Американски питбул териер
Публикувано: 29 September 2006 - 11:46 AM
Цитат
Т`ва е!Като ги въдят под път и над път - така ще е ! n)
Сегa имам 3 които търсят дом - прекрасни кучета ...и нищо!Още един се скита по центъра и този на Ина , и този, за който каза докторката ...бе ...май ще трябва да открия приют за питоподобни... oo
и още един намерен - пясъчен - в Без дом.... oo oo oo

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 29 September 2006 - 01:07 PM
Toi e selektiran da atakuva mulnienosno vsqko dvije6to se ne6to...ot sobstven opit znam ,4e kogato vzeh Arny jivota mi se promeni,stanah mnogo otgovorna az ne iskam da podtiskam negovata borbenost i reaktiven harakter,za6toto go obi4am imenno zaradi tova.razberete ne se opitvaite da pottisnete borbenostta mu i ne se opitvaite da go napravite krotak kato agne,prosto si vzemete bulonka...ne mu se surdete prosto toi stotici godini e selektiran da bude boec!
Moqt pit e mnogo agresiven i div na vun,vsqka6 dqvoli se vselqvat v nego,no nikoga ne go vodq bez namordnik ,osvobojdavam go ot povoda samo kogato sme dale4e ot naseleno mqsto...i ako vsi4ki sobstvenici na pitove postupvat taka edva li 6te ima incidenti...vinagi,vinagi se prezastrahovaite i go kontroliraite!!!
Публикувано: 29 September 2006 - 01:23 PM
ako ne razbirate vsi4ko tova prosto ne ste podhodq6t sobstvenik na takova ku4e!
Публикувано: 29 September 2006 - 01:54 PM
Ааааа не искам болонка, а точно питбул , но по възможност да не е агресивен към животни, искам да е такъв , че котката ми да се катери по главата му, или пък ако може да е и малко агресивен към хора за да мога да го използвам за лична защита angelpik .
Публикувано: 29 September 2006 - 02:33 PM
Публикувано: 29 September 2006 - 03:19 PM
П.П. А кучето е мое , да.
Публикувано: 29 September 2006 - 03:43 PM

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 29 September 2006 - 10:46 PM
Цитат
Знам , но всички мои познати предпочитат питбул с характер тип коли, а твоя е явно доста лош. Теб не те ли е страх като го разхождаш да не стане някой фал, казваш , че вече е захапвал друго куче, как си се справяла със ситуацията.
Публикувано: 30 September 2006 - 12:20 AM
Цитат
4 часа и 30 минути по-късно...
Цитат
Поради куп причини освен горе споменатите,предполагам спечели както моите така и симпатийте на другите от форума, честито !
... n)