Американски питбул териер
Публикувано: 14 August 2006 - 09:30 PM
w) Ма той се разхубавил още беее. r)
Много се радвам за това куче. Да го цункате от мен. b)
Много се радвам за това куче. Да го цункате от мен. b)
Публикувано: 14 August 2006 - 09:33 PM
Прибрах се.И най-накрая видях снимките на наш Джо/ Джудо!Така съм доволна да го видя.Много ми беше влязал под кожата.Да пишете подробности как се държи и срешнахте ли го с кучките.Кашлицата, конците? Бе - цункайте го от мен!Май успяхме! victoryVVV

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 15 August 2006 - 09:18 AM
Цитат
исках и да попитам нещо друго снимките който прикачваме колко на колко пиксела трябва да бъдат да не ми се скарат пак после ;(
500/500 най-много.
Тук пише.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 August 2006 - 11:27 PM
Чухте ли? r) Казвайте кога да правим виждане?
Публикувано: 16 August 2006 - 08:48 AM
agalina,Джудко не кашля вече,напълно излекуван е.С кучките аз не смея да го срещам,тъй като забелязах същите рани по лакътите му(ако могат така да се нарекът),което ме наведе на мисълта за бойно куче.Макар че сме му взели кожен наморник,неискам да ги срещам,защото за секунди и наморника го няма...На повод се държи добре,не обръща внимание на кучетата,ама на вилата една каракачанка нещо му се зъбеше и осетих как щеше да го отнесе.....
Хайде поздрави от цялата глутница cheers
Хайде поздрави от цялата глутница cheers

Публикувано: 16 August 2006 - 09:06 AM
Не е бил бойно куче.Белезите са със сигурност от някакви случайни истории.
Какъв намордник взехте?
Трябва ти сигурен такъв и като ги срещнете - двамата водете по куче накъсо , говорете си без напрежение и спрете на 3-4 метра едно от друго, може да седнат , пипайте и двете кучета и не спирайте да говорите мило и спокойно - така за кратко.После пак така и за кратко.И ще усетиш.
Какъв намордник взехте?
Трябва ти сигурен такъв и като ги срещнете - двамата водете по куче накъсо , говорете си без напрежение и спрете на 3-4 метра едно от друго, може да седнат , пипайте и двете кучета и не спирайте да говорите мило и спокойно - така за кратко.После пак така и за кратко.И ще усетиш.

Публикувано: 17 August 2006 - 08:37 AM
Да ви разпрявям .Снощи сме приятели на по бира и Зита с нас .Идва един ,нa около 25 години ,изглежда нормално и любезно ме пита може ли да снима кучето.Питам защо - защото му харесвала.Аз, нали ме знаете колко съм мнителна ,нещо ме жегна ,но казвам - да снимайте.След малко онзи идва на нашата маса и започна да ме пита за Зита- има ли родословие ,блябля ,а очите му ще изкочат - така я гледа.Казвам му, че няма пък и то пит в Бг с родословие трудно и блябля.Онзи казва - че що, моите имат родословие - аз bl) .Той - занимавам се от 5 (с гордост) години с питове и боеве !Аз - bl) и oo .После го помолвам да изтрие снимката на Зита от телефона си и той отказва.Тогава му казвам "Приятна вечер" и си обръщам гърба.А онзи вместо да напусне масата ни- почва да ми се лигави - че какво му е на геймчетата .....Накрая си идват моите хора от бара и той си отива на съседната маса ,където е компанията му- все нормални хора, добре облечени ... .Досега на висок глас си говориха за офиси ,одит и т.н.Казва им нещо и те се обръщат ,а една женка се изцепва - голяма работа, малко спаринг... ouu
Те т`ва e - та тикви има не само при първобитите... NNN
Те т`ва e - та тикви има не само при първобитите... NNN