Американски питбул териер
Публикувано: 28 July 2006 - 08:18 PM
Публикувано: 28 July 2006 - 08:25 PM
Цитат
Е щом искате- ваш е!Но - ако се изподави с вашите кучета - на ваша отговорност.Иначе - и аз ще съм щастлива да е в нормални хора като вас.
Karelka, много ме кефиш с твърдостта си и това ,че си минала по пътя.Не забравяй обаче ,че това не e твоето куче, което е порастнало в ръцете ти .Това е друго- изграден мъжкар ,вероятно с проблем- а това е много сериозно.Това, че ме прегръщаше - още нищо не значи.Затова поисках да остане малко ,д аго видя дали ще се бие, как е непознати и т.н.Но добре- чакам ви и е ваш. w)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 28 July 2006 - 08:35 PM
Цитат
Ей, не реагирайте така остро. Първо наистина трябва да се разбере какъв му е характера. Второ, не забравяйте , че не е бебе, както ни беше подадена предварително информациата, което ще рече, че вече се е изградил и по-трудно ще ви приеме. Трето, ще го вземе този с повече опит и възможности да го гледа това куче. Четвърто, с ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ ИСКАМЕ ТО ДА ИМА СЪВЕСТНИ И ОБИЧЛИВИ СТОПАНИ!!!
Публикувано: 28 July 2006 - 08:41 PM
Трето, ще го вземе този с повече опит и възможности да го гледа това куче. Четвърто, с ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ ИСКАМЕ ТО ДА ИМА СЪВЕСТНИ И ОБИЧЛИВИ СТОПАНИ!!!
[/quote]
Така ще е най-добре за кучето ;)
Публикувано: 28 July 2006 - 08:48 PM
Цитат
Сара беше на година и нещо като я намерих.С 300 зора я замъкнах до нас въпреки че през целия път ми е ръмжала.Вярно е че кучето е мъжко,ама аз не отстъпвам лесно. l)
П.П.Ваша Кремена l) b) l)
Публикувано: 28 July 2006 - 08:53 PM
Цитат
Ти разбра ли, че не е кученце, а куче на 3-4 години? Ако желаете заповядайте в неделя да видите кучето и да видим как ще ви приеме. Моля звъннете на Агалина предварително за да знаем кога точно да ви очакваме.
Публикувано: 28 July 2006 - 08:53 PM
Публикувано: 28 July 2006 - 08:56 PM
Цитат
Цитат
Ти разбра ли, че не е кученце, а куче на 3-4 години? Ако желаете заповядайте в неделя да видите кучето и да видим как ще ви приеме. Моля звъннете на Агалина предварително за да знаем кога точно да ви очакваме.
Абе хич не ми е работа...ама нещо много стана. Два дена - аху-ихи - кой го иска. Верно, че инфото беше за малко куче, но те се навиват ДОРИ и да не е малко. Ако има някакъв поведенчески проблем - обясни им или най-малкото уважи огромното им желание и бъди поне по-...мил? Пък после се вижте - кучета и хора - и ..каквото сабя покаже!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 July 2006 - 09:04 PM
Цитат
Цитат
Karelka, много ме кефиш с твърдостта си и това ,че си минала по пътя.Не забравяй обаче ,че това не e твоето куче, което е порастнало в ръцете ти .Това е друго- изграден мъжкар ,вероятно с проблем- а това е много сериозно.Това, че ме прегръщаше - още нищо не значи.Затова поисках да остане малко ,д аго видя дали ще се бие, как е непознати и т.н.Но добре- чакам ви и е ваш. w)
Сара беше на година и нещо като я намерих.С 300 зора я замъкнах до нас въпреки че през целия път ми е ръмжала.Вярно е че кучето е мъжко,ама аз не отстъпвам лесно. l)
П.П.Ваша Кремена l) b) l)
Това е ясно - с един пит човек се оправя .Проблемът е с 2 - от които единия на своя територия, а новодошлият - голям ,масивен и проблемен мъжкар - знаеш ли как ще трябва да ходи и у вас c намордник, докато и -ако реши да се разберат с нея.А случайните заяжданици, преминаващи в лошо....Просто ни бяха казали, че е малък - щеше да е друго - не бил...Помисли и това .
bushkata е права- елате и си преценете.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 28 July 2006 - 09:44 PM
Публикувано: 28 July 2006 - 10:28 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Абе хич не ми е работа...ама нещо много стана. Два дена - аху-ихи - кой го иска. Верно, че инфото беше за малко куче, но те се навиват ДОРИ и да не е малко. Ако има някакъв поведенчески проблем - обясни им или най-малкото уважи огромното им желание и бъди поне по-...мил? Пък после се вижте - кучета и хора - и ..каквото сабя покаже!
"Ти разбра ли" е въпрос а не тон!!! b)
Публикувано: 29 July 2006 - 12:47 AM
п.п. хората искат даз вземат кучето, ако има съмнения да не им се дава, но това са хора пишещи тук и ги знаем, мисля че ще се справят, или по добре да ги мъкнем животните, целия им живот
bushkata, ами да това е то, 1super bravoS иначе, си праим истории е*ати

Вход

Горе
Цитиране +