Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2641 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 July 2006 - 07:57 PM

Здравейте!
Позатрих се известно време, пак.
Много се радвам за срещата, снимките са супер.Другия път съм там,само пишете на ЛС за по-сигурно.

А иначе за стафа около мене всички са супер несериозни и никой няма да се спарви, А сериозните са с кучета.стискам палци за песа, пишете като има развитие
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#2642 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 July 2006 - 09:18 PM

Ох ,взех кучето.Оставих го на един пансион за ден.
Трагедия.Някои хора бих ги гръмнала ама без да се замислям ,боклуците им мръсни.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2643 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2006 - 11:57 AM

Хора, спешно търся питче , малко - до 3 месеца за приятел. Днес сутринта като извеждах Сет, той дойде при мене и си поговорихме и каза, че иска да си вземе и кое според мен е по - добре пит или бул териер, естествено му казах пит r) w) . Попитах го за бой ли го иска, едва не ме наби като го попитах това d) Голям човек е, определено знае с какво се захваща , не му е първо куче но му е първо пит-подобно. Та въпроса ми е , някой може ли да ми помогне да му намерим кученце, до 3 месеца , по възможност мъжко и до 200 лева. Не ме питайте повече дали съм сигурен в стопаните, да сигурен съм. Предложих му и стафа, за който говореше Агалина, но той иска малко куче , да си изживее всичките емоций. Ще се радвам ако ми помогнете, пишете ЛС или в темата.

#2644 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 22 July 2006 - 12:15 PM

Не се вързвай .Да си търси , ако е точен .Кое било по- добре...За к`во да е добро...Дано не съм права, но ТЕ винаги така говорят и така си завързват познанства- кученце имаш ,милото и аз искам ! НЕ!!к`ъв бой бе...Ммммммм n)
User's Signature

#2645 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2006 - 05:15 PM

Агалина, не е така. Ако беше биткаджия, щях да го знам, до някаде взима кучето и заради дъщеря си, тя е малко по - голяма от мен. Биткаджийте са различни хора, в смисъл може да си казваш как е, но аз предложих да му помогна за куче не ме е питал той. Той не е имал такова куче, за да се е занимавал с боеве, не всеки който тръгва сега да си вземе куче го взима са бой !

#2646 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 22 July 2006 - 07:01 PM

Може.Дай ,Боже, да си прав.Аз не бих се занимавала.Подразних се от спешното търсене на бебе, пък той не знаел бул или пит...Като иска толко - да чете ,да търси ...такива работи.
User's Signature

#2647 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2006 - 07:04 PM

Цитат

Може.Дай ,Боже, да си прав.Аз не бих се занимавала.Подразних се от спешното търсене на бебе, пък той не знаел бул или пит...Като иска толко - да чете ,да търси ...такива работи.

Ако вижда за 1 или 2 път пит, нали се сещаш-ЕБАТИ ДЗВЕРА.Така е по принцип, а за това момче дано да не е така......
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#2648 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2006 - 09:02 PM

Хм, той ме попита защото дъщеряму иска бул а пък те двамата с нея искат куче. Жена му не за, но не е и против така че той и дъщеря му си го взимат. Проблема е, че той иска пит а дъщеря му бул.

#2649 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2006 - 11:33 AM

Качена снимка
w) w) nok d) drink
Ама тази снимка е малко старичка, нямам по-нова.... (love)
Иначе снимката от аватара ми харесва повече, имам и други, но са стари и не ми харесват цялата партида.

#2650 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2006 - 11:11 PM

Аз бях малко на море и Сара беше с мен 1вия ден l)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2651 Потребителят е офлайн   petkox_ray Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 July 2006 - 11:48 PM

Винаги съм вярвал че питбула е едно от най добрите и миловидни кучета за това ви пускам 3 клипчета за да се убедите и вие- просто сладури d)
http://www.filecabi....l-breeding.html nono
http://www.filecabi....o/pitbulab.html oo angelpik
http://www.filecabi....itbullshot.html oo

#2652 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2006 - 11:56 PM

petkox_ray ,не пазбирам какво целите да покажете с тези клипове bash
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2653 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2006 - 12:02 AM

Цитат

petkox_ray ,не пазбирам какво целите да покажете с тези клипове  bash

Tук многократно е казвано в прав текст, че пита е силно агресивен към други кучета. Вадени са също така и статистики колко пита са нападали хора и колко кучета от други породи, но какво да се прави, когато баща ти е чел в. "Стършел", докато те е правил...

