#2526 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 05:17 PM

b) b) b) да се изкаже и виновника.Ще отговарям на всички ви обръщаики се към агалина.Първо да се запознаем,понеже не сме се канили по "нашите си теми"въпреки че сме се срещали.Гледам си кученца и аз и си ги обичам не по малко от вас .Моите са по "лоши и от вашите"за да ги защитя съм ял шамари ,ама наистина подпирали са ми 12 калибър ловна пушка заплашвали са ме с ......но винаги съм ги защитавал от човешка "справедливост",НО и винаги съм казвал истината за тях.Подразни ме загриженоста на Агалина относно "издевателствата"върху любимите ми породи пастирските ,а тя има толкоз да работи по лщбимите и че .....аз и казах бориме се за мъртвородени идеи .ти(вие ) имате шанс да промените нещо.И вместо това агалина....маина казах ти че ми се "лее спора" с теб защото може да си спорим цяла година - с други хора не мога .Имаш уникална дарба за прокурор от текста ми вадиш подходяща дума ,слагаш я в кавички и следва два реда твои мисли и питанка(демек аз тъи сум рекъл)и така ми отива целия пост дето съм се опитал да и обясня (иначе тя разбира всичко).постовете и привличат участниците като магнит(как да не защитиш това момиче бореща се с борбите)следва протестиране от "прокурора" към "съдията".абе "подмолно" виках на това агалина.
Подразни ме и представянето на породата от вас -е вярно е но не всичко което може да се каже, има и много недостатъци а тях ги прикривате за вас те са табу,а плюсовете преувеличавате, за пет се юрнахте да ми обяснявате много и всичко подплатено със снимки ,а за пит????ех петко ох петко.а тя си съществува в бг,за пет аз поне незнам .За борбите като споменавате честичко пише за бок и нок иначе се "срещат" и питове нали ?За нок -царя на породите -това е универсалното куче за мен ,помислете коолко от това което казвате че го прави пита за нея е игра колко от кучешките професии са заети от тази порода и наче и тя като всяко куче може да се бие ,пук и нали е универсалист ,пита е специалист ,не забравяите специалноста му . Аз просто ви балансирах така бяхте литнали в хвалебствия че ако не споменете името на породата човек ще си помисли че говорите за немец бре хора .и агалина да не си помислиш че почвам с "мазненето" всичко казано до момента си е вярно
Ексакт .......влез тогава и пак ела да потвърдиш думите си и лошо няма ама да е вярно
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2527 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 July 2006 - 05:21 PM

Ма какво е това? Нищо не разбирам. bl)
"майна, прокурор ,мазнене ,подмолно ,царят на породите......"- некакви китайски гловоблъсканици.... oleeee

Сега да ти кажа - много готино нещо имаше в подписа на Mad Max -" Злобата - тя се ражда от целувките на другите""... Да - луди сме по нашите кучета и ще си леем хвалебствия!А тебе к`во те интересува?Я се виж ти в темата за вашите там КК ли бяха или Бок, или Горан ,или не знам как ги наричате- хвалебствията не се ли леят там? На мен това не ми пречи.И не ме интересува.ТАЗИ тема е за АПБТ- тук пишат хора, който харесват тези кучета или хора ,които се интересуват от тях.И са толерантни към всички породи и обичат ВСИЧКи кучета.Я виж подписите на юзерите тук- и се замисли ако можеш ...
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2528 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 05:27 PM

Цитат

"майна, прокурор ,мазнене ,подмолно ,царят на породите......"- некакви китайски гловоблъсканици.... oleeee

за другите вярвам ама ти ????кавичките не бива да те затрудняват от
теб сум ги научил.
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2529 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 05:35 PM

Петко, почти не е егоистично, да кажеш, че кучето то е "царят на породите" Хах и защо, да не би да всички породи да са произлезли от НОК ... Не мисля, че си прав в случая и, че НОК-а може да прави всичко ! Повечето хора като видят НОК и си мислят, че той е умен, дисциплиниран като тези по филмите, а всичко си зависи от стопанина ! Ще ми кажеш ли, че собствениците на НОК, не се хвалят с кучетата си ? Изобщо за всяка порода ? Когато смениш породата или когато прогледаш питове, ще ме разбереш и другите във форума , не само мен !

#2530 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 July 2006 - 05:40 PM

Цитат

Цитат

за другите вярвам ама ти ????кавичките не бива да те затрудняват от
теб сум ги научил.

