Американски питбул териер
Публикувано: 25 August 2006 - 10:36 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 25 August 2006 - 10:42 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 25 August 2006 - 10:44 PM
Цитат
Цитат
Мога да ти я подаря. b) Или за теб - по-добре един тигров бандит! w) Има избор...
ОФФ, моля те не ме изкушавай.............
Ако живеех сама нямаше да се замисля! w)

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 25 August 2006 - 10:46 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Мога да ти я подаря. b) Или за теб - по-добре един тигров бандит! w) Има избор...
ОФФ, моля те не ме изкушавай.............
Ако живеех сама нямаше да се замисля! w)
Айде вземи тигровия, айде dribble
Публикувано: 25 August 2006 - 10:47 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Не ми отговаряш - питаш друго.
Стават грешки допуснали са ги близо без намордник и хопа, знаеш кви са! Стоят мирни и без звук реагират светкавично, малдежете не се предполагали.
Аз само разсъждавам.
я моля без миротворци ,че съм ядосана от глупости.
Младежите да си опичали акъла.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 25 August 2006 - 10:51 PM
ДА ДОПУСНАХ ГРЕШКА!Несам първата нито последната!!!
Мисля че не е нужно да ме разкъсате на парченца.

Публикувано: 25 August 2006 - 10:56 PM
И - Джо не е бил бойно куче!Вината не е в него.Баси.Това да не ви е играчка!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 25 August 2006 - 11:03 PM
Цитат
Да се греши е човешко, да се прощава - божествено.
Надявам се, хора на които държа след тези мои думи няма да си променят мнението за мене, но живота е изтъкан от грешки и компромиси. Нека бъдем великодушни.
Публикувано: 25 August 2006 - 11:11 PM
Цитат
Цитат
Да се греши е човешко, да се прощава - божествено.
Надявам се, хора на които държа след тези мои думи няма да си променят мнението за мене, но живота е изтъкан от грешки и компромиси. Нека бъдем великодушни.
ами така е да!
agalina eй w) , приятелче стават грешки бе недей така, всеки ги е допускал с пит или АСТ, макар и не фатални, на тях им е по трудно с два, иначе никак не съм миротоврец, не знам какво сте си гвоворили, може да искат да пробват социализация, айде бе, пък аз мойта и приятеля й ги извеждаме без намордници, е от време на време играта загрубява, но слушат, всеки път е ставало заради моятя, която не иска да го приеме, но всичко спира и пак са заедно навън!
отплеснах се лека вечер!или по-точно лека нощ!
Публикувано: 25 August 2006 - 11:22 PM
Цитат
Оффф добре спирам и в темата повече няма да пиша ако, си милсите че всичките имат вашия дългогогодишен опит и вие се родихте научени!
Тва е от мен!
Акои младежите не са се справили със задачата им нашокайте репата, ако ли не им дайте малко време и те са хора.
Публикувано: 25 August 2006 - 11:31 PM
Цитат
Цитат
Оффф добре спирам и в темата повече няма да пиша ако, си милсите че всичките имат вашия дългогогодишен опит и вие се родихте научени!
Тва е от мен!
Акои младежите не са се справили със задачата им нашокайте репата, ако ли не им дайте малко време и те са хора.
Не си прав.Като не са научени и може и да не се справят-по-добре да не са го взимали.
Мен също ме е страх да взема чужд възрастен пит, незная дали ще се справя.
Затова-ЕВАЛА на агалина

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 25 August 2006 - 11:45 PM

Вход

Горе
Цитиране +