Американски питбул териер
Публикувано: 11 September 2006 - 03:18 PM
Цитат
Видяхте ли ги на снимките заедно.Красота ,а ! super best
И всъщност исках да ви кажа с огромно удоволствие ,че insomnia Е новата стопанка на Зоро.Бях и го дала пробно.Тя се справя отлично засега- видяхте и вие резултата.Така че - добре дошла в семейството! victoryVVV
И всъщност исках да ви кажа с огромно удоволствие ,че insomnia Е новата стопанка на Зоро.Бях и го дала пробно.Тя се справя отлично засега- видяхте и вие резултата.Така че - добре дошла в семейството! victoryVVV
Добре заварили b) И 10х за доверието!
krum87, страхотна е малката. На мен не ми изглеждат толкова големи ушите, нека някой който има база за сравнение да каже.
redy, ако съм разбрала правилно, според теб външния вид не е от значение за пита, така че не разбирам защо питаш?!?

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 11 September 2006 - 05:17 PM
Vijte moita: http://www.snimka.bg...d=60932&photo=4
Vse oshte ne moga da razbera dali e pit bul ili stafordshir. prodadoha ni ia za pitbul ama...edni vikat pitbul, drugi stafordshir...az si ia haresvam, no mi e interesno vse pak kakva poroda e.
Vse oshte ne moga da razbera dali e pit bul ili stafordshir. prodadoha ni ia za pitbul ama...edni vikat pitbul, drugi stafordshir...az si ia haresvam, no mi e interesno vse pak kakva poroda e.
Публикувано: 11 September 2006 - 05:41 PM
Не,нейна е майката ouu

Публикувано: 11 September 2006 - 07:18 PM
insomnia, Ушите на Атина ти изглеждат големи ,щото на наш Зоро са му малки b)
Виж разликата:
Виж разликата:
Прикачени файлове
-
_D0_A1_D0_BD_D0_B8_D0_BC_D0_BA_D0_B0_39_.jpg (86.51K)
Брой сваляния: 60

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 11 September 2006 - 09:10 PM
Цитат
Цитат
Видяхте ли ги на снимките заедно.Красота ,а ! super best
Добре заварили b) И 10х за доверието!
krum87, страхотна е малката. На мен не ми изглеждат толкова големи ушите, нека някой който има база за сравнение да каже.
redy, ако съм разбрала правилно, според теб външния вид не е от значение за пита, така че не разбирам защо питаш?!?
ушите са ниско поставени на това куче по-ниско, да е жива и здрава!
Публикувано: 11 September 2006 - 09:24 PM
Да .И аз се чудeх дали може да се пише това, но като гледам в подписите на много потребители има реклама- храни ,хотели, обучение и т.н. А такъв един сайт е с нетърговски цели и е в тематиката на нашия Dog.bg - просто е по- специализиран....Ще питам админа. 1super

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 11 September 2006 - 10:30 PM
Цитат
Цитат
www.pitbull-bg.org
Чакам мнения b)
И обещавам, че повече няма да забърсвам базата данни, в комплект с инсталацията на форума l)
Чакам мнения b)
И обещавам, че повече няма да забърсвам базата данни, в комплект с инсталацията на форума l)
не съм мод в тая тема, но имайте уважение и да не си рекламирате сайтовете!
Забранява се:
10. Добавяне като подпис или аватар на рекламни линкове към други сайтове, които не са ваши лични.
Не мисля, че противоречи поста ми на горната точка, освен че не съм го сложил в подписа ми. Ако беше там щеше да се вижда от всички (не че пиша и в други теми, но въпроса е принципен)
Публикувано: 11 September 2006 - 10:37 PM
Цитат
Цитат
Цитат
www.pitbull-bg.org
Чакам мнения b)
Чакам мнения b)
не съм мод в тая тема, но имайте уважение и да не си рекламирате сайтовете!
Забранява се:
10. Добавяне като подпис или аватар на рекламни линкове към други сайтове, които не са ваши лични.
Не мисля, че противоречи поста ми на горната точка, освен че не съм го сложил в подписа ми. Ако беше там щеше да се вижда от всички (не че пиша и в други теми, но въпроса е принципен)
Ма не виждам къде в случая е проблема, при условие, че сайта е на твое име! b)