Какво искаш бе, човек ?Не пренасяй тук тона от вашата тема- заяждане и плюнки.Спри с това, моля те.
User's Signature

#2531 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 05:51 PM

Прав е Петко! Питбула е специалист ....по всичко! b)

#2532 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 06:00 PM

Проблема е че в началото в тази тема са влизали хора интересуващи се от породата или занимаващи се с кучета от тази порода.Напоследък влизат хора противници на породата,чудещи се как да я оплюят.Този форум според мен е създаден по един много трогателен повод(надявам се сте се постарали да прочетете историята на дог) и мисля че целта му не е да се оплюват породите.
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2533 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 06:06 PM

Другия проблем е,че все повече хора откриват истинските качества на питбула, а това някои любители на други породи не могат да понесат..
Стрнно защо ние не ходим по техните форуми да разкриваме кусурите на техните породи.....

#2534 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 06:08 PM

аз не че съм изчел всички постове и без да заставам на ничия страна забелязах нещо вярно от това което пишеше Петко-доста от по-сложгите команди на които се възпитава питбула се учат в процес на игра , а не на дресировка-и това е доказан факт .............. е Петко пит була не е наи-умното куче , но това не означава че е и глупаво и също така не виждам защо го умаловажаваш като порода за разлика от други по-популязни породи но все пак всеки си има предпочитания ,Но това е тема за АПБТ все пак

#2535 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 07:32 PM

petko за 2ри път се опитва да убеди пишещите и защитаващите питовете,че няма смисъл от това и,че едва ли не единственото куче,което съществува е НОК.

Незнам до колко е лесно или трудно да научиш един пит на нещата дето НОК си ги имат "по рождение", но пак ще дам един малко неприятен пример:

Незнам дали е необходимо отново да постна статистиката за процентите на ухапаните от НОК и от пит деца.Пък незнам какво му е царско на тая порода.Не се интересувам от НОК или КК,или к'вато и да е овчарка, затова и не пиша в техните теми.

Затова,ако хората тук поне имат малко възпитание или ще пишат за дадената порода,или изобщо да не пишат в темата.
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#2536 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 09:59 PM

Аз лично не виждам смисъл да влезнеш в тема на породите и да почнеш да "мажеш". явно трябва да свикна, че от време на време трябва да има провокации, да е "весело"!
Цар на породите, кралица на породите и принц и принцеса - такова нещо няма!
Ние тук обичаме питоподобните!
Е има хора, които никога няма да го разберат, от последния пост на petko не разбрах за пореден път за какво се бори? r)
Нека да говорим за кучета, в частност за питове!
Или някои хора искат да имат видимост в най-популярната тема във форума, да се забележат..е няма лошо тука сте вече!
Когато обичаш кучето, ти бича кучето,когато наскоро аз четох статия за чакали, аз се оцених в тия кучета!
С ремето всеки формира представата си за куче, за това човека е създал породите!
Защо пък цря да на породите да не коли, северните породи, или пита, за това всеки има свое виждане, но много моля да не обиждаме прекрасната , любяща и измъчена порода АПБТ!
Кучето, което е претърпяло най -голямаат дискриманация, унижения, и въпреки това дарява най-голямата любов.
Тт тук нататък , вече няма да отговарям , на нападаки, аз не съм гузен, а щастлив да съм собственик на едн то тях!

#2537 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 11:06 AM

Хора какво трябва да направим за да ни отворят и на нас специялен форум ???
s) r) (love)

#2538 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 July 2006 - 11:07 AM

Не знам точно- администрацията го решава.Аз лично съм постявала там този въпрос вече.
User's Signature

#2539 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 11:08 AM

Цитат

Хора какво трябва да направим за да ни отворят и на нас специялен форум ???
s) r) (love)

Започнал съм да правя нещо, но по ред причини е още в начален стадий и напредвам много бавно. Ще има и форум ;)

#2540 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 03:27 PM

Цитат

Петко не всички са такива. Освен това с поста си не казваш нищо ново. Ако си направиш труда да прочетеш цялата тема от 160 страници ще видиш, че много пъти е дискутирано, че пита не е куче за всеки.

профит започваш да ми харесваш ,може някои ден да те поканя да пиинеш на моето ранчо и да научиш нещо повече за пастирските кучета ,пък и вълк може да видиш,но надушват алкохола лесно.

да не всички са такива къде казах обратното
аз какво ви казах ,че трябва да се регламентира имено това кастрация и регистрация,свидетелство за съдимост,лична карта,от диспансера да не те познават професионално,знам че лекужа психиатрични заболявания ,но да не се отглежда от такива,за положителните качества сте се постарали достатучно,затова показвам недостатъците
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни