Американски питбул териер
Публикувано: 02 February 2005 - 01:41 PM
но попринцип според мен има разлика в главите на 2 породи. r)

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 02 February 2005 - 01:44 PM
за големите питове - виждала съм тук много яки и тренирани песове, странно защо на народа му е останало в главата че питовете са ниски и хилови???

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 02 February 2005 - 01:48 PM
Със съседа постоянно спорим за тва, защото аз го убеждавам, че стафовете са по-ниски, а той пък казва обратното, дори казва, че стафа е много по-висок...Какво мислите?

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 02 February 2005 - 01:51 PM
еми предполагам, защото преди почти нямаше едри кучета.а пък и подечето питове бяха за бой/а за това се подбират по-дребни/. s)
но се надявам постепенно да се променат нещата, както и отношението на хората към пит була. r) (но като гледам какво става по вестниците- май няма да е скоро) a)
а е тука може6 да видиш моя/sorry,малко са гадни снимките/ s) s) w)
OSKAR
OSKAR b)

Публикувано: 02 February 2005 - 04:03 PM
Искам да кажа...за онази снимка с пита без кожа по главата...БРРР побиват ме тръпки...Първоначално даже не разбрах какво гледам и кое какво е... s) s) s) s)
Публикувано: 02 February 2005 - 11:12 PM
[SIZE=7]коментари??

Публикувано: 02 February 2005 - 11:17 PM
ПЛОВДИВ Мария ДРУМЕВА
Разярен питбул нападна дете и разкъса домашно куче пред очите му. Инцидентът стана в понеделник следобед. Около 17 часа звярът нахлул в двора на частна кооперация на ул. Перуника 19-А, където си играела 8-годишната Юлия Грудева. Питбулът, които бил с кървящи рани по главата, скочил върху детето. Два пъти го ударих, защото не знаех, че е страшен, казва Юлия. Разяреният пес се хвърлил и върху домашното куче на Грудеви и започнал да го души. Красимир Грудев (45), баща на Юлия, чул данданията и изскочил на терасата на 3-ия етаж. Изтръпнах, като видях как кучето убиец дави нашето, а дъщеря ми стои на по-малко от метър от тях и плаче, разказва Грудев. Той хвърлил 12-килограмова торба с пясък върху главата на питбула. Песът започна по-ожесточено да ръфа кучето ни, продължава Груев. Той слязъл по вътрешните стълби и отворил вратата на гаража си. Там скрил Юлия. На двора Грудев се борил с питбула над половин час. Налагах го с тухла четворка, по хълбока го ударих с плоча и с желязна тръба, но той продължи да ръфа и мята кучето ни, казва Грудев. По негов сигнал след 10 минути пристигнали полицаи от Първо РПУ. Те вързали питбула с въже към външната оградата.
Няма да стреляме по кучето със стоппатрон, защото не е редно да убиваме пред деца, коментирали полицаите и над два часа пазили улицата и отклонявали хората от звяра.До вчера преди обяд, преди да бъде изнесен от хора на кучкарника, питбулът стоеше пред кооперацията, ограден със строителни магарета от Грудев.
Автор: "Марица"
направо ме кефат!!!!ма сали е пит не се знае как е нападнало детето пак не се знае.после що отношението на хората към тези кучета е такова.

Публикувано: 02 February 2005 - 11:33 PM
Публикувано: 03 February 2005 - 02:15 AM
Публикувано: 03 February 2005 - 10:30 AM

Чау - кучето, близнало небето...

Вход

Горе
Цитиране +

[br]