Американски питбул териер
Публикувано: 15 July 2006 - 10:03 AM
Забравете личните си отношения и пишете за питбулите. Никой не е длъжен да ви чете разправиите! a) Обичате питбули? Ами пишете за тях! cl) Айде със здраве..
---------------
Пиша тук, защото съм сигурен, че ще прочетете. proffit получва две предупреждения за две обиди, petko едно за една, с което и на двамата стават три, и което значи, че и двамата са изгонени за една седмица. agalina получава първото си предупреждение. Продължавайте по темата b) .
admin
Публикувано: 15 July 2006 - 01:23 PM
Та сега по същество-стана въпрос че трябва да се говорят само смислени работи относно породата ,нали .Според мен ще е дабре освен постоянните караници из форума да се напише и нещо смислено -защо действително не се обсъдят недостатъците на питбула , по този начин ще се даде по-добра представа на бъдещите собственици на такива , а пък да си призная и аз незнам друг недостатък освен агресията им и това че някои команди се учат чрез игра(ако това се брои де )
Публикувано: 15 July 2006 - 02:47 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 15 July 2006 - 05:39 PM

Публикувано: 15 July 2006 - 08:08 PM
-Търси се дом на пит- женски, бял ,под 2 год., кожно заболяване. Много добро куче към хора и кучета.Прибрана е от бедни хорица от улицата, но нямат желание да я гледат.Живее на 1 метров синджир.
-Търси се дом на стаф- родители стафове ,но кучето е без родословие.Мъжки ,тигров, 3 год.Отличен с хора, агресия към кучета.Сегашните му стопани не искат да се занимават с него и никога не са се занимавали.Проблемът бил,че го държат на двора и той прескачал....До 10 дни ще го откарат в изолатора. Имат и женска - предното кучило продали за по 50 лв.Но сега се чудели- него в кучкарника ,а нея в клетка завинаги- може само да раждала.....
И 2та случая са спешни.Не знам докога ще удържам положението.Имам седмица.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 16 July 2006 - 03:02 PM

Публикувано: 16 July 2006 - 03:27 PM
Така ще е -Като ги въди сульо и пульо ...И като им пишат по вестниците ,че се изкарват много пари от борбите...Снощи, като говорих с онази със стафа ,на който също търсим дом, да знаеш какво нещо е простотията :
- Има ли родословие кучето - питам.
- Еми чистокръвно е - казва - познавам майката.
- А защо не го искате?
-Щото прескача оградата и дави кучетата .
- Добре, дръжте си го вътре водете го на повод.
- Даа, куче в къщи ...А на синджирчето много дърпа!
- А защо сте го взели това куче?
- Ми да ражда женската.
- А аа ,вие и женска ли имате?
-Да ,обаче тя по-слуша и синът ми ще и скове клетка, да живее все в нея и да ражда .То зимата ги продадохме на едни по 50 лв ,дойдоха и ги взеха.
-Нали знаете - не може така ,може да ги взимат за бой!
-Ми не знам ,бой не бой ...
- ....
Тъпотия, безумие и мръсни изроди!Горките ни кучета...
Помня - преди години имаше една вълна от изхвърлени булонки.Ма по 2 на ден.После сума и овчарки по улиците.Сега тези....Очаквам след време да има нова мода- скитащи лабове и хъсове- щото те сега са на гребена на вълната - мода... n)
С тази разлика, че поне няма да ги взимат за боеве... n)

Публикувано: 16 July 2006 - 09:31 PM
от доста време не сам писал тука но исках да ви попитам точно за тази порода нашийник е най-добре , нагръдника или нормалния защото имам чувството , че с този който е прес вратъ като трагне да се дарпа и почва да диша тешко.
Благодаря предварително w)
Публикувано: 17 July 2006 - 09:20 AM
Цитат
Е в такива моменти ми идва да убия някой, но за съжаление тва няма да помогне.
Само ще ви кажа , че сте в ГОЛЯМА грешка , никой не взима кучета за бой и то стафове за 50лв от някоя бабка oleeee ! Иначе за другото съм съгласен с вас.
Публикувано: 17 July 2006 - 10:26 AM
Цитат
Агресията не се развива!!!!!!!! Колко още удивителни да напиша за да го разберете. А знаете ли , че един добър пит може да се развали ако при първите ролки се пуска на неагресивни кучета , които не търсят контакт, а търнират и кълват, карате ме с вашите некомпетентни мнения да нарушавам правилата на форума .
А това , че лапетии ги пускат да се бият между блоковете, възможно е , но нали затова сте вие да им издърпате ушите и да се обадите в полицията.
Публикувано: 17 July 2006 - 10:36 AM
Дали от това може да се развали един пит или не, го обяснявай на тези,които го правят - не на мен!
Публикувано: 17 July 2006 - 10:38 AM
Цитат
Дали от това може да се развали един пит или не, го обяснявай на тези,които го правят - не на мен!
Ами току що ти обясних, че ТЕ не го правят, а го правят като ти каза само пишлегари.