П.С. Днес по новините в Канал1 даваха резултатат от челен удар между Мерцедес и Форд. Вината беше изцяло на жената-шофьор на Мерцедеса. Имаше четирима загинали, ако не се лъжа. По този повод аз ще вляза в няколко форума на автомобилисти и понеже преди няколко месеца ми се строши Трабанчето и сега мразя всичко живо, което кара хубави коли, а и гаджето ми ме заряза, заради един с Мерцедес, та ще започна тънко, тънко да намеквам, че на жени не трябва да се дават книжки, а Мерцедеса трябва да се забрани b)

#2654 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2006 - 12:11 AM

ouu Оф.....Пребирам се от морето,викам нещо хубаво ще пише във форума.......и се трасват някви клипове с агресивни питове ouu
Поздравления за срещатата! Добре сте си изкарали ,май l)

Прикачени файлове

User's Signature

#2655 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2006 - 12:16 AM

Цитат

П.С. Днес по новините в Канал1 даваха резултатат от челен удар между Мерцедес и Форд. Вината беше изцяло на жената-шофьор на Мерцедеса. Имаше четирима загинали, ако не се лъжа. По този повод аз ще вляза в няколко форума на автомобилисти и понеже преди няколко месеца ми се строши Трабанчето и сега мразя всичко живо, което кара хубави коли, а и гаджето ми ме заряза, заради един с Мерцедес, та ще започна тънко, тънко да намеквам, че на жени не трябва да се дават книжки, а Мерцедеса трябва да се забрани b)

bravoS 1super
User's Signature

#2656 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2006 - 08:31 AM

По- спокойно и по-умерено, че ще си изкарате някой бан!
Провактивни клипове и постове винаги ще има!
Не съм ги гледал все още!

#2657 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2006 - 08:50 AM

Цитат

petkox_ray ,не пазбирам какво целите да покажете с тези клипове  bash

Така или иначе тези клипове са вече някаква даденост. Заснетото е факт. То вече се е случило и ние не можем да го променим. Но можем да се попитаме каква е целта на този, който ги е поместил тук в този форум.

Жалко. Жалко, че вместо човек да иска да помогне за изкореняването на подобни постъпки, изпитва наслада не само да ги гледа, но и да провокира другите с тях.

А, пропуснах и една добавка. Преди време изказах критика по повод на подобни патологии и попитах няма ли модератори, администатори или както там се наричат. И най-интересното бе, че вместо да се вземе отношение по написаното от мене, ми бе изпратено лично съобщение, че ще ми бъде отправено официално предупреждение във форума, което предполага след още едно или две такива и по-голяма санкция. Чуден свят !
User's Signature

"Давай наставления само на този, който търси знания,
осъзнавайки своето невежество."

Качена снимка

#2658 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2006 - 09:20 AM

аз смятам, че клипoвете са си реалност и както всички защитват породата, нормално е да има аргументи и срещу нея, както са последните два.

но както и да е - да не задълбаваме - аз имам друг въпрос - забелязахте ли, че на клипа с голдъна питът е голям колкото него?! принципно не би ли трябвало да има видима разлика в размерите на тези две кучета? в ползва на ретривъра, разбира се?
User's Signature

blood tells.

#2659 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2006 - 09:34 AM

Цитат

аз смятам, че клипът си е реалност и както всички защитват породата, нормално е да има аргументи и срещу нея, както са последните два клипа.

но както и да е - да не задълбаваме - аз имам друг въпрос - забелязахте ли, че на клипа с голдъна питът е голям колкото него?! принципно не би ли трябвало да има видима разлика в размерите на тези две кучета? в ползва на ретривъра, разбира се?

Здравейте,

Не ми се коментира, защото за мене е факт това, което е целял този, който изпраща клиповете, а не това, което е показано на тях.

Тази порода не е предмет на моите интереси, но това не намалява добрите ми чувства към нея, защото аз винаги съм твардял, че няма лоши кучета. Има лоши хора.
User's Signature

"Давай наставления само на този, който търси знания,
осъзнавайки своето невежество."

Качена снимка

#2660 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2006 - 09:49 AM

с това съм съвсем съгласен, затова не исках да задълбавам, а друго ми привлече интереса :)

поздрави и на вас :)
User's Signature

blood tells.

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема