Публикувано: 21 August 2006 - 07:48 AM
Ooooo ,задграничното питменство се включва b) Е много ми е вълшебно да сте пак всички тук. super best
Ами к`во става. Джо - Джудо белият е о.к. при karelka ; Джеси- бялата пит спи сега зад фотьойла ми....Лечението върви добре и търсим дом.Зоро е в imsomnia - дала им съм пробен период и се надявам да се справи с този дзвер l)(знаете, че това куче ми е много скъпо). А голямата ми мъка е тигровия.Още е на хотел и се скапва кучето там.Ходя да го извеждам всеки ден и вече ми е много ногорнище.Завчера имах и екшън Извеждам го от клетката - на късо и с намордник- и изведнъж - познатото "онова" рязко дръпване.Някой ни се метка (усетих го по-скоро интуитивно) и светкавично вдигнах стафа и хванах главата му нагоре.А то едно от кучетата избило вратата и ни напада.Стафа отнесе един зъб, онова отнесе един шут, но на втората атака ми перфорира дланта кофти .Междувременно стафа почти свали намордника и добре, че ми се притекоха на помощ да хванат псето ,защото тигровия щеше да го усмърти..Тигровият е чудесен като торпедо е, физически е супер ,бързо хваща какво се иска от него, слуша много ,но му трябва опитен човек - питам къде ли не, но нищо... s)
Поздрави .И ще се видим, нали?
PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !