Американски питбул териер
Публикувано: 04 October 2006 - 12:28 PM
2-koi ti e vinoven 4e si stanala s krakata nagore, ti edinstvena se pravi6 na interesna
apak te videh kalko razbirash ot ku4eta shtom si dala dogoto na nekav koito dori nesi vijdala
pone nese pravi na interesna
fow fow fow fow fow fow fow
Публикувано: 04 October 2006 - 12:29 PM
Цитат
Може да се смеси разбира се. Може да се смеси и с кръвта на друга порода. Само че аз ако дам една торба пари и си взема малко от читав развъдник, питай ме кога ще заплодя с някакво случайно, пък макар и от друг "стандарт".
Публикувано: 04 October 2006 - 12:49 PM
реди ....с агалина по внимателно ,че и шпреха шишарката и може да те направи по черен и от дявола.и мен ме е пращала по борби ,инак тя е силно против тях ........за профит ...нали ти казах кои обижда без да са го обидили .

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 04 October 2006 - 01:02 PM
Цитат
Цитат
Може да се смеси разбира се. Може да се смеси и с кръвта на друга порода. Само че аз ако дам една торба пари и си взема малко от читав развъдник, питай ме кога ще заплодя с някакво случайно, пък макар и от друг "стандарт".
Разбирам те, но агалина цитира един стандарт на една организация, която регистрира кучета нямащи вече нищо общо с пита, като АПБТ. Е как да я приемаш насериозно тогава такава организация и нейните "стандарти"!
Публикувано: 04 October 2006 - 01:07 PM
Цитат
Петко , ти хабер си нямаш какво е тва питбула, за това не се изкавай тук по тоя въпрос!
Е ти като толкова разбираш виж , че цитираните от мен кучета са регистрирани и във UKC i ADBA.
А това за двата стандарта може и да е така , но е смешно , е какво пък не само ние си имаме два синода ,две БКПета ..... две породи български кучета БОК и Каракачанка, но това едва ли е нормално. Ами утре може да се регистрира някой друг клуб с трети стандарт на АПБТ b) .
Публикувано: 04 October 2006 - 01:10 PM
Цитат
Цитат
Петко , ти хабер си нямаш какво е тва питбула, за това не се изкавай тук по тоя въпрос!
Е ти като толкова разбираш виж , че цитираните от мен кучета са регистрирани и във UKC i ADBA.
А това за двата стандарта може и да е така , но е смешно , е какво пък не само ние си имаме два синода ,две БКПета ..... две породи български кучета БОК и Каракачанка, но това едва ли е нормално. Ами утре може да се регистрира някой друг клуб с трети стандарт на АПБТ b) .
чакай бе кой е тоя развъдник..утре аз ако почна да развъждам и в сйата ще си напиша каквото искам...
че са признати и на луната
Публикувано: 04 October 2006 - 01:12 PM
Цитат
чак пък хабер да си нямам е не съм разбирач като теб но се пак пита не е рядкост нали,и всички дето съм виждал са различни от това дето пишете тук ,само габито маи го описа по точно.ама и тя не разбира ,защото.... вече казах защо
и ще се изказвам ако реша ти си мод нали ........не хубаво да ги пускаш такива

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 04 October 2006 - 01:30 PM
Цитат
Цитат
чак пък хабер да си нямам е не съм разбирач като теб но се пак пита не е рядкост нали,и всички дето съм виждал са различни от това дето пишете тук ,само габито маи го описа по точно.ама и тя не разбира ,защото.... вече казах защо
и ще се изказвам ако реша ти си мод нали ........не хубаво да ги пускаш такива
Ти си говориш товйто и си знаеш виждал си и аз съм виждал овчарки и не се исказвам в темите за овчарките нали.
redy отричам да....защото в сайта си те могат да си напишат абсолютно всичко
Публикувано: 04 October 2006 - 01:52 PM
Няма да стигнем до едно мнение това е ясно,но поне всеки ще научи нещо от другия-поне аз.Искам още толкова неща да науча,че даже незнам откъде да започна....а вие само борбите та, борбите....
А колкото до Агалина,Елизабет II,Екатерина Велика и т.н. мисля,че трябва да се научат да обичат първо хората! b)
Публикувано: 04 October 2006 - 02:05 PM
Познаваме се от курса на Мицулов в Лесото, а аз те разконспирирах по кучето. Пусни още снимки на тая хала да му се порадват всички.
Иначе като Мод в този форум моля теб и всички останали да дават по-полека с емоциите и напомням, че форумът не принадлежи на никого, а е ЗА породата ПИТ-БУЛ. Т.е. всеки, който има елементарно възпитане, нормален изказ и правопис е добре дошъл да пише тук, независимо дали мнението му не се отличава по нещо с това от на друг пишещ. Ако има несъгласни - е, аргументирайте се, не се разправяйте.
Поздрави и песни b)
Публикувано: 04 October 2006 - 02:48 PM
Цитат
Това е глупаво и евтино клише b) Вземи си можещ и проверен инструктор да ти обучи женската nok Едва след това показвай глобална загриженост за АПБТ. Не се заяждам, но твоето положение сега е: на гол гъз чифте пищови. Ето ти предложение от къде да започнеш. Иначе аз от теб не научих нищо
П.С. petko има прогрес ;) Махнал си е тъпия византийски подпис и се изразява малко по-ясно 1super
Публикувано: 04 October 2006 - 04:24 PM
Цитат
Ако правилно съм те разбрал, женската ти не е питбул, защото е разглезена. Така ли е?
Публикувано: 04 October 2006 - 05:41 PM
Публикувано: 04 October 2006 - 08:25 PM
Цитат
Цитат
За сведение на некои "питмени"- АПБТ има точно 2 регистрирани стандарта и те са на UKC (с който работят ADBA ) и на AKC. Е как пък толкова не го разбра!
И нито е смешно ,нито странно!
Ще го кажа по-просто - Северна Америка е огромен континент и на него са разположени 2 огромни държави.Те имат 2 основни киноложки федерации - UKC и AKC. Американският пит бул териер не е признат никъде другаде по света от киноложка организация.И абсолютно е сигурно ,че няма да има 3-ти стaндарт (стандарта не се прави от клуб ) по разбираеми причини....
Виж назад в темата, ако не четеш английски ,за да го видиш в сайта на UKC и AKC - хората тук са го обяснили преди над 200 страници - каква е разликата между 2те американски федерации по отношение на АПБТ и защо.
А кучетата във вашите паркове не са екстериорни АПБТ.Те са питоподобни кучета.Така както в нашия парк има НО-подобни и американскококероподобни и пуделоподобни ...Е какво толкова ви учудва?
П.П.За апела- да се научим аз и Екатерина Велика да обичаме първо хората - брилянтно е !И дет` се вика - аргументирано ,мод.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Вход

Горе
Цитиране +