Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#3079 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 05 September 2006 - 12:23 PM

Цитат

Цитат

* Трябва да държите вашият питбул под контрол при всички случаи, независимо дали е на повод или в обезопасено срещу бягство ограждение.

* Трябва да приемете фактът, че питбулът е естествено агресивен към други животни и да възприемете поговорката  "Никога не вярвайте,че вашият питбул няма да се сбие!"

Особено важни точки! 1super

Bianko, това не забравяй все пак... за дзерот тигров ...bash
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#3080 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 September 2006 - 12:49 PM

Здравейте много ми е интересна темата за питбула,аз самата съм горда собственичка на един най-социалните питбули,които съм виждала .От доста време исках такова куче ,но тъй като имах друго се въздържах да си взема ,причините са ви добре известни на всички.Определено разбрах ,че това е моята порода,всеки ден чакакм с нетърпение да се върна от работа ,зада я изведа да си играе .Тя е още малка ,но се радвам ,че засега е изключително добронамерена и към хора и към кучета и се наядявам да си остане така.Въпреки че имам богат опит с кучетата за първи път гледам пит и ще се радвам ако ми помагате и споделяте вашия опит с мен b) b)
User's Signature

Качена снимка

#3081 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 12:59 PM

Честито tsveta!!! super best

#3082 Потребителят е офлайн   ivomoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 01:06 PM

agalina това е Леон този за който ти казах че чакаше котките да се нахранят и чак тогава почваше той

Прикачени файлове

• Прикачен файл  ll.jpg (181.31K)
    Брой сваляния: 62

#3083 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 September 2006 - 01:08 PM

.....да яде от паницата ,нали ... b)
User's Signature

#3084 Потребителят е офлайн   ivomoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 01:13 PM

c) те ядяха от неговата и той чакаше дошичката

#3085 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 01:15 PM

Благодаря!Имам едно притеснение,когато беше на три месеца пред блока я нападнаха едни помияри ,които аз храня ,даже намерих дом на малките им,но те са доста зли ,за да я предпазя ме ухапаха по крака ,защото застанах пред нея. Те непрекъснато седят пред блока и имам жестоки проблеми с тях ,просто не можем да излезем без да ни налетят ,много се притеснявам ,защото сега тя изпитва лек страх към по-едри кучета,не знам дали ще го преодолее въпреки че е само на 4 месеца.Дайте ми някакъв съвет мъчно мие защото тя много обича да си играе и непрекъснато търси приятели,само дето не подбира дали са кучета ,котки или деца.Уточнявам ,че не е мн наплашена ,само ако са същите помияри и леко от един огромен ротвайлер,с който обаче си играе.Страх ме е този лек страх да не прерастне в агресия.
User's Signature

Качена снимка

#3086 Потребителят е офлайн   Elizabeth Bathory Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 01:17 PM

без изобщо да съм спец и въпреки че гледам стаф мисля,че ще и мине.И моа Арес като малък отстъпваше на всички и се плашеше като го налетат но сега едвам едвам го удържам като го заръмжи някое

#3087 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 01:20 PM

Ами тя е излкючително контактна има си една приятелка дакелка и като я види от балкона плаче да ходят да си играят.Сега основното ми занимание през почивните дни е да вися на балкона да гледам кога ще излезе някое от кучетата с които си играе и тичаме долу веднага.Само дето повечето кучета в Бъкстон или поне около нас са възрастни и много трудно си намира приятели.
User's Signature

Качена снимка

#3088 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 September 2006 - 01:25 PM

tsveta, това е голям проблем.Няма по- лошо от това един пит или стаф да е бил предмет на агресия като малък.Казвам го от опит.Ако си от София - пиши - да видим къде са тези кучета и как може да се помогне.Другият начин е (моя поне е такъв ) , заради кучето да се сприятелиш с тях - храна ,говорене, галене и постепенно да приобщиш малкото към тях.Ако успееш - няма да имаш проблеми после.Заради всички - нашето и бездомните - предпочитам да лавирам и досега винаги съм успявала.
User's Signature

#3089 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 September 2006 - 01:26 PM

Цитат

те ядяха от неговата и той чакаше дошичката

(love)
User's Signature

#3090 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 01:44 PM

Цитат

tsveta, това е голям проблем.Няма по- лошо от това един пит или стаф да е бил предмет на агресия като малък.Казвам го от опит.Ако си от София - пиши - да видим къде са тези кучета и как може да се помогне.Другият начин е (моя поне е такъв ) , заради кучето да се сприятелиш с тях - храна ,говорене, галене и постепенно да приобщиш малкото към тях.Ако успееш - няма да имаш проблеми после.Заради всички - нашето и бездомните - предпочитам да лавирам и досега винаги съм успявала.

