Американски питбул териер
Публикувано: 06 September 2006 - 01:48 PM
Это решение властей стало реакцией на драму, разыгравшуюся 9 августа в женевском парке Ля Гранж, где питбуль искусал полуторагодовалого ребенка. Для спасения жизни малышу пришлось сделать пять операций. Питбуль, напавший на ребенка, был по решению суда усыплен. Всего с начала года за нападения людей эта участь постигла 18 собак бойцовских пород.
За нарушения "постановления о намордниках" предусмотрен штраф от 100 до 60 тысяч швейцарских франков.
http://www.tass.ru/l...57704&PageNum=0
http://staf.kiev.ua/...d=2061&forum=10
Обръщение - открито писмо към президента на РФ Путин
ОБРАЩЕНИЕ К ПРЕЗИДЕНТУ РФ.
Все о АПБТ и людях любящих эту породу.
http://pit-tamb.flyb...u/topic124.html
Публикувано: 06 September 2006 - 02:02 PM
така е редно нали?

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 06 September 2006 - 04:00 PM

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 06 September 2006 - 06:18 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 06 September 2006 - 07:07 PM
Цитат
Ооооо, добре дошъл!
Карай бе, Ели, ама нека му се меткат на държеливото, което е вързано отвсекъде всекви други и да го ръфат ....

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 06 September 2006 - 08:00 PM
Цитат
не,няма да го убие но само кокери и булонки ли са пуснати,я помисли малко....тука се разхождат всякакви пуснати..овчарки,мастифи и т.н е какво сега,очаква се от мен аз да съм отговорна за моето ,че и за чуждото откъде накъде?Той го пуснал и си блее нанекъде а неговото лети към моето,е кой е виновен?!Има една девойка тука дето нейното на два пъти едвам не се мята на моето,налита му тя седи и го вика отстрани,резултата нулев,даже не смее да приближи да си хване кучето,НЕЙНОТО куче..еми съжелявам.....един пътдва пъти да си затвориш очите,но вече ми писна
Публикувано: 06 September 2006 - 09:06 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 06 September 2006 - 09:20 PM
Цитат
Тази тема е за американски пит бул териер.Търсете темата за амстаф в Специализирните форуми.
И може би е добре да пишете на български.Мое мнение.
И успех в танците.

Публикувано: 07 September 2006 - 09:43 AM
Цитат
Agalina, ме изпревари с коментара. bravoS
Apso, мога да Ви препоръчам зала за танци, че май много Ви се танцува!!!
Публикувано: 07 September 2006 - 09:50 AM
Цитат
Цитат
не,няма да го убие но само кокери и булонки ли са пуснати,я помисли малко....тука се разхождат всякакви пуснати..овчарки,мастифи и т.н е какво сега,очаква се от мен аз да съм отговорна за моето ,че и за чуждото откъде накъде?Той го пуснал и си блее нанекъде а неговото лети към моето,е кой е виновен?!Има една девойка тука дето нейното на два пъти едвам не се мята на моето,налита му тя седи и го вика отстрани,резултата нулев,даже не смее да приближи да си хване кучето,НЕЙНОТО куче..еми съжелявам.....един пътдва пъти да си затвориш очите,но вече ми писна
Elizabeth Bathory, много си права. И при мен така. Съобразявам се с това, че имам пит и с това да не стане конфликт с друго куче (при условие, че мойта не обръща никакво внимание на кучета, а камо ли да налети) а всички други дори кат ме видят не си хващат кучетата. Онова се спуска врещи срещу мойта, а стопанина гледа. bash
Като го помоля да си пребере кучето ме пита "Пречи ли ви" bl)
Публикувано: 07 September 2006 - 10:26 AM
Публикувано: 07 September 2006 - 10:26 AM
Цитат
mitaksi, ти си бил поет ,приятелю- я гледай ,че има рима... b)
E ,сами видяхте на срещата -
кокери ,лабрадори ,смело отвързани,
настъпват към 3-те пита вързани...
Идват стопаните
след минууути време ,
е ,как да се справиш с глупостта на другите?
wink super best bravoS

Публикувано: 07 September 2006 - 11:03 AM

Публикувано: 07 September 2006 - 11:22 AM
агалина здрасти .твоето нали е хапано така ,с намордник,и си отстояла да не му го свалиш ,браво.ти си направила онова за което са измислили закона .....дали е редно другите да не го спазват и да хапят твоето куче ами ако някои ги бе задължил щом не могат сами да се сетят ,нямаше ли да е по добре .
пп мразя намордниците ,оприличават кучетата на роби,но.......

Публикувано: 07 September 2006 - 11:31 AM
Цитат
чакай да порасне малкото 1super 1super