аз имам същия порблем..е на излизане е трудно - трите кастриани куичици седят и ми облайват кучето...много трудно излизам...наопдат в гръб, но общо взето бягат.

#3091 Потребителят е офлайн   Elizabeth Bathory Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 01:55 PM

е то всички май сме така,тук пред блока има глутница със 7-8 кучета а зад блока се мотаят още 4-5,отначало ни наобикаляха и не питай каква борба беше да го удържа,но все пак не смееха да го нападнат,сега като че ли посвикнаха-лаят но не така ожесточено като преди и отдалече l)

#3092 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 September 2006 - 03:44 PM

E ,имате силни и умни кучета , справяте се с тях - сигурна съм ,че можете да приобщите няколко нещастника !Моят стаф беше 36 кг и беше огън.Но настоявах ,че това са НАШИТЕ кучета , а с тях пък - приятелство с мен и оттам моето куче е за тях Бог и така - женките го целуваха по намордника, а мъжкия ходеше успоредно на 2 метра - всички щастливи.Опитайте.
User's Signature

#3093 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 05:44 PM

Ами вече опитах да се сприятеля с тях ,но нямаша особен успех от близо една година ги храня и пак и мен лаят ,даже ме ухапаха като бях с нея.Те са с мъчени според мен едното е с извадено око,просто няма вариант да се сприятелят ,но все пак ще продължа да опитвам ,благодаря на всички много сте мили.
User's Signature

Качена снимка

#3094 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 05:58 PM

Въщност всеки път се заканвам да викна кучкарите да ги приберат ,но много ми е жал и само си говоря,но с тях няма оправяне,просто са си озлобени,а детето иска да си играе с тях ,тя си е бебе.Имам още едно питане яде Роял канин медиум джуниър,обаче расте слабичка иначе доста си похапва ,веднъж по погрешка и бяхме купили храна за възрастно куче и понеже нямаша какво да яде и дадохме от нея,видях че още на следващия ден не и беше хлътнало коремчето яде 2 дни и качи леко,чудя се много ли ще е вредно да я храним от време на време с храна за възрастно куче ,все пак е само на 4 месеца. d) d)
User's Signature

Качена снимка

#3095 Потребителят е офлайн   AxeL-Amstaff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 06:23 PM

tsveta хората са го измислили, правили са изследване и таи нататак , виж този сайт http://www.sambs.bg/...p?dogusefulinfo
пише доста неща...
User's Signature

Качена снимка

#3096 Потребителят е офлайн   ICe_Boy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 06:50 PM

Цитат

tsveta хората са го измислили, правили са изследване и таи нататак , виж този сайт http://www.sambs.bg/...p?dogusefulinfo
пише доста неща...

эа кви кучета става вапрос !!!!

#3097 Потребителят е офлайн   ICe_Boy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 06:52 PM

Цитат

Цитат

пише доста неща...

эа кви кучета става вапрос !!!!

някои давал питове !!!!

#3098 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 10:09 PM

Цитат

Ами вече опитах да се сприятеля с тях ,но нямаша особен успех от близо една година ги храня и пак и мен лаят ,даже ме ухапаха като бях с нея.Те са с мъчени според мен едното е с извадено око,просто няма вариант да се сприятелят ,но все пак ще продължа да опитвам ,благодаря на всички много сте мили.

и аз така си мисля, ама това е само ., защото не познвах agalina, a тя вявраяй сприятелява...охоо и още как, вижда съм го зъз Зоро и Зита, а бе "сводничеството " й е присъщо на нея l)